• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

çoook sağol banucum yazmam mı şimdi testimi almaya gidicem gün içinde giremesemde akşam uzun uzun herşeyi anlatıcam insan pozitifi görünce bitin taşlar yerine oturruyr aa oda bundanmış vs vs diyrsun :)) ahdim vardı zaten herkezle paylaşıcam yaşadıklarımı teselli olucam bana olan arkadaşalrım gibi :))

biliyorum hayatım:) Hadi bakalım kolay gelsin, git ve uça uça mutluluktan dön tekrar:)

bayanlar merhaba bei de aranıza alırmısınız bende 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım şuan beklemekteyim 15 şubat adet tarihim pko luyum yaş 22

bana da pko dediler.lh fshden yüksek çıktı.fsh 3.4, lh 7.3 ultrasonda da küçük kistlerim varmış.doktor ama sen tedavisiz hamile kalmışsın hayret dedi.

merhaba kızlar beni de aranıza alın.26 yaşına gireceğim 3 senelik evliyim.geçen sene iki bebek kaybı yaşadım.bu sene tekrar istiyoruz.bu ay ikinci denememiz olacak inşallah içimde bir can vardır.hamile olanlar var mı?

Hoşgeldin:) BAT tarihini , yani beklediğin adet tarihiin ilk günün yazarsan ekleriz listeye seni de..İnşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberlerini.. Listemizde 3 adet hamile çıktı bu ay, ben umudu marta kalanlardanım;)

selam kızlar naabersınız
fezacm tebrık ederm bu arada senı.. ya bende dun kan testı yaptrıdm 2 nın altında cıktı negatıfmıs yanı 2 gundurde lekelenmem oluo bı adet olamadım doruduzgun yaa cok streslıyımm:(((

bana da pko dediler.lh fshden yüksek çıktı.fsh 3.4, lh 7.3 ultrasonda da küçük kistlerim varmış.doktor ama sen tedavisiz hamile kalmışsın hayret dedi.

ne güzel evet nadirde olsa pko lu olup hamile kalan lar var allah ol deyince pko filan hikaye işte kaç aylık hamilesin canım

Hoşgeldin:) BAT tarihini , yani beklediğin adet tarihiin ilk günün yazarsan ekleriz listeye seni de..İnşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberlerini.. Listemizde 3 adet hamile çıktı bu ay, ben umudu marta kalanlardanım;)

bat 10 şubat diye tahmin ediyorum ama adetlerim düzensiz olduğu için emin değilim

Ben hamile değilim bu ay da bir beklentim yok ve mayıs, haziran gibi hamilelik planlıyorum ama sizleri okumak ve hamile haberlerini almak hoşuma gidiyor. Tebrik ederim güzel, yeni anne adaylarını. Ben de korkular var 1,5 yıllık evliyim, 7-8 aydır profesyonel bir korunma yok, doğal yollarla korunuyorum ama bir şey olmadı. Diyorum acaba bir problem mi var? Doktora da çok gittim ama bu ay sırf bunun için gidicem bakalım bişey var mı? Sağlık sigortası yaptım direk her şeyi hamileliğe ve istediğim tarihe göre ayarladım. Korkuyorum bir problem olur mu diye? Tecrübeleriniz varsa bana da aktarın.. şimdiden yapmam gereken bir şey var mı, beni lütfen bilgilendirin.. Herkese bebişli, bol bereketli günler :)

merhaba :) hoşgeldin ve öncelikle inşallah istediğin zamanda herşey gönlünce, dilediğince olur ve bebeğine kavuşursun.. Bu ay zaten doktora gidecekmişsin, orada sana gerekli testleri yaparlar zaten, planlı anne olacakların sağlık kontrolünden geçip bi sorun varsa önce onu halletmeleri bence ilk ve önemli bir adım.. doktoruna mutlaka sor , o seni en iyi şekilde yönlendirecektir, beslenme ve diğer yapılacaklar konusunda, onları uygularsın..

