- Konu Sahibi pembemasal
-
Arkadaşlar ben de şubatta pozitif görmek isteyenlerdenim. bat 16 şubat ama ben 14 ünde test yapacam..Bu ay çok istememin sebebi 14 şubat sevgililer günü eşime sürpriz yapmak isityorum...16 şubat annemin 20 şubat da babamın doğum günü :18::18nlara sürpriz yapmak istiyorummm ççoooooook.inşallah olur bu ay
Yalnız önemli bir detay benim 15 aydır olmuyor çocuğumbu 16. denememiz...ama bu ay hiç istemediği kadar çoooooook istiyorum... Tabiki önce her şeyin hayırlısıııı
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
Canım benim bebek düşündüğümüz ilk 3. ayda eşim ve ben tüm kontrolleri yaptırdık kanla alakalı olan...12.ayda da 1 yıl oldu diye tekrarladık her ikisinde de tüm tahlillerimiz normal çıktı...doktorlar bir sorun yok dedi....
1 kere incir kürünü denedim 2 ay boyunca o da bana kist yaptı bi tane bir yararı olmadığı gibi zararı oldu...
sonra geçen ay rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı...
rahim filminden bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum..
sonuç negatif negatif negatiiiiffffffffff
Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra artık doktor moktor yok her şeyi doğal akışına bıraktık...Çünkü ne yapsak olmuyor ve her şey normal..
Seni kaçıncı denemen bu ayyyy???
hmmminşallah buay tutturmussunuzdur canım inşallah bebiş vardır
bizim 2.ayımız benim 2.5 yasında kızım var onun öncesindede 2 yıllı vajinismuslugum var baya yollardan gectik 2. bebege cabalıyoruz
düzenli ilişkimiz yok ama hayırlsı Rabbim ne zman kısmet edese ama buay bikac belirti var gibi bilmiyorum ama:26:
bereketli şubat listesiiiiiiiiiiiiiii..:))
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat HAMİLEEE
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat[/QU
Aman allahım süper bir tablo... Çokkkk bereketli çooook... Hamile olan bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum... Sağlıkla kucaklarına alsınlar... Bakalım ben nolcam... Şu anda sadece kokulara karşı hassasiyet var,mide bulantısı o kadar... Az kaldı bekleyip görcem... Sizleride bilgilendircem... Hepimize hayırlısı...
tabiki olur kasık agrısı umutlandırmak istemem ama belinde falan agrı varmı gögüserinde dolgunluk en iyi belirtiler bunlar
Arkadaşlar yarın regl günüm. Çok kötü kasık ağrılarım başladı şuan. Öyle ki sanki reglimin yoğun günündeymişim gibi ve sabahtan beri hep kırmızılar geldi sanıyorum. Hamile olup da böyle ağrı çeken var mı :S
slam bende subatta cif cizgiyi gormek isteyenlerim batim 14 subat melek angel hamile yazilmis nasil ogrendi kanda mi hemen cikdimi yani
cnm ınanmıyorum ıkıncı cızgıde cıktı ınanmıyorum ıkıncı cızgıde cıktı dıye defalarca soyledım baktım ıyıce bellı oldu ben hıssetmıstım dedım ınanamadım soktaydım korıdorda bır araya bır buraya napcamı sasırdım aldım pc yı barı konusayım dedım elım ayagım tıtredı
çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşaallah :)
Tatlım tebrik ederim senin adına çok sevindim ohh beee çoğalsın şu hamişlerr
Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...
tebrik ederim cnm :)Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...
inş.öyleyimdir cnm yarın kan testine gidicem çok heycanlıyım çokk :)Bence hamilesin cnm tebrikler
az önce kan testi verdim..çok heyecanlıyım...dua edin kızlar benim için de şubatın 7. hamilesi ben olayımmmm :)))
cnm bısey sorucam kan testını nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?