- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))
[sıze=2]kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. Fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. Adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. O çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))[/sıze]
amiiiiiiiiin inşaalah ..sağolasın canımTEBRİKLEEEEEEEEEER...
İnan çok sevindim, allah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına nasip almayı etsin. keyfili ve sağlıklı bir hamilelik dilerim tatlım...
kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))
kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))[/QUOT
canım tebrik ederim muradına ermişsin allahım kucağına almayı nasip etsin ve darısı bizim basımıza inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız...
tebrik ederim :)
Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...
Benim adetim 2 şubattı ve aynı adet sancılarını yaşadım sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ancak gelen giden yoktu yerleşme kanamam olmadı birde idrar testleri hep negatif çıkmıştı taki bu sabaha kadar zaten kız kardeşiminde bir hafta sonra testte çıkmış ama hep olacağına inanıyordum içime gerçekten öyle bir his doğmuştu.Belirtilerim de en dikkatimi çeken iştah artması,sık idrara çıkma ve kasık batmalarım vardı he birde midem çok ağrıyor.Şu anda bunları yazdığıma inanamıyorum rüya gibi geliyo
Benim adetim 2 şubattı ve aynı adet sancılarını yaşadım sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ancak gelen giden yoktu yerleşme kanamam olmadı birde idrar testleri hep negatif çıkmıştı taki bu sabaha kadar zaten kız kardeşiminde bir hafta sonra testte çıkmış ama hep olacağına inanıyordum içime gerçekten öyle bir his doğmuştu.Belirtilerim de en dikkatimi çeken iştah artması,sık idrara çıkma ve kasık batmalarım vardı he birde midem çok ağrıyor.Şu anda bunları yazdığıma inanamıyorum rüya gibi geliyo
ayyy hamişler artıyor benim bat 5 şubattı hala gelen giden yok ama test yapmaya korkuyorum tek çizgi çıkacak diye ne yapsam
Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?