- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
ya kuzum yap artık bi test , ben çatladım burda meraktan senin yerine:)
Banu'cuğum buradaymışsın... Benim dün akşam çok fena kasık ağrım oldu.. Sabaha hastalanıcam herhalde dedim. Kalktım birşey yok.. Şimdi de yine böbreğim ağrıyor. Hani şu şüphe yüzünden ilaç kullanamadığım ağrılarım azdı iyice. Mide bulantım var ama araştırdım böbrek ağrısı da mide bulantısı yaparmış :) Ayyyy bakalım yarın benim adet günüm... Ama ümidim denemelerimizi yanlış yaptığımızı öğrendiğim andan itibaren iyice yok olduHayırlısı inşallah arkadaşım.
Banu'cuğum buradaymışsın... Benim dün akşam çok fena kasık ağrım oldu.. Sabaha hastalanıcam herhalde dedim. Kalktım birşey yok.. Şimdi de yine böbreğim ağrıyor. Hani şu şüphe yüzünden ilaç kullanamadığım ağrılarım azdı iyice. Mide bulantım var ama araştırdım böbrek ağrısı da mide bulantısı yaparmış :) Ayyyy bakalım yarın benim adet günüm... Ama ümidim denemelerimizi yanlış yaptığımızı öğrendiğim andan itibaren iyice yok olduHayırlısı inşallah arkadaşım.
ay hamiş sayısı artıyor, çok güzel bu, uğurunuz bize de bulaşsın inşallah kızlaaaar:)
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat
kociş test alacak akşam bende yapcam bende dayanamıyorum artık banu ama çok üzüleceğim tek çizgi olursa
...........................
cık cık cık, üzülmek yok.. hayırlısı inşallah herşeyin tatlım.. sen şimdi olumsuz düşünme rahat olmaya çalış, biliyorum çok zor
hayatım ya öyle üzgün olunca sen üzülüyorum ben de.. silkelen bi bakiiim:)
cık cık cık, üzülmek yok.. hayırlısı inşallah herşeyin tatlım.. sen şimdi olumsuz düşünme rahat olmaya çalış, biliyorum çok zor
Bende işte herkesi teselli ediyorum ama. Kendi aklıma hakim olamıyorum. Sadece bildiğim bu ay olmazsa yıkılmayacağım en çok içmediğim ilaçlarıma yanacağım çünkü bugün ayakta bile duramıyorum ağrıdan. hatta bu saate kadar hep uzandım acı çektimOfoffffff
sonucu sizinle paylaşacağım inşallah
sonucu sizinle paylaşacağım inşallah
Canım çok zor biliyorum... Bende hep merak içindeyim. Beklemek çok yorucu ama beterin beteri var biliyorsun. Bak ben sırf bir şüphe üzerine 1 aya yakın sredir ilaç kullanamıyorum ki şırı sancılar içindeyim hastayım yani. Böbreğimden... Ne olur sakin ol. Benim de kırmızılar gelince çok üzüleceğimi biliyorum ama yolun sonuna gelmedik en azından. Hala çocuk yapmak için vaktimiz var. Lütfen müsteri ol.
kıyamam sana..bence eğer bu ay olmazsa(ki olur inşallah) hemen hiç rötar yapmadan doktora git hayatım.. önce senin sağlıklı olman lazım ki, keyifli bir hamilelik yaşayasın.. insanın kendine moral vermesi en zor olanıdır zaten ama olumsuz düşündükçe de daha kötü yapar insanı. her şeyin hayırlısı deyip uzaklaştırmaya çalış azcık aklındaki düşünceleri..
merhaba arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyobu ay da şubatın 2 sinde adet oldum fakat size bir sorum var, benim adetim normalde 2 yada 3 gün sürüyor... bu ay adetim bittikten bir gün sonra kasıklarım çok ağrıdı ve lekelenme oldu ayrıca bugünde bir kaç damla geldi ve benim hiç böle olmazdı geçen ay doktora gittiğimde bir cm miyom var dedi acaba ondan mı yoksa başka bişey mi allahım 28 şubatta kırmızıları görmek istemiyorum artık
kesinlikleee.. ve bu dediklerini kendin de uygula arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?