Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Arkadaşım üstüne görüyorsundur. İçini ferah tut. Olabiliyor böyle şeyler. Bazıları lekelenme şeklinde bazıları da istisnai de olsa normal adeti gibi görüyor. Benim teyzem öyleydi Bayağı bildiğin adet oluyordu Keseyi görünce de selam söyle tatlım :* Çoookkk tebrik ediyoruuum

yardımcı olmak isterdim ama çok bilgim yok bu konuda doktoru dinlemek ya da içine sinmediyse 2.bir dr görüşü almak daha sağlıklı olacaktır bence..

Bence hamilesin cnm tebrikler

inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına.. tebrikler tekrar tatlım..
:)

Cnm yazılarını okurken yemin ederim gözlerimm doldu seni çok iyi anlıyorum inş. birdahakine bebişin olur inşallahhhh cnm.

inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına.. tebrikler tekrar tatlım..
:)

cok tesekkur ederım cnm bnm Allah sızlerede her ısteyene de nasıp etsın ınsallah.ınan sok oluyorsun ınanamıyorsun bata 4 gun vardı ama yapım dedım cunku bu ay hısswedıyordum ılk defa bu ay boyle oldum ben ve yumurtlama donemını bıle hesaplamadık rastgele fırsat oldukca yanı.ınanamadım yıne tek cızggı cıkar dedım ama cıktı ıkıncı cızgıde soktayım esım ıste nasıl sabredıcem bılm ıyorum nasıl soylıcegımıde bılmıyorum

aaa ne güzel süpriz olacak eşine:) bence testi önce paketle hediye gibi sonra ver açsın kendi görsün

Allahım ne kadar heyecanlı Bu gününüz en kötü gününüz olsun :) Senin yerinde olsam bende ne yapacağımı bilemezdim... Elim ayağım karışırdı birbirine

esım ben uyurken gelır gece 4 yada 5 gıbı ısten vardıyası o sekılde o zmn heyecandan uyuyamassam elıne verırım uyursamda gorecegı yere koyarım artık

Tebrikler cnmm

evet cok guzel bır paket yapayım bırde yazı yazayım ama ne yazsam acaba.sızce nasıl soylesem sımdı acıp dıyesım var zor tutuyorum kendımı

canımmmm yanlış okumuyorum dimi :)) sen hamilesin işten dönerken alıcam tesyi diyodun ayyyy çok sevindimm ben sana dedim süpriz olcak diyee ay tekrar tebrik ederimmm

Tebrik ederim cnmm ohh ohh çoğalıyor hamişlerr :)))

esım ben uyurken gelır gece 4 yada 5 gıbı ısten vardıyası o sekılde o zmn heyecandan uyuyamassam elıne verırım uyursamda gorecegı yere koyarım artık

Ay canım bayağı geç gelecekmiş... Bilemedim ki arasan mı acaba Ama bu sefer de adama işkence olacak... Hemen evine eşinin yanına gelmek isteyecek. Beklersen daha iyi olacak gibi

evet cok guzel bır paket yapayım bırde yazı yazayım ama ne yazsam acaba.sızce nasıl soylesem sımdı acıp dıyesım var zor tutuyorum kendımı

:)) çok heyecanlı gerçekten.. bebeğin ağzından kısa bişeyler yazabilirsin ya da kendi adına.. ay bilemedim şimdi, heyecan yaptım.. aman nazar değmesin, en kötü gününüz böyle olsun, acilen bebiş bizi de bulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…