Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

yaa arkadaşlar ben bugün 5 gibi idrar testi yapmıştım c çizgisi bile çoook silkti test bozuk heralde diye poşete koydum çöpe attım az önce içim gıdıklandı dur bi bakayım dedim c çizgisi çok belirginleşmiş t çizgisini silk olarak görebiliyrum ama 10 dk sonraki sonuçları önemsemeyin yazıyr kutuda ( of ben şimdi yarına kadar nasıl uyucam (

Günaydın arkadaşım.. bugün 2. bi test alıp yapsana tekrar.. ilk test bi garip oldu çünkü.. inşallah pozitiftir

Çok teşekkür ederim.Ovulasyon testinin hamileliği de gösterdiğini okumuştum.Gebelik testi negatif çıktığı halde ovulasyon testi pozitif çıkarsa hamilesin demektir ve benim dün akşam yaptığım ovulasyon testimde 2.çizgim çıktı.Adetim de zaten 5 gün gecikti.Galiba hamileyim.

aaa hadi bakalım inşallah:) ee bi an önce bi doktora gitsen kan testinde kesin sonucu alırsın..

günaydın kızlar ben bu ay için ümidimi kaybettim sayılır..çnkü göğüslerim şişti ve ateş tablom ilişki olmadıgında yumurtladıgımı söylüyor malesef

günaydın kızlar ben bu ay için ümidimi kaybettim sayılır..çnkü göğüslerim şişti ve ateş tablom ilişki olmadıgında yumurtladıgımı söylüyor malesef

dur hemen karamsarlığa kapılma.. hiç belli olmuyo bu iş inan ki hayatım, bekle biraz..

Ben hamile değilim bu ay da bir beklentim yok ve mayıs, haziran gibi hamilelik planlıyorum ama sizleri okumak ve hamile haberlerini almak hoşuma gidiyor. Tebrik ederim güzel, yeni anne adaylarını. Ben de korkular var 1,5 yıllık evliyim, 7-8 aydır profesyonel bir korunma yok, doğal yollarla korunuyorum ama bir şey olmadı. Diyorum acaba bir problem mi var? Doktora da çok gittim ama bu ay sırf bunun için gidicem bakalım bişey var mı? Sağlık sigortası yaptım direk her şeyi hamileliğe ve istediğim tarihe göre ayarladım. Korkuyorum bir problem olur mu diye? Tecrübeleriniz varsa bana da aktarın.. şimdiden yapmam gereken bir şey var mı, beni lütfen bilgilendirin.. Herkese bebişli, bol bereketli günler :)

dur hemen karamsarlığa kapılma.. hiç belli olmuyo bu iş inan ki hayatım, bekle biraz..

malesefki karamsarlığa kapıldım bile

hatta kocamıda havaya soktum bu ay hamileyim heralde hayatım diye onu da üzmüş olucam bu gidişle

Günaydın arkadaşım.. bugün 2. bi test alıp yapsana tekrar.. ilk test bi garip oldu çünkü.. inşallah pozitiftir

sabah 10 da tekrar test yaptım iki çizgide çok belirgin çıktı kızlar yaa çokkk heyecanlıyım mutluyum ve korkuyorum olmama ihtimali var mı sizce kan tahlili verdim 1 de alıcam off zaman geçmiyr allahım inanamıyrum heyecandan midem ağrıyor :)))

Tebrikler tatlım hamilesiiiiiiiiin.. :) Evde yapılan testlerle ilgili internette baya bi zaman geçirdim, pozitifte hata olasılığı çok ama çok düşük.. hadi bakalım, allah sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına almayı nasip etsin.. sonra uygun olunca bi ara yaz bize de , ne kadardır deniyorsun neler yaptın, belirtilerin neydi diye.. çok mutlu oldum valla adına..

çoook sağol banucum yazmam mı şimdi testimi almaya gidicem gün içinde giremesemde akşam uzun uzun herşeyi anlatıcam insan pozitifi görünce bitin taşlar yerine oturruyr aa oda bundanmış vs vs diyrsun :)) ahdim vardı zaten herkezle paylaşıcam yaşadıklarımı teselli olucam bana olan arkadaşalrım gibi :))

merhaba kızlar beni de aranıza alın.26 yaşına gireceğim 3 senelik evliyim.geçen sene iki bebek kaybı yaşadım.bu sene tekrar istiyoruz.bu ay ikinci denememiz olacak inşallah içimde bir can vardır.hamile olanlar var mı?

malesefki karamsarlığa kapıldım bile

hatta kocamıda havaya soktum bu ay hamileyim heralde hayatım diye onu da üzmüş olucam bu gidişle

Banucum bende marta eklenicem galiba ya icimde oyle bir hiss var

Kızlaaaar , öncelikle erken sonuçlara varmak yok, olumlu ya da oluınmsuz.. inşallah hamilesinizdir ama yok değilseniz de dünyanın sonu demek değil bu, sadece bu ay doğru ay değilmiş demektir.. Ne diyorduk, ENDİŞELELER UZAĞA POZİTİF TESTLER HAVAYA..

Hayal kırıklığının, çok istediğin şeyinbi türlü gerçekleşmemesinin getirdiği sıkıntıyı hepimiz çok iyi biliyoruz kızlar, ama kuvvetli durmalı ve sabretmeliyiz.. Ehh bu iki şey illerde anne olunca pek bir gerekecek zaten hepimize..

Son düzenleme:
bayanlar merhaba bei de aranıza alırmısınız bende 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım şuan beklemekteyim 15 şubat adet tarihim pko luyum yaş 22

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.ben galiba hamileyim şimdi sonucu öğrenmeye gidicem sana yazarım bütün merak ettiklerini :) inş sende hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…