Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Canım bir süre uğrayamadım... Beni de unutmamışsın çok teşekkür ederim... Az kaldı günümün gelmesine ama acayip derecede ağrım var ve regl olacak gibi hissediyorum... Bakalım hayırlısı inşallah. Olmadı marta artık :)

ne güzel işte allah bir tane vermiş demekki oluyor fakat zamanı gelmemiş bence rahat ol ..o şimdi ruhlar aleminde rahmine düşmek için rabbinin iznini bekliyrdur eminim :))

ılk cocugumda hıc böle seyler yasamadık evlendım adet bıle olmadım hemen hamıle kalmısım yanı.. sımdı böyle olunca sasırıorum ıste. cok guzel söylemıssın ınsallah öyledır canım.
ya en kötusude umitlerın hayallerın yıkılması Rabbim kımsenın emeklerını boşa cıkarmasn ne diyim..

mavibattaniye, benimde belirtim yoktu biliyorsun, ama ben hala ümitliyim senden, haberlerini gözlüyorum.. uğurlu gelsin sana şubat tatlım, martta da ben seni takip edeyim..

Ay inşallah canım yaa... Ama daha önceki cevabımda da yazdığım gibi biz denemeleri bile yanlış uygulamışız :) Bakalım olmadı mart artık inşallah...

Ve bugünde adet olmadım ama test yapcıycam çarşamba günü kan testi yaptırmaya başka bir ilçeye gidecem çok heyecanlıyım bi o kadar da korkuyorum kızlar lütfen dua edin hepimiz kavuşalım inşallah minik ellere..

üzülme tatlım yaa.. ama test bozuk olabilir çünkü kontrol çizgisini net görüyor olman lazımdı.. sen yine de doktora git kesin sonucu alınca da bildir bize..

merhaba ve hoş geldin, öncelikle inşallah güzel haberleri çabuk alırsın.. ve bence de bir kan testi yaptırman da fayda var..

senin yolunu gözlüyordum vala, nerede bu nasıl diye, az kaldı gerçekten, inşallah alıcaz senden de güzel haberleri:)

Listeyi güncelledim kızlar; yeni arkadaşları da ekledim.. Listemizdeki iki hamişimizi tekrar tebrik ederim.. allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin Darısı bizlerin başına..
Herkese bol şans, kimse sıkmasın canını, stres yok, üzüntü yok,kafaya takmak yok.. herşey olması gereken zamanda ve şekilde olacaktır .. inşallah yakın zamanda mutlu mesut keyifli anne adayları olarak hamilelik deneyimlerimizi paylaşırız burada yine:)

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat

Amin canım çok saol. Allah dileklerinizi kabul etsin inşaallah. Hayırlı (hayırlı olan en kısa zamanda :) ) zamanda hayırlı evlatlar versin

çok teşekkür ederim.. çok erken henüz ama gerçekten heyecanlanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…