Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Ultrason kontrolunden gecmek en mantiklisi canim adetinde gelmemis bence ihmale gelmez

nurdancım bence hemen git kan testi yaptır:)
pınarcım kan testi yaptırmaya gitsem sonucunu eşim alcak mecburen ben eşime süpriz yapmak istiyorum o yüzden 1-2 daha bekleyim diyorum :)ama bi yandanda hamile olsam 5 gün geçmiş günüm çoktan belli olmazmıydı idrar testinde 2.çizginin çok net çıkması gerekmezmiydi offf beklemek çok zor

erken hamilelikte malesef ki belli olmuyor onun disinda 1 ay hatta 6 aylik hamile ola ve bunu bilmiyen kisilerin de durumlarini goz onunde bulunduraraktan bence doktora git ultrason gozetimi altinda baksin bir sana ben de de ayni sey olmustu sadece mevsimsel gecikme dedi ya ya yumurtalarinda gebelige bir hazilik olabilir dedi baska bir arkadasimin da basina ayni gecikme olayi gelmisti o baya ihmal etti iki ay kadar kist cikmisti 5 cm lik simdi ilac tedavisi goruyor bence ihmal etmeyin kan testi de mantikli da doktor a dansitiktan sonra o zaten seni yonlendirilmen gereken yere yonlendirir umarim bizimle Hayilri haberlerii paylasirsin cnm

teşk.ederim cnm hakkımızda hayırlısı olsun artık 1 kaç gün daha bekliycem eğer hamile değilsem dr.gidicem hamilelik öncesi kullanılan ilaçlar varmış detaylı bilgi alcam

Hamilelik oncesi folik asit tuketimi oluyor genelde bunlari besin urunleri fasulye portakal ve cevizde bulabilirisniz

inş.cnm olursa ilk burda paylaşıcam zaten haklısın aslında dr.gitsem iyi olucak çünkü 1 önceki adetimde gecikmeli olmuştu ama ozaman korunuyorduk.ocak ayında korunmadık insan ümitleniyor işte hemen gecikme olunca çok teşk.ederim sizlere Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

Amin canim hepimiz bu mutlulugu yasariz InsAllah

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim artık bizde bebiş düşünüyoruz. ovulasyon günlerim ayın 1-6 sı arası.. denemelere devam

Bende bende.. benidde ekleyinnn 20 şubat

asılama yaptırmıstım bu ay kızlar sabah lekelenme oldu hemen telas yapıp kan testı yaptrıdm bugun asılamanın 11.gunu betahcg negatıf ( okadar uzgunum kı mısafırlıkteydım bıde klınıgı arayıp ogrendım orada kalabalıkta dusun dusun herkes battı gozume eve geldım azönce ıste gözlerım şişti aglamaktan okadar sıkmışım kı kendımı ıcımı dökmek ıcın buraya geldım ıste yazıyorum öyle....

yaşadığını çok iyi anlıyorum ama pes atme bence tekrar tekrar dene elbet olacaktır şu forumlarda ne hikayeler ne mucizeler var umudunu kesme ağlama diyemem rahatlaman için iyi yapmışsın fakat yeter ki ümit var ol ve çok takma kafana arkadaşım..ne zamandır çalışyrsunuz ilk çocuk mu ? merak etme bi gün sende müjdeni vereceksin emin ol..dualarm seninle..sende dua et..

saol canım ıkıncı cocuk ıcın ugrasıoruz 10 yasında bı oglum var 2 yıldırda ugrasıoruz olmuo hıcbı problem yok doktor hersey mukemmel dıo ama olmuo ıste. oğlum arkadaslarının kardeslerıne özenıo benım emeklerım umıtlerım bosa gıdıo cok moralım bozuk yanı Rabbım hayırlısını versın ama ıste ınsanız uzuluoruz..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim artık bizde bebiş düşünüyoruz. ovulasyon günlerim ayın 1-6 sı arası.. denemelere devam

ne güzel iyi çalışmalar ilk olarak kendini şuna hazırla hemen ilk aydan olacak diye bi şart yok telaşa kapılmak için en az 6 ayın var bu arada hiç düşünme ve rahat ol ..yinede temennimiz ilk aydan güzel haberi alman tabiki ..:)

ne güzel işte allah bir tane vermiş demekki oluyor fakat zamanı gelmemiş bence rahat ol ..o şimdi ruhlar aleminde rahmine düşmek için rabbinin iznini bekliyrdur eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…