- Konu Sahibi pembemasal
kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))
inşallah dilfezaaaa dualrımız seninle..umarım herşey gönlünce olur :) darısı başımızaa...