- Konu Sahibi pembemasal
Arkadaşlar ben de şubatta pozitif görmek isteyenlerdenim. bat 16 şubat ama ben 14 ünde test yapacam..Bu ay çok istememin sebebi 14 şubat sevgililer günü eşime sürpriz yapmak isityorum...16 şubat annemin 20 şubat da babamın doğum günü :18::18nlara sürpriz yapmak istiyorummm ççoooooook.inşallah olur bu ay
Yalnız önemli bir detay benim 15 aydır olmuyor çocuğumbu 16. denememiz...ama bu ay hiç istemediği kadar çoooooook istiyorum...
Tabiki önce her şeyin hayırlısıııı
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...![]()
Canım benim bebek düşündüğümüz ilk 3. ayda eşim ve ben tüm kontrolleri yaptırdık kanla alakalı olan...12.ayda da 1 yıl oldu diye tekrarladık her ikisinde de tüm tahlillerimiz normal çıktı...doktorlar bir sorun yok dedi....
1 kere incir kürünü denedim 2 ay boyunca o da bana kist yaptı bi tane bir yararı olmadığı gibi zararı oldu...
sonra geçen ay rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı...
rahim filminden bir önceki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum..
sonuç negatif negatif negatiiiiffffffffff
Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra artık doktor moktor yok her şeyi doğal akışına bıraktık...Çünkü ne yapsak olmuyor ve her şey normal..
Seni kaçıncı denemen bu ayyyy???
hmmminşallah buay tutturmussunuzdur canım inşallah bebiş vardır
bizim 2.ayımız benim 2.5 yasında kızım var onun öncesindede 2 yıllı vajinismuslugum var baya yollardan gectik 2. bebege cabalıyoruz
düzenli ilişkimiz yok ama hayırlsı Rabbim ne zman kısmet edese ama buay bikac belirti var gibi bilmiyorum ama:26: