- Konu Sahibi pembemasal
-
çalıştığım şirkete labaratuar geliyor canım...şirkette kanverdim öğleden sonra bildiryorlar.
ya ben hastanelerı aradım 45-60 tl arasında degısıyor cnm ya:) amma pahalı bu kan testı
ya ben hastanelerı aradım 45-60 tl arasında degısıyor cnm ya:) amma pahalı bu kan testı
Kızlaaaarrr, kan testi de pozitif çıktı. Hamileyim ve şoktayım :)
yok canım 15 - 20 - 25 tl arası değişiyo özel hastane bile olsa sağlık ocakları ücretsiz yapıyo sen nereye sordun böyle
cnm ben ozel hastanelere sordum 45 tl dıyor kan testı gebelık ıcın..doktora randevu alıcam parasını odıcem yıne 10 tl kan tahlılı ucretı oooo aıle hekeımı benm patronum benm aıle hekımım o zaten ıstemıyordu hamıs olmamı ben 6 aylık evlıyım sımdı ona yaptırırsam bebeısı gorur cunku ıdrarda cıktı ıkı cızgı napcamı sasırdım
cnm ben ozel hastanelere sordum 45 tl dıyor kan testı gebelık ıcın..doktora randevu alıcam parasını odıcem yıne 10 tl kan tahlılı ucretı oooo aıle hekeımı benm patronum benm aıle hekımım o zaten ıstemıyordu hamıs olmamı ben 6 aylık evlıyım sımdı ona yaptırırsam bebeısı gorur cunku ıdrarda cıktı ıkı cızgı napcamı sasırdım
cnm hamileymisin hayirli olsun bana belirtileri soylermisin ?:)
Arkadaşlar adetim 5 gün geçti.Kan testi yaptrdım.Negatif.Aklımı yitirmek üzereyim.Acaba erken menopoza mı girdim.Neden adet olamıyorum?
labaratuarlara danışsana bir canım hangi ildesin sen,internetten bir araştıralım...
özel hastaneye git muayene olmadan direk kendinde yaptırabiliyorsun kan tahlilini doktor muayene ücretiyle olursa alırlar o kadar
cnm sordum randevu almadan doktordan ne kadar dıye 45 tl dedı doktorundan randevu alırsan 30 tl odıcem o zmn doktor ızın bverırse kan testıne 10 tl ımıs o zmn da yıne muayene ucretı var aynı sade 5 tl kardasın cnm ya
kocaelındeyım cnm.bır laboratuvara sordum oda 30 tl dedı ya bune doktor muayene parası resmen bızı yıyorlar.valla cok sevınırım cnm yardımcı olursan
3-4 yere telefon actım canım..hepsi 30tl dediagız birliği etmişler resmen
az önce kan testi verdim..çok heyecanlıyım...dua edin kızlar benim için de şubatın 7. hamilesi ben olayımmmm :)))
Arkadaşlar adetim 5 gün geçti.Kan testi yaptrdım.Negatif.Aklımı yitirmek üzereyim.Acaba erken menopoza mı girdim.Neden adet olamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?