- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
Sağol canım... Ben de aklımı biraz olsun boşaltmış ve kendimi hazırlamış durumdayım. Dün akşam eşimden rica ettim gel biraz oyun oynayalım şu ağrıları birde gebelik durumunu düşünmeyeyim diye. Bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ediyorum. Başka şeylerle oyalanmak iyi geliyor :d
merhaba arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyobu ay da şubatın 2 sinde adet oldum fakat size bir sorum var, benim adetim normalde 2 yada 3 gün sürüyor... bu ay adetim bittikten bir gün sonra kasıklarım çok ağrıdı ve lekelenme oldu ayrıca bugünde bir kaç damla geldi ve benim hiç böle olmazdı geçen ay doktora gittiğimde bir cm miyom var dedi acaba ondan mı yoksa başka bişey mi allahım 28 şubatta kırmızıları görmek istemiyorum artık
Canım bende bugün aynı şeyi düşündüm. Eğer gebe değilsem hemen doktora gidip tekrar muayene olacağım. çünkü doktora gittiğim zamanki ile şimdiki şikayetlerim hiç aynı değil. Mahvoluyorum resmen ağrılardan. Eğer gebeysem de böyle ne yapacağım bilmiyorum. Durumum çok karışık. Yarın herşey açığa çıkacak diyorum artık. Bakalım arkadaşım.
att hadi hayırlısı ya :) ben buraya yeni katıldım ama görüyorum ki şubat ayı uğurlu geldi ne çok hamile oldu bir andaaa :) Allah herkese nasip eder tez vakitte inşallahhhh :)
ahahahaha:)) aynısını bizde yapıyoruz akşamları, yoksa düşündükçe daha bir takıyor insan..
Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...
selam arkadaslar lütfen benide yazarmısınız listenize bat 26 bende sabırsızlıkla hamiş kalmak istiyorum 3 aydır spralı cıkarttım 2.cocugumu düsünüyorum hayır allahtan...
iyi karar vermişsin, ihmale gelecek bir durum değil çünkü.. yarın test yapmayı düşünüyor musun gelen giden olmazsa:)
Kesinlikle arkadaşım.. Düşün düşünn nereye kadar. Hemde elbet çocuğumuz olacak olmadan önce de en azından eşlerimizle fazladan vakit geçirmiş birşeyler daha paylaşmış olacağız. Malum çocuk olunca uzun ve yorucu bir dönem başlayacak... Oyunlara falan erteleme gelebilir biraz
Bence de, her günün tadını çıkartmak lazım.. :) Sonradan bu boş günlerimizi çoooook arıycaz çok:))
Valla gelen giden olmazsa kan testine gitmek istiyorum :) Ama randevu almadım tabi. Bugünden almam gerekirdi. Yarın beni araya sıkıştırırlarsa eğer yaptırıcam kan testini. Yok olmazsa artık ertesi gün inşallah ( Kırmızıları görmezsem tabi )
aa ben bekleyemem o kadar:) randevu alamazsan idrar testi yap bari:))
şaka bi yana hayırlısı gerçekten arkadaşım, inşallah gönlünce olur, mutlu oluruz senin adına hep birlikte..
İnşallah arkadaşım inşallaahhhh... Öyle olumlu bir sonuç alırsam bütün ağrılarımı unutucam inşallahOlmadı zaten tedavi olup kurtulucam eheheheheh
İnşallah arkadaşım inşallaahhhh... Öyle olumlu bir sonuç alırsam bütün ağrılarımı unutucam inşallahOlmadı zaten tedavi olup kurtulucam eheheheheh
her iki şekilde de rahatlayacaksın arkadaşım, önemli olan olzaten en çok bu belirsizlik yoruyor insanı.. yarın haberlerini bekliyorum sakın ihmal etme beni:)
Ay hayatta yapmam öyle brşey... Her iki durumu da bildireceğim merak etme :)
sagol canım Allahım canıgönülden isteyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin insallah bekliyelim bakalım vardır bir zamanı elbet
tamam bekliyorum sabırsızlıkla:)
iyi akşamlar şimdilik, yarına ve güzel haberlerle görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?