- Konu Sahibi pembemasal
-
Görşürüz canım benim... İyi akşamlar sana da
kızlar herkese merhaba testimi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı ama hamiş olduğumu anlayamadık kocişlesizce hamiş miyim kızlar yardım edin çok silikti
kızlar merhaba sıze yazıyordum hamıs vbelırtılerımı hastalanmama 4 gun vardı bugun ıdrar testı yaptım ıkı cızgı cıktı ıkıncı cızgı uzaktan bakınca net gozukuyor ama dıger kırmızı gıbı degıl cok sılıkte degıl hamılemıyım ben sanırım
kızlar herkese merhaba testimi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı ama hamiş olduğumu anlayamadık kocişlesizce hamiş miyim kızlar yardım edin çok silikti
kızlar merhaba sıze yazıyordum hamıs vbelırtılerımı hastalanmama 4 gun vardı bugun ıdrar testı yaptım ıkı cızgı cıktı ıkıncı cızgı uzaktan bakınca net gozukuyor ama dıger kırmızı gıbı degıl cok sılıkte degıl hamılemıyım ben sanırım
Arkadaşım seni de tebrik ediyoruummm :) Sende HAMİLESİNNNMhteşem bir şubat ayı geçirdik Hangi marka testi uyguladın sorabilir miyim??
benim burada okuduğum kadarıyla (bayaa bi forum okudum:) ) , silik de olsa ikinci çizgi hamilesin demek:) gözün aydın tatlım:) yine de kan testinden kesin sonucu alınca için daha rahat eder sanırım
cnm tesekkur ederım mıramatech aldım ona yaptım cnm ıkıncı cızgı uzaktanda baksan var sılık degıl ama dıgerı gıbı kıpkırmızıda degıl.
huzurlu mutlu arkadasım senınle konusuyorduk tarıhlerımız bırdı bende dayanamadım yaptım cıktı...
Arkadaşım canım benim... Bu demek oluyor ki %99 hamilesinEvde yapılan testler ikinci çizgiyi silik de olsa göstermişse bu demek oluyor ki kanında artan hcg hormonu idrarına geçmiştir. Artık senin doktordan randevu alma vaktin gelmiş Allahım tüm isteyenlere, içinde de bana nasip etsin. Çok tebrik ediyoruuuummmmm.
ayy inşallah öyledir canım yaa ama biz emin olamadık canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ama kan testi yaptırmadan ben hamiş olduğuma inanamayacağım gaiba
Bence de kan testi yaptırmalı zaten herkes... Çünkü doktor hormon düzeyine bakmalı... Ama ne güzel dimi Banu'cuğum.. Sırayla hepimiz hamile kalıyoruz... Bu demek oluyor ki sıra bize de geliyorrrrr
bereketli şubat listesiiiiiiiiiiiiiii..:))
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat HAMİLEEE
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
Aynen de bereketli ŞUBAT canım yaa
Ya hayatım öyle galiba ve inşallah:)) Walla gece gece dayanamadım geldim baktım yeni haber var mı diye, iki müjde aldım.. inşallah sıra bize geliyordur arkadaşımmmm..
sitenin bu bölümünde herkes ne kadar çok bebek istiyor vay bee...bende hiç istemeyenlerdenim ne işim var burda acaba....:) sizi etkilemiş olmıyım ben çocuk istemiyorum.. asla yanii.. bana olmamalı.....
Ya hayatım öyle galiba ve inşallah:)) Walla gece gece dayanamadım geldim baktım yeni haber var mı diye, iki müjde aldım.. inşallah sıra bize geliyordur arkadaşımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?