Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

merhaba ben aranıza yeni katıldım..2 aydır forumları takip ediyorum..yeni üye oldum..en son 6 ocak tarihinde regl oldum..bebek çok istiyorum..bu ay daha hiç bişey yok..ne adet agrısı ne bişey..sadece ara ara olan kasık ağrısı birde içi su dolmuş gibi olan göğüsler...korkuyorum test yapmaya..tek çizgiyi görceğim diye..dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..Allah herpimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :) dualrım sizinle..

Teşekkür ederim tatlım ilgin için :) Bende takip edeceğim siteyi bakalım kimlerden hangi aylarda güzel haberler gelecek:) Herkese Allah iatediği zamanda bebek nasip etsin inşallah :)

Hoşgeldin:) Öncelikle tez amanda hayırlı haberler alırsın inşallah.. 6 ocaksa son adet tarihin bu sıralar tekrar olmuş olman lazımdı. Ne kadar sürüyor iki adet arası sen de?

Teşekkür ederim tatlım ilgin için :) Bende takip edeceğim siteyi bakalım kimlerden hangi aylarda güzel haberler gelecek:) Herkese Allah iatediği zamanda bebek nasip etsin inşallah :)

ne demek hayatım:) Amin diyorum, hepimiz o duyguyu yaşarız inşallah..

Hoşgeldin:) Öncelikle tez amanda hayırlı haberler alırsın inşallah.. 6 ocaksa son adet tarihin bu sıralar tekrar olmuş olman lazımdı. Ne kadar sürüyor iki adet arası sen de?

teşekkür ediyorum :) 32 gün civarında sürüyor.. bu ara olmam lazım ama gelen giden yok..belirtiside yok sadece göğüslerimde yeşil damarlar var birde içleri dopdolu su ile şişirilmiş gibiler :) inşşallahh vardır birşeyler..bir umutla bekliyorum :)

hadi hayırlısı:) genelde hamile kalmış arkadaşlar göğüslerde hassasiyet ve damarların belirgenleştiğini yazmışlar, o yüzden çok umutlandım senin adına:) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

merhaba ve hoş geldin, öncelikle inşallah güzel haberleri çabuk alırsın.. ve bence de bir kan testi yaptırman da fayda var..
çok teşk.ederim hoşbuldum amin inş.hepimiz çabucak alırız güzel haberleri yarın yada perşembe gidicem kan testi için sonucu sizlerlede paylasırım :)

yarın kan testi yaptırmayı düşnüyorum..şirkette yaptırabiliyorum..oyuzden onu bekliyorum..inşallah yarın güzel bir haber verebilirim sizee :)

kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))

yarın kan testi yaptırmayı düşnüyorum..şirkette yaptırabiliyorum..oyuzden onu bekliyorum..inşallah yarın güzel bir haber verebilirim sizee :)

Aşılamadan sonraki 19. günümm inşallah hamileyimdir perşembe hasta olmassam tabii((

mrhb pınarcım henüz adet olmadım yarın yada perşembe kan testine gidicem sonucu paylaşırım hayırlısı olsun :)

Güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlaaaaar...

Son düzenleme:

TEBRİKLEEEEEEEEEER...
İnan çok sevindim, allah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına nasip almayı etsin. keyfili ve sağlıklı bir hamilelik dilerim tatlım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…