Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ahahahaha:)) aynısını bizde yapıyoruz akşamları, yoksa düşündükçe daha bir takıyor insan..

Arkadaşım kesinlikle önce şu myom derdini çöz derim ben... Annemde vardı o dert. Adet döneminin altını stüne getirdi. öyleki bazen çocuk düşürüyormuş gibi oluyorum diyordu kanamalar yüzünden. Myom kesinlikle yapıyor. Eğer önemsiz boyuttaysa tamam ama ilerlemesin inşallah. Annem çok çekti. Onunki çok ilerlemiş hep ihmal etti. Sen ihmal etme

iyi karar vermişsin, ihmale gelecek bir durum değil çünkü.. yarın test yapmayı düşünüyor musun gelen giden olmazsa:)

selam arkadaslar lütfen benide yazarmısınız listenize bat 26 bende sabırsızlıkla hamiş kalmak istiyorum 3 aydır spralı cıkarttım 2.cocugumu düsünüyorum hayır allahtan...

ahahahaha:)) aynısını bizde yapıyoruz akşamları, yoksa düşündükçe daha bir takıyor insan..

Kesinlikle arkadaşım.. Düşün düşünn nereye kadar. Hemde elbet çocuğumuz olacak olmadan önce de en azından eşlerimizle fazladan vakit geçirmiş birşeyler daha paylaşmış olacağız. Malum çocuk olunca uzun ve yorucu bir dönem başlayacak... Oyunlara falan erteleme gelebilir biraz

tebrikler canımmmmmm

selam arkadaslar lütfen benide yazarmısınız listenize bat 26 bende sabırsızlıkla hamiş kalmak istiyorum 3 aydır spralı cıkarttım 2.cocugumu düsünüyorum hayır allahtan...

ekledim hayatım, bol şans.. güzel haberlere inşallah..

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

iyi karar vermişsin, ihmale gelecek bir durum değil çünkü.. yarın test yapmayı düşünüyor musun gelen giden olmazsa:)

Valla gelen giden olmazsa kan testine gitmek istiyorum :) Ama randevu almadım tabi. Bugünden almam gerekirdi. Yarın beni araya sıkıştırırlarsa eğer yaptırıcam kan testini. Yok olmazsa artık ertesi gün inşallah ( Kırmızıları görmezsem tabi )

Bence de, her günün tadını çıkartmak lazım.. :) Sonradan bu boş günlerimizi çoooook arıycaz çok:))

aa ben bekleyemem o kadar:) randevu alamazsan idrar testi yap bari:))

şaka bi yana hayırlısı gerçekten arkadaşım, inşallah gönlünce olur, mutlu oluruz senin adına hep birlikte..

sagol canım Allahım canıgönülden isteyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin insallah bekliyelim bakalım vardır bir zamanı elbet

aa ben bekleyemem o kadar:) randevu alamazsan idrar testi yap bari:))

şaka bi yana hayırlısı gerçekten arkadaşım, inşallah gönlünce olur, mutlu oluruz senin adına hep birlikte..

İnşallah arkadaşım inşallaahhhh... Öyle olumlu bir sonuç alırsam bütün ağrılarımı unutucam inşallah Olmadı zaten tedavi olup kurtulucam eheheheheh

İnşallah arkadaşım inşallaahhhh... Öyle olumlu bir sonuç alırsam bütün ağrılarımı unutucam inşallah Olmadı zaten tedavi olup kurtulucam eheheheheh

her iki şekilde de rahatlayacaksın arkadaşım, önemli olan ol zaten en çok bu belirsizlik yoruyor insanı.. yarın haberlerini bekliyorum sakın ihmal etme beni:)

sagol canım Allahım canıgönülden isteyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin insallah bekliyelim bakalım vardır bir zamanı elbet

inşallah.. hepimiz için hayırlısı olsun, tez vakitte göbüşlerimizde bebişle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…