Ha bana göre ve gözlemlediğime göre, psikolojik olarak en önemlisi , kendini şartlamadan rahat olman.. İlk aydan hamile kalırsın inşallah ama kalmazsan da üzülme şaşırma, bu çok normal.. Senin yaşında 1 yıl süre veriyor genelde doktorlar, takviye olmadan doğal yollardan hamile kalabilmen için.. O yüzden hiiiiç stres yapma, eşinle de ilişkini sakın ev ödevi haline getirme.. Sen ne kadar rahat olursan hamile kalma şansın o kadar artar.. Bol şans şimdiden:)

Listemiiiiiizz...:3:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :nazar:
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat

selam kızlar naabersınız
fezacm tebrık ederm bu arada senı.. ya bende dun kan testı yaptrıdm 2 nın altında cıktı negatıfmıs yanı 2 gundurde lekelenmem oluo bı adet olamadım doruduzgun yaa cok streslıyımm:(((

Geçmiş olsun tatlım.. kesinlikle stresten bence.. kendini biraz rahatlatmaya çalışsan, sevdiğin bi şeyleri yaparak veya arkadaşlarınla vakit geçirerek vs? Üzüp yorma kendini bu kadar, herşey yoluna giriyor sadece bizim istediğimiz zaman olmuyor bazı şeyler o kadar..

Geçmiş olsun tatlım.. kesinlikle stresten bence.. kendini biraz rahatlatmaya çalışsan, sevdiğin bi şeyleri yaparak veya arkadaşlarınla vakit geçirerek vs? Üzüp yorma kendini bu kadar, herşey yoluna giriyor sadece bizim istediğimiz zaman olmuyor bazı şeyler o kadar..

ya okadar takmıodum kafaya ben bu ıkı gundur böyleyım arkadaslarla buluscaktık bugun kahvaltı yapcaktık gıtmedm mesela canım ıstemedı cunku.. bıde tam adet olamadım daha onunda sıkıntısı var yanı.. neyse artık çalısmalara devam..

ya okadar takmıodum kafaya ben bu ıkı gundur böyleyım arkadaslarla buluscaktık bugun kahvaltı yapcaktık gıtmedm mesela canım ıstemedı cunku.. bıde tam adet olamadım daha onunda sıkıntısı var yanı.. neyse artık çalısmalara devam..

keşke gitseydin, insan kendiyle kalınca daha çok kuruyor.. Neyse artık , olan oldu üzülme tatlım daha fazla, martta hep birlilikte güzel haberler alırız inşallah..:) Bat evet adetin ilk günü demek, martta ne zaman olacaksın biliyorsan söyle seni o listeye ekleyelim..;) ben de o listeye kaldım ..

keşke gitseydin, insan kendiyle kalınca daha çok kuruyor.. Neyse artık , olan oldu üzülme tatlım daha fazla, martta hep birlilikte güzel haberler alırız inşallah..:) Bat evet adetin ilk günü demek, martta ne zaman olacaksın biliyorsan söyle seni o listeye ekleyelim..;) ben de o listeye kaldım ..

sımdı ben subat adetımdeyım daha tam baslamadı bıle bu baslayıp bıtsin ondan sonra martı hesaplarım:)
ama sımdı bız mesela bu ay hamıle olamadık subtın bat ına bakmamız gerekıcekmı.:44: bat yoksa beklenılen ama ıstenmeyen adetın gunumu demek kafam karıstı:26:

sımdı ben subat adetımdeyım daha tam baslamadı bıle bu baslayıp bıtsin ondan sonra martı hesaplarım:)
ama sımdı bız mesela bu ay hamıle olamadık subtın bat ına bakmamız gerekıcekmı.:44: bat yoksa beklenılen ama ıstenmeyen adetın gunumu demek kafam karıstı:26:

tamam tatlım:) evet beklenilen demek. mesela ben 4 şubatta adet oldum şubat umudum bitti. bir dahaki adet olmam gereken tarih 2 mart. yani bat tarihim 2 mart:) otomatik hesaplayıcılar var onları kullanabillirsin..

tamam tatlım:) evet beklenilen demek. mesela ben 4 şubatta adet oldum şubat umudum bitti. bir dahaki adet olmam gereken tarih 2 mart. yani bat tarihim 2 mart:) otomatik hesaplayıcılar var onları kullanabillirsin..

3 hamilemiz varmis kutluyorum kizlarrrrr insallah biz de kisa surede bu mutluluga erisirizzzzz:)

tesekkurler canım anladım cok sukur:))
ınsallah hadı bakalım ne demiş şebnem ferah: benım hala umudum vaar:))
ben sımdı cıkıorum Allaha emanet olun öpüldünüzz

Back