- Konu Sahibi pembemasal
bende dün kırmızıları gördüm.artık denemede 4.ayıma giriyorum.ikinci bebişimi istiyorum.6yaşında bi kızım var.
hayilrisi olsun canim umarim gelecek ay mutlu haberler aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün kırmızıları gördüm.artık denemede 4.ayıma giriyorum.ikinci bebişimi istiyorum.6yaşında bi kızım var.
rinsallah canım ama 6 ay kadar hamıle kalamazsan esınde bır sperm tahlılı yaptırsın ben 6 ayda dra gıttıgımde dr 1 sene olmadı nıye geldınkı demsıtı sonra bende bısey cıkmadı esınde tahlıl yaptırsın deyınce sperm düşk cıkınca ıyıkı gelmıssınız dedı dr ve bız 2 senededn fazla ugrastık cocuk ıcın oyüzden 1 sene falan bekleme bence 6 ay kdar olmazsa mutlaka kontrollerı yaptırmak lazım malesef artık ınfertılıte cok yaygınlastı![]()
ben akıntıya göre bakıyorum tam catlama günün bılmıyorumdurda ama spermler 72 saat canlı kaldıgından sorun olmaz gırcekse hertürlü gırer yeterkı yumurta kabul etsin:))
Ben çok heyecanlıyım ins hamileyimdir testte silik çıktı bekliyorum
İliskiden sonra ayağa kalma esın seni ayaklarından tutup sallasın silkelesin yani kesin tutuyor çevremdeki kisiler söyledi bende bu ay yaptım ve gunüm gecti heyecanla bekliyorum
arkadaşlar bizde eşimle bir aydır korunmuyoruz bu ikinci ayımız olacak en son ocak 7 de adet oldum. Şubat 5 bat tarihim fortel ovulasyon testi kullanıyorum daha çift çizgiyi göremedim ama bende şubatta ayı pozitif bekleyenlerdenim![]()
bende 9. günden beri yapıyorum kaçırmamak için bugün 12.gün hafiften diğer çizgi belirgenleşmeye başladı sanki hangi markayı kullanıyorsun arkadaşım
bende 9. günden beri yapıyorum kaçırmamak için bugün 12.gün hafiften diğer çizgi belirgenleşmeye başladı sanki hangi markayı kullanıyorsun arkadaşım