Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

inşallah dilfezaaaa dualrımız seninle..umarım herşey gönlünce olur :) darısı başımızaa...

tebrik ederim seni inan yazdıklarını okurken gözlerim doldu allah bizede nasip etsin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah ..

TEBRİKLEEEEEEEEEER...
İnan çok sevindim, allah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına nasip almayı etsin. keyfili ve sağlıklı bir hamilelik dilerim tatlım...
amiiiiiiiiin inşaalah ..sağolasın canım
buna gerçekten inanıyorum çünkü bende hamile kalma hikayelerini okuyunca sanki ben başarmış gibi sevinip heyecanlanırdım ..

çok güzel :) Allah hayırlı etsin, kolay ve rahat hamilelik versin inşallah :)

Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...

Çok tebrik ederim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

çok çok çok tebrik ederim. Allah dileyen herkese nasip etsin. Allah kulunu hiç yalnız bırakır mı? Kandil günü dualarını kabul etmiş. Güzel bir hamilelik geçir inşaallah

arkadaşlar hayırlısı olsun..Rabbim bizlerede nasip etsin :)

adetinize ne kadar kala yaptınız testlerinizi acaba ?

birde belirtileriniz bize anlatabilecekleriniz nelerdir ?

Benim adetim 2 şubattı ve aynı adet sancılarını yaşadım sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ancak gelen giden yoktu yerleşme kanamam olmadı birde idrar testleri hep negatif çıkmıştı taki bu sabaha kadar zaten kız kardeşiminde bir hafta sonra testte çıkmış ama hep olacağına inanıyordum içime gerçekten öyle bir his doğmuştu.Belirtilerim de en dikkatimi çeken iştah artması,sık idrara çıkma ve kasık batmalarım vardı he birde midem çok ağrıyor.Şu anda bunları yazdığıma inanamıyorum rüya gibi geliyo

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizim başımıza hamiş haberleri alarak bile mutlu oluyo insan gerçekten çok sevindim bende senin adına tebrik ederim :)

Ayyyy çoookkkk tebrik ediyorum.... Çok seviniyorum böyle hamiş haberlerini alınca Allah kucağına alıp, sağlıkla büyütmryi nasip etsin arkadaşımmm...

Canım çok tebrikler... Allah insana böyle ağrılar sancılar versin inşallah İçinde bana da

Tebrikler :) Sağlıklı bir hamilelik olsun ve sağlıkla, sıhhatle al bebişini kucağına

Banu'cuğum buradaymışsın... Benim dün akşam çok fena kasık ağrım oldu.. Sabaha hastalanıcam herhalde dedim. Kalktım birşey yok.. Şimdi de yine böbreğim ağrıyor. Hani şu şüphe yüzünden ilaç kullanamadığım ağrılarım azdı iyice. Mide bulantım var ama araştırdım böbrek ağrısı da mide bulantısı yaparmış :) Ayyyy bakalım yarın benim adet günüm... Ama ümidim denemelerimizi yanlış yaptığımızı öğrendiğim andan itibaren iyice yok oldu Hayırlısı inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…