- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi pembemasal
-
Kardeşim geldi canım askerden izine:) Onunlaydım kaç gün.. Hasret giderdik. Bakalım zaman neler gösterecek. Merakla beklemekteyim :)
kızlar ne güzel hamişler artıyor benimde 2 gün geçti ama hala belirtim yok inşallah hamişimdir
yaa arkadaşlar ben bugün 5 gibi idrar testi yapmıştım c çizgisi bile çoook silkti test bozuk heralde diye poşete koydum çöpe attım az önce içim gıdıklandı dur bi bakayım dedim c çizgisi çok belirginleşmiş t çizgisini silk olarak görebiliyrum ama 10 dk sonraki sonuçları önemsemeyin yazıyr kutuda( of ben şimdi yarına kadar nasıl uyucam (
Çok geçmiş olsun, çok üzücü bir duruminşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsın bebek haberini, tüm çektiğin sıkıntılara maddi manevi değer arkadaşım.. canı gönülden diliyorum bunu..
Çok teşekkür ederim.Ovulasyon testinin hamileliği de gösterdiğini okumuştum.Gebelik testi negatif çıktığı halde ovulasyon testi pozitif çıkarsa hamilesin demektir ve benim dün akşam yaptığım ovulasyon testimde 2.çizgim çıktı.Adetim de zaten 5 gün gecikti.Galiba hamileyim.
Gunaydin hanimlarrr:)
günaydın kızlar ben bu ay için ümidimi kaybettim sayılır..çnkü göğüslerim şişti ve ateş tablom ilişki olmadıgında yumurtladıgımı söylüyor malesef
dur hemen karamsarlığa kapılma.. hiç belli olmuyo bu iş inan ki hayatım, bekle biraz..
Günaydın arkadaşım.. bugün 2. bi test alıp yapsana tekrar.. ilk test bi garip oldu çünkü.. inşallah pozitiftir
sabah 10 da tekrar test yaptım iki çizgide çok belirgin çıktı kızlar yaa çokkk heyecanlıyım mutluyum ve korkuyorum olmama ihtimali var mı sizce kan tahlili verdim 1 de alıcam off zaman geçmiyr allahım inanamıyrum heyecandan midem ağrıyor :)))
malesefki karamsarlığa kapıldım bile
hatta kocamıda havaya soktum bu ay hamileyim heralde hayatım diye onu da üzmüş olucam bu gidişle
Banucum bende marta eklenicem galiba ya icimde oyle bir hiss var
merhaba kızlar beni de aranıza alın.26 yaşına gireceğim 3 senelik evliyim.geçen sene iki bebek kaybı yaşadım.bu sene tekrar istiyoruz.bu ay ikinci denememiz olacak inşallah içimde bir can vardır.hamile olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?