• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))

inşallah dilfezaaaa dualrımız seninle..umarım herşey gönlünce olur :) darısı başımızaa...

[sıze=2]kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. Fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. Adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. O çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))[/sıze]

tebrik ederim seni inan yazdıklarını okurken gözlerim doldu :( allah bizede nasip etsin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah ..

TEBRİKLEEEEEEEEEER... :nazar:
İnan çok sevindim, allah sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına nasip almayı etsin. keyfili ve sağlıklı bir hamilelik dilerim tatlım...:16:
amiiiiiiiiin inşaalah ..sağolasın canım
buna gerçekten inanıyorum çünkü bende hamile kalma hikayelerini okuyunca sanki ben başarmış gibi sevinip heyecanlanırdım ..

kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))

çok güzel :) Allah hayırlı etsin, kolay ve rahat hamilelik versin inşallah :)

kızlaaar evet kesin hamileyimm :)) değerim 526.4 çıktı doktor hamilesin daha çok yeni haftaya gel keseye bakalım dedi ama kaç haftalık olduğunu söylemedi sizce ne kadarlıktır kızlar testteki hesaba göre 4-5 hafta galiba ama doktor çok yeni dedi ..ya arkadaşlar rabbim hepinize bugüzel duyguyu yaşatsın inanın çook tatlı sabahtan beri müjde bekleyen herkezi aradım :) ama içimde korkular da var dua edin de kızlar keseyi filan görelim bi sorun olmasın ..benim dularım hep sizlerle ..daha ayrıntılı bütün yaşadıklarımı yazmak istiyorum ama annemlerdeyim etradım kalabalık...kısa olarak şöyle ki benim ilk korunmayı bıraktığım ay düzensizliğim olmuştu sonra 6 ay çok düzenliydi adetim tam gününde hep oldum adet. fakat geçen ay 3 ocakta oldum ve 4 gün gecikmeyle o zamanda çok ümitlenmiştim ve resmen adetim gelince ykılmıştım hatta sabaha kadar forumlara yazmıştım dertlerimi demek ki oda rahimin hazırlığıymış.şimdi bu ayda böyle adetim sökülmeyince düzenim iyice bozuldu dedim meğer yerleşme kanamasıymış :) belirtilerim ise bütün adet belirtilerimi yaşadım belim karnım çok ağrıdı böyle hep bi batma sancı hissttim ama adetkende olurdu bunlar bende .. adet günümde yani kandil günü ilkten kan şeklinde soru kahveye dönen ve 1 kaç saat süren bi akıntı geldi adet oldum sandım ağladım baya kandil hürmetine çook dua ettim meğer hamileymişim haberim yok :) heralde oda yerleşme kanamasıydı önümüzdeki hafta doktora sorucam onuda.ben 7 aydrı istiyordum bebek ve rabbim bu ay verdi ne olur takmayın kafaya ümitli olun hepinizin olcak bebeği.. o çift çizgiyi 7 aydır o kadar bekledim ki her ay hüsran ağlamalar hayal kırıklığı ama işte şimdi mutluyum birde kucağıma aldığımı göreyim tamam :))[/QUOT

canım tebrik ederim muradına ermişsin allahım kucağına almayı nasip etsin ve darısı bizim basımıza inşallah bizde bu güzel duyguyu yaşarız...

Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...:5:

Kızlar bu sabah itibariyle şubat ayı banada pozitif gösterdiii....hala şoktayım işten gelir gelmez buraya yazıyorum sabah idrar testi yaptım ve hemen ikinci çizgiyi gördüm bir senedir olmuyordu sonunda Rabbim OL DEDİ.İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR...şu an ağlamaktan bi hal oldum yarın kan testine gidicez lütfen dua edin...:5:

Çok tebrik ederim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

çok çok çok tebrik ederim. Allah dileyen herkese nasip etsin. Allah kulunu hiç yalnız bırakır mı? Kandil günü dualarını kabul etmiş. Güzel bir hamilelik geçir inşaallah

arkadaşlar hayırlısı olsun..Rabbim bizlerede nasip etsin :)

adetinize ne kadar kala yaptınız testlerinizi acaba ?

birde belirtileriniz bize anlatabilecekleriniz nelerdir ?

Benim adetim 2 şubattı ve aynı adet sancılarını yaşadım sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ancak gelen giden yoktu yerleşme kanamam olmadı birde idrar testleri hep negatif çıkmıştı taki bu sabaha kadar zaten kız kardeşiminde bir hafta sonra testte çıkmış ama hep olacağına inanıyordum içime gerçekten öyle bir his doğmuştu.Belirtilerim de en dikkatimi çeken iştah artması,sık idrara çıkma ve kasık batmalarım vardı he birde midem çok ağrıyor.Şu anda bunları yazdığıma inanamıyorum rüya gibi geliyo:53:

Benim adetim 2 şubattı ve aynı adet sancılarını yaşadım sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum ancak gelen giden yoktu yerleşme kanamam olmadı birde idrar testleri hep negatif çıkmıştı taki bu sabaha kadar zaten kız kardeşiminde bir hafta sonra testte çıkmış ama hep olacağına inanıyordum içime gerçekten öyle bir his doğmuştu.Belirtilerim de en dikkatimi çeken iştah artması,sık idrara çıkma ve kasık batmalarım vardı he birde midem çok ağrıyor.Şu anda bunları yazdığıma inanamıyorum rüya gibi geliyo:53:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizim başımıza hamiş haberleri alarak bile mutlu oluyo insan gerçekten çok sevindim bende senin adına tebrik ederim :)

Ayyyy çoookkkk tebrik ediyorum.... Çok seviniyorum böyle hamiş haberlerini alınca :D Allah kucağına alıp, sağlıkla büyütmryi nasip etsin arkadaşımmm...

Canım çok tebrikler... Allah insana böyle ağrılar sancılar versin inşallah :D İçinde bana da :D

Tebrikler :) Sağlıklı bir hamilelik olsun ve sağlıkla, sıhhatle al bebişini kucağına :nazar:

Banu'cuğum buradaymışsın... Benim dün akşam çok fena kasık ağrım oldu.. Sabaha hastalanıcam herhalde dedim. Kalktım birşey yok.. Şimdi de yine böbreğim ağrıyor. Hani şu şüphe yüzünden ilaç kullanamadığım ağrılarım azdı iyice. Mide bulantım var ama araştırdım böbrek ağrısı da mide bulantısı yaparmış :) Ayyyy bakalım yarın benim adet günüm... Ama ümidim denemelerimizi yanlış yaptığımızı öğrendiğim andan itibaren iyice yok oldu :( Hayırlısı inşallah arkadaşım.

Back