- Konu Sahibi pembemasal
-
:)) çok heyecanlı gerçekten.. bebeğin ağzından kısa bişeyler yazabilirsin ya da kendi adına.. ay bilemedim şimdi, heyecan yaptım.. aman nazar değmesin, en kötü gününüz böyle olsun, acilen bebiş bizi de bulsun..
canımmmm yanlış okumuyorum dimi :)) sen hamilesin işten dönerken alıcam tesyi diyodun ayyyy çok sevindimm ben sana dedim süpriz olcak diyee ay tekrar tebrik ederimmm
Ay canım bayağı geç gelecekmiş... Bilemedim ki arasan mı acabaAma bu sefer de adama işkence olacak... Hemen evine eşinin yanına gelmek isteyecek. Beklersen daha iyi olacak gibi
evet cnm testı yaptımmm ıkı cızgı cıktı snaırım hamıleyımmmm ama gormeden ınanamam yarın kan tahlılı yaptırıcam keseyı gormeden ınanamam.cok tesekkur ederım derdammmm sen hep oyle demıstın senınkı olucak ben ınanıyorum dıyordun bende bugun umıdım yok hasta olcam dıyordum marta kaldı dıyordum kı hamıs mısım meger:)tesekkur ederım cnm allah sanada nasıp etsın ınsallah tum hamıs olmak ısteyenlere
bereketli şubat listesiiiiiiiiiiiiiii..:))
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat HAMİLEEE
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
:)) çok heyecanlı gerçekten.. bebeğin ağzından kısa bişeyler yazabilirsin ya da kendi adına.. ay bilemedim şimdi, heyecan yaptım.. aman nazar değmesin, en kötü gününüz böyle olsun, acilen bebiş bizi de bulsun..
cnm telde dıyemem o ılk tepkısını gormek ıstıyorummmm acaba ne tepkı verıcek cumartesı kont gıtmıstım doktora alttan bakmıstı esım doktor bısey demeyınce umıdı kestı bıdahakı aya daha cok calısırz demıstı bu tam suprız olucak
canım benim inşllah ben de sevincimi paylaşırım böle :) eşin eğer işten izin alabilcek gibiyse ara canım ben çok hastayım acile götürürmüsün beni de ve gelince süprizi yap :)))
ay cnm ınsaallah mavıbattanıye ve banucum sen ılk baslarda yazıyordum sıze sızde ınsallah dıyordunuz yorumlarınızı okuyordum hep cok yardımcı oluyorsunuz.ınsallah bu ay olmadı martta sızden hamıs haberlerı alırım allah sızlerede bu heyecanı nasıp etsın...
ay cnm ınsaallah mavıbattanıye ve banucum sen ılk baslarda yazıyordum sıze sızde ınsallah dıyordunuz yorumlarınızı okuyordum hep cok yardımcı oluyorsunuz.ınsallah bu ay olmadı martta sızden hamıs haberlerı alırım allah sızlerede bu heyecanı nasıp etsın...
yok cnm ya yolu 1 saat suruyo gelemezkı oyle artık uyurkan gorucek yada uyuyamassam da ben gostercem.senınde haberını beklıyorum ounca yazıcaksın bana ona gore
maşallah topiğimiz pek bereketliymiş 2 gündür ve güzel haberlerde gelmiş cok mutlu oldum okuyunca
valla en son yazdıgım sayfadan itibaren okumaya kalktım ama cok yazılmıs
yoruldm aslında bugun
benimde belirtiler varmı yokmu bilmiyorum
gecen ay psikolojik belirtiler baya vardı bulantı agrı falan ama buar bulantı falan yok
sadece arada içim bi sekil oluyor yutkunamıyormusum gibi
bide kasıklarım sızlıyor arada
bide gögüslerim agrıyor snırım yani bilmiyorum gene psikolojik olmaından korkuyorum
kendimi cok dinmememeye gayret ediyorum takmıyormus gibi davranmaya calısıyorum
reglimede daha var amannn ne bilim bilmiyorum işteee
iyiki siz varsınız beni bi tek siz anlıyorsunuzzzz
cok guzel canım yaaa bence siper olur ayy kamera falan olasada sevincinize görüntülüde ortak olsak offf ben kendimmiş gibi cok heyecanlandım cokkevet aynen oyle paketleyım bırde yazı yazayım baba annem bugun benm haberımı aldı ve suan uyuyup dınlenmesı lazım onu operek uyandırabılırsın dıye.burada bırı ben olsam boyle yazarım demıstı cok onceden bende begenmstım aklımda kalmıs onu yazayım
maşallah topiğimiz pek bereketliymiş 2 gündür ve güzel haberlerde gelmiş cok mutlu oldum okuyunca
valla en son yazdıgım sayfadan itibaren okumaya kalktım ama cok yazılmıs
yoruldm aslında bugun
benimde belirtiler varmı yokmu bilmiyorum
gecen ay psikolojik belirtiler baya vardı bulantı agrı falan ama buar bulantı falan yok
sadece arada içim bi sekil oluyor yutkunamıyormusum gibi
bide kasıklarım sızlıyor arada
bide gögüslerim agrıyor snırım yani bilmiyorum gene psikolojik olmaından korkuyorum
kendimi cok dinmememeye gayret ediyorum takmıyormus gibi davranmaya calısıyorum
reglimede daha var amannn ne bilim bilmiyorum işteee
iyiki siz varsınız beni bi tek siz anlıyorsunuzzzz
evet aynen oyle paketleyım bırde yazı yazayım baba annem bugun benm haberımı aldı ve suan uyuyup dınlenmesı lazım onu operek uyandırabılırsın dıye.burada bırı ben olsam boyle yazarım demıstı cok onceden bende begenmstım aklımda kalmıs onu yazayım
ahh canım benim sagolasın yaa aslında üzülmüyorumda eşimin yası gecti tedavi falan gerektirirse diye korkular yasıyorum evet 1 tane dünya tatlısı melegim var ama insan kendini alamıyor inanın ilk bebgim olcakmıs gibi heyecan yapıyorum:)Arkadaşım bak daha önce de psikolojik belirtiler yaşamışsın.. Allah aşkına bukadar takma kafana.. Adetin falan da geçikicek sonra birde düzensizlik yaşayacaksın. İnşallah haamilesindir şuan canım. Ama unutma üzülmek de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?