Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ay hamiş sayısı artıyor, çok güzel bu, uğurunuz bize de bulaşsın inşallah kızlaaaar:)

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat

...........................

Merhaba tatlım:) Nasıl denemeler yanlış? yumurtlama gününü mü yanlış hesaplamışsın? kaybetme ümidini hemen, ben hala ümitliyim senden arkadaşım:)

Ay bunlar çok iyi haberler... Çok sevindirici haberler Bütün anne adaylarımızı tekrar tekrar tebrik ediyorum.

göğüslerde şişlik ve ağrı olmuşmuydu canım ?

Evet olmuştu ve hala şiş ama adet günümdeki gibi acısı yok birde ben ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullandım ikiside beni doğru yönlendirdi. Buradaki dostluk gerçekten çok farklı RABBİM hepinize en yakın zamanda BU DUYGULARI TATTIRSIN CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM..

kociş test alacak akşam bende yapcam bende dayanamıyorum artık banu ama çok üzüleceğim tek çizgi olursa

cık cık cık, üzülmek yok.. hayırlısı inşallah herşeyin tatlım.. sen şimdi olumsuz düşünme rahat olmaya çalış, biliyorum çok zor

huzurlumutlu kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kociş test alacak akşam bende yapcam bende dayanamıyorum artık banu ama çok üzüleceğim tek çizgi olursa

cık cık cık, üzülmek yok.. hayırlısı inşallah herşeyin tatlım.. sen şimdi olumsuz düşünme rahat olmaya çalış, biliyorum çok zor

Ay sakın üzülmee.. Biliyorsun ki stress üzüntü her hastalıktan daha köt etkiliyor kadını. Denemelere devam.. İnşallah hamilesindir ama değilse bile sakın yıkılma arkadaşım.

hayatım ya öyle üzgün olunca sen üzülüyorum ben de.. silkelen bi bakiiim:)

Bende işte herkesi teselli ediyorum ama. Kendi aklıma hakim olamıyorum. Sadece bildiğim bu ay olmazsa yıkılmayacağım en çok içmediğim ilaçlarıma yanacağım çünkü bugün ayakta bile duramıyorum ağrıdan. hatta bu saate kadar hep uzandım acı çektim Ofoffffff

kıyamam sana.. bence eğer bu ay olmazsa(ki olur inşallah) hemen hiç rötar yapmadan doktora git hayatım.. önce senin sağlıklı olman lazım ki, keyifli bir hamilelik yaşayasın.. insanın kendine moral vermesi en zor olanıdır zaten ama olumsuz düşündükçe de daha kötü yapar insanı. her şeyin hayırlısı deyip uzaklaştırmaya çalış azcık aklındaki düşünceleri..

sonucu sizinle paylaşacağım inşallah

Canım çok zor biliyorum... Bende hep merak içindeyim. Beklemek çok yorucu ama beterin beteri var biliyorsun. Bak ben sırf bir şüphe üzerine 1 aya yakın sredir ilaç kullanamıyorum ki şırı sancılar içindeyim hastayım yani. Böbreğimden... Ne olur sakin ol. Benim de kırmızılar gelince çok üzüleceğimi biliyorum ama yolun sonuna gelmedik en azından. Hala çocuk yapmak için vaktimiz var. Lütfen müsteri ol.

merhaba arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo bu ay da şubatın 2 sinde adet oldum fakat size bir sorum var, benim adetim normalde 2 yada 3 gün sürüyor... bu ay adetim bittikten bir gün sonra kasıklarım çok ağrıdı ve lekelenme oldu ayrıca bugünde bir kaç damla geldi ve benim hiç böle olmazdı geçen ay doktora gittiğimde bir cm miyom var dedi acaba ondan mı yoksa başka bişey mi allahım 28 şubatta kırmızıları görmek istemiyorum artık

kesinlikleee.. ve bu dediklerini kendin de uygula arkadaşım

Canım bende bugün aynı şeyi düşündüm. Eğer gebe değilsem hemen doktora gidip tekrar muayene olacağım. çünkü doktora gittiğim zamanki ile şimdiki şikayetlerim hiç aynı değil. Mahvoluyorum resmen ağrılardan. Eğer gebeysem de böyle ne yapacağım bilmiyorum. Durumum çok karışık. Yarın herşey açığa çıkacak diyorum artık. Bakalım arkadaşım.

att hadi hayırlısı ya :) ben buraya yeni katıldım ama görüyorum ki şubat ayı uğurlu geldi ne çok hamile oldu bir andaaa :) Allah herkese nasip eder tez vakitte inşallahhhh :)

geçmiş olsun hayatım.. yani yumurtlama döneminden sonra olsa yerleşme kanaması olabilir diycem ama senki farklı olmuş.. bence sen emin ol, doktora git bi kontrol etsin.. inşallah normal bişeydir ve güzel haberler alırsın şubat sonunda:)

kesinlikleee.. ve bu dediklerini kendin de uygula arkadaşım

Sağol canım... Ben de aklımı biraz olsun boşaltmış ve kendimi hazırlamış durumdayım. Dün akşam eşimden rica ettim gel biraz oyun oynayalım şu ağrıları birde gebelik durumunu düşünmeyeyim diye. Bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ediyorum. Başka şeylerle oyalanmak iyi geliyor :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…