• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

slm kızlar size bi sorum olacak dün kan tahlili yaptırdım ve 43.9 çıktı dr hamilesin dedi ama adet görüyorum dedim bişey diyemedi şuanda şakır şakır adet oluyorum ne yapıcam. dr keseyi görene kadar bişey yapamam diyo..

Arkadaşım üstüne görüyorsundur. İçini ferah tut. Olabiliyor böyle şeyler. Bazıları lekelenme şeklinde bazıları da istisnai de olsa normal adeti gibi görüyor. Benim teyzem öyleydi :D Bayağı bildiğin adet oluyordu :D Keseyi görünce de selam söyle tatlım :* Çoookkk tebrik ediyoruuum

slm kızlar size bi sorum olacak dün kan tahlili yaptırdım ve 43.9 çıktı dr hamilesin dedi ama adet görüyorum dedim bişey diyemedi şuanda şakır şakır adet oluyorum ne yapıcam. dr keseyi görene kadar bişey yapamam diyo..

yardımcı olmak isterdim ama çok bilgim yok bu konuda:( doktoru dinlemek ya da içine sinmediyse 2.bir dr görüşü almak daha sağlıklı olacaktır bence..

arkadaslar mrhb yeni üyeyim bende öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.Benim adet günüm 1 gün geçince dayanamadım test yaptım sonuç negatifti 4.gün sonra tekrar yaptım yine negatif daha doğrusu varla yok arası 2.çizgiyi gördüm ama 2 saat sonra baktığımda gördüm.Adet olucakmış gibi ağrılarımda var.Hamilemiyim acaba yorumlarınızı bekliyorum.Bazen midem bulanıyo ve sürekli ateş basıyo :((

Bence hamilesin cnm tebrikler ;)

arkadaslar yorumlarınız ıcın cok teskkur ederım...ya bende hamıs konularını okudum kımyasal gebelık yada dıs gebelık gecırenler cok yarın ılk ıs bır yerde kan testı yaptırıcam ve sonuca bakıcam.ınanmıyorum ya.lavobada ınamıyorum ıkıncı cızgı cıktı dıye defalarca cıkana kadar dedım.ben dıyordum ama bu ay tuhafım anlamıstım gunu geldı ama zor sabrettım allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhh...gun gectıkce hamıle sayısı cogalıyor...

inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına.. tebrikler tekrar tatlım..:nazar:
:)

asılama yaptırmıstım bu ay kızlar sabah lekelenme oldu hemen telas yapıp kan testı yaptrıdm bugun asılamanın 11.gunu betahcg negatıf :(( okadar uzgunum kı mısafırlıkteydım bıde klınıgı arayıp ogrendım orada kalabalıkta dusun dusun herkes battı gozume eve geldım azönce ıste gözlerım şişti aglamaktan okadar sıkmışım kı kendımı:( ıcımı dökmek ıcın buraya geldım ıste yazıyorum öyle....

Cnm yazılarını okurken yemin ederim gözlerimm doldu seni çok iyi anlıyorum inş. birdahakine bebişin olur inşallahhhh cnm.

inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına.. tebrikler tekrar tatlım..:nazar:
:)

cok tesekkur ederım cnm bnm Allah sızlerede her ısteyene de nasıp etsın ınsallah.ınan sok oluyorsun ınanamıyorsun bata 4 gun vardı ama yapım dedım cunku bu ay hısswedıyordum ılk defa bu ay boyle oldum ben ve yumurtlama donemını bıle hesaplamadık rastgele fırsat oldukca yanı.ınanamadım yıne tek cızggı cıkar dedım ama cıktı ıkıncı cızgıde soktayım esım ıste nasıl sabredıcem bılm ıyorum nasıl soylıcegımıde bılmıyorum

cok tesekkur ederım cnm bnm Allah sızlerede her ısteyene de nasıp etsın ınsallah.ınan sok oluyorsun ınanamıyorsun bata 4 gun vardı ama yapım dedım cunku bu ay hısswedıyordum ılk defa bu ay boyle oldum ben ve yumurtlama donemını bıle hesaplamadık rastgele fırsat oldukca yanı.ınanamadım yıne tek cızggı cıkar dedım ama cıktı ıkıncı cızgıde soktayım esım ıste nasıl sabredıcem bılm ıyorum nasıl soylıcegımıde bılmıyorum

aaa ne güzel süpriz olacak eşine:) bence testi önce paketle hediye gibi sonra ver açsın kendi görsün;)

Allahım ne kadar heyecanlı :D Bu gününüz en kötü gününüz olsun :) Senin yerinde olsam bende ne yapacağımı bilemezdim... Elim ayağım karışırdı birbirine

esım ben uyurken gelır gece 4 yada 5 gıbı ısten vardıyası o sekılde o zmn heyecandan uyuyamassam elıne verırım uyursamda gorecegı yere koyarım artık

kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))

Tebrikler cnmm ;)

evet cok guzel bır paket yapayım bırde yazı yazayım ama ne yazsam acaba.sızce nasıl soylesem sımdı acıp dıyesım var zor tutuyorum kendımı

canımmmm yanlış okumuyorum dimi :)) sen hamilesin işten dönerken alıcam tesyi diyodun ayyyy çok sevindimm ben sana dedim süpriz olcak diyee ay tekrar tebrik ederimmm :49:

Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...:5:

Tebrik ederim cnmm ohh ohh çoğalıyor hamişlerr :)))

esım ben uyurken gelır gece 4 yada 5 gıbı ısten vardıyası o sekılde o zmn heyecandan uyuyamassam elıne verırım uyursamda gorecegı yere koyarım artık

Ay canım bayağı geç gelecekmiş... Bilemedim ki arasan mı acaba :D Ama bu sefer de adama işkence olacak... Hemen evine eşinin yanına gelmek isteyecek. Beklersen daha iyi olacak gibi :D

evet cok guzel bır paket yapayım bırde yazı yazayım ama ne yazsam acaba.sızce nasıl soylesem sımdı acıp dıyesım var zor tutuyorum kendımı

:)) çok heyecanlı gerçekten.. bebeğin ağzından kısa bişeyler yazabilirsin ya da kendi adına.. ay bilemedim şimdi, heyecan yaptım.. aman nazar değmesin, en kötü gününüz böyle olsun, acilen bebiş bizi de bulsun..;)

Back