• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Arkadaşlar ben de şubatta pozitif görmek isteyenlerdenim. bat 16 şubat ama ben 14 ünde test yapacam..Bu ay çok istememin sebebi 14 şubat sevgililer günü eşime sürpriz yapmak isityorum...16 şubat annemin 20 şubat da babamın doğum günü :18::18:onlara sürpriz yapmak istiyorummm ççoooooook.inşallah olur bu ay:52::52:

Yalnız önemli bir detay benim 15 aydır olmuyor çocuğum:14::14: bu 16. denememiz...ama bu ay hiç istemediği kadar çoooooook istiyorum...:emir_bebek:Tabiki önce her şeyin hayırlısıııı

Allah hepimizin yüzünü güldürsün bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin... :emir_bebek:

Canım benim bebek düşündüğümüz ilk 3. ayda eşim ve ben tüm kontrolleri yaptırdık kanla alakalı olan...12.ayda da 1 yıl oldu diye tekrarladık her ikisinde de tüm tahlillerimiz normal çıktı...doktorlar bir sorun yok dedi....

1 kere incir kürünü denedim 2 ay boyunca o da bana kist yaptı bi tane bir yararı olmadığı gibi zararı oldu...

sonra geçen ay rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı...
rahim filminden bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum..

sonuç negatif negatif negatiiiiffffffffff

Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra artık doktor moktor yok her şeyi doğal akışına bıraktık...Çünkü ne yapsak olmuyor ve her şey normal..

Seni kaçıncı denemen bu ayyyy???

hmmminşallah buay tutturmussunuzdur canım inşallah bebiş vardır
bizim 2.ayımız benim 2.5 yasında kızım var onun öncesindede 2 yıllı vajinismuslugum var baya yollardan gectik 2. bebege cabalıyoruz
düzenli ilişkimiz yok ama hayırlsı Rabbim ne zman kısmet edese ama buay bikac belirti var gibi bilmiyorum ama:26:

kızlar ben yatısa geciyorum hepinize iyi geceler
yarın görüşürüz
yarın sabah görüşrüz

hmmminşallah buay tutturmussunuzdur canım inşallah bebiş vardır
bizim 2.ayımız benim 2.5 yasında kızım var onun öncesindede 2 yıllı vajinismuslugum var baya yollardan gectik 2. bebege cabalıyoruz
düzenli ilişkimiz yok ama hayırlsı Rabbim ne zman kısmet edese ama buay bikac belirti var gibi bilmiyorum ama:26:

Bat ne zaman canım senin...Benim şuan hiç belirtim yok hiçbir ay da olmadı zaten:14: Allah sana da tez zamanda nasip eder inşallah...Kızına da uzun ömürler nasip etsin...

Ne gibi belirtilerin var...

bereketli şubat listesiiiiiiiiiiiiiii..:))

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat[/QU

Aman allahım süper bir tablo... Çokkkk bereketli çooook... Hamile olan bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum... Sağlıkla kucaklarına alsınlar... Bakalım ben nolcam... Şu anda sadece kokulara karşı hassasiyet var,mide bulantısı o kadar... Az kaldı bekleyip görcem... Sizleride bilgilendircem... Hepimize hayırlısı...

tabiki olur kasık agrısı umutlandırmak istemem ama belinde falan agrı varmı gögüserinde dolgunluk en iyi belirtiler bunlar

Hepsi var arkadaşım hepsi var şuan. Göğüslerime sütyenim bile dar geliyor. Ama normalde de reglime gelince bukadar şişer ve acır benim. Belimde de ağrı var :D Ayyy umutlanıyorum yaaa... Olmasa da olsada hayırlısı inşalllaahhh

slam bende subatta cif cizgiyi gormek isteyenlerim batim 14 subat melek angel hamile yazilmis nasil ogrendi kanda mi hemen cikdimi yani

Arkadaşlar yarın regl günüm. Çok kötü kasık ağrılarım başladı şuan. Öyle ki sanki reglimin yoğun günündeymişim gibi ve sabahtan beri hep kırmızılar geldi sanıyorum. Hamile olup da böyle ağrı çeken var mı :S

ben canm ıkı gundur sabah hep cektım hatta kalktım pet koydun batmasın dıye ama baska belırtıymıs ıste dedımkı agrı olunca tutmadı ya marta kaldık ama oyle olmadı bekle bakalım ınsallah senınlede kırmızı dalga gecıyordur gelıcekmıs gıbı yapıp gelmez

slam bende subatta cif cizgiyi gormek isteyenlerim batim 14 subat melek angel hamile yazilmis nasil ogrendi kanda mi hemen cikdimi yani

cnm ben ıdrarsa ogrendım yanlıs yazmısım 11 subat yazcagıma 15 subat tazmısım:)
ya bende belırtı vardı bugun dayanamadım yaptım cıft cızgı cıktı yarın kanda baktırıcam

cnm ınanmıyorum ıkıncı cızgıde cıktı ınanmıyorum ıkıncı cızgıde cıktı dıye defalarca soyledım baktım ıyıce bellı oldu ben hıssetmıstım dedım ınanamadım soktaydım korıdorda bır araya bır buraya napcamı sasırdım aldım pc yı barı konusayım dedım elım ayagım tıtredı

çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşaallah :)

Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...:5:

Maşallah. Allah tamamına erdirsin

Günaydın Kızlar:)
Bereketli şubat hepimize uğurlu gelsin güzel haberler arka arkaya gelsin, hamiş kızlarımıza şanslı, mutlu, sağlıklı bebişler :emir_bebek: , bekleyenlere dolu göbüşler gelsin :49:
:3:

Mavibattaniye, meraktayım haberlerini bekliyorum..

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

Son düzenleme:
Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...:5:
tebrik ederim cnm :)

merhaba kızlar benim bat 18 şubat yani geçen ay 21 ocakta adet olmuştum genelde 3 gün önce oluyor.daha çok erken biliyorum ama kasıklarımda acayip batma var acaba yumurta mı gelişiyor ondan mıdır diyordum ama hala devam ediyor sizce neden olabilir? bir de bugün bir rüya gördüm eşim ve ben hacca gidiyorduk henüz varmamıştık ama yolundaydık.sizinle paylaşmak istedim yorumunuz nedir acaba....

bu arada bütün hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH :)

Gunaydin kizlar 6 hamilemiz olmus super Aallah saglikli hayirli evlatlar dogurmayi nasip ettsin cok mutlu oldum darisi basimiza ...

Back