• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ŞUBAT LİSTESİ

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat

Canım bir süre uğrayamadım... Beni de unutmamışsın çok teşekkür ederim... Az kaldı günümün gelmesine ama acayip derecede ağrım var ve regl olacak gibi hissediyorum... Bakalım hayırlısı inşallah. Olmadı marta artık :)

ne güzel işte allah bir tane vermiş demekki oluyor fakat zamanı gelmemiş bence rahat ol ..o şimdi ruhlar aleminde rahmine düşmek için rabbinin iznini bekliyrdur eminim :))

ılk cocugumda hıc böle seyler yasamadık evlendım adet bıle olmadım hemen hamıle kalmısım yanı.. sımdı böyle olunca sasırıorum ıste. cok guzel söylemıssın ınsallah öyledır canım.
ya en kötusude umitlerın hayallerın yıkılması Rabbim kımsenın emeklerını boşa cıkarmasn ne diyim..

canım gebelik belirtisi demişsin benim ilk bebgimde hamileymişim hiç belirtim olmadı ne göguste şişlik ne bulantı ne uyku hi. birşey sadece midem ok agrımıstı üşütme agrısı gibi ama üşüttügümden kaynaklı zannetmiştim regl 2 gün gecince test yaptım pozitifti inanamamıstım
yani demek istedigim bunyeden bunyeye fark eder hç bir belirti olmayabilir
inşallah hamilesindir

İnşallah arkadaşım :) Bakalım artık bugün 6sı ayın... Benim 2 gün kaldı reglime. Ama regl belirtilerim başladı. Birde internette yaptığım araştırmaya göre 48 saat arayla denemek gerekiyormuş. Biz peşpeşe 2 gün denedik. Yani olasılık düşük... Nasip marta inşallah :) Bu arada allah yavrunu analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah :)

mavibattaniye, benimde belirtim yoktu biliyorsun, ama ben hala ümitliyim senden, haberlerini gözlüyorum.. uğurlu gelsin sana şubat tatlım, martta da ben seni takip edeyim..;)

Ay inşallah canım yaa... Ama daha önceki cevabımda da yazdığım gibi biz denemeleri bile yanlış uygulamışız :) Bakalım olmadı mart artık inşallah...

Ve bugünde adet olmadım ama test yapcıycam çarşamba günü kan testi yaptırmaya başka bir ilçeye gidecem çok heyecanlıyım bi o kadar da korkuyorum kızlar lütfen dua edin hepimiz kavuşalım inşallah minik ellere..

evet eve geldim testimi yaptım fakat nagatif galiba :( yada geçersiz control çizgisi bile çok azcıktı yok gibi silik silikti ..fortel marka yoktu eczanede öyle farklı bir tane aldım neyse en güzeli, doktora gitmek hamile değilsemde biran önce adet olayım baride düzenim iyice bozulmasın ..bu ay doktoruma yumurta takibi yaptırıcam çatlıyormu çatlamıyrmu hangi gün vs belkide orada bi sorun vardır 2 aydır adetm düzensizleşti ..yada stresten doktor söyleyecek artk bakalım ..off kadn olmak ne zor yaa
üzülme tatlım yaa.. ama test bozuk olabilir çünkü kontrol çizgisini net görüyor olman lazımdı.. sen yine de doktora git kesin sonucu alınca da bildir bize..

arkadaslar mrhb yeni üyeyim bende öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.Benim adet günüm 1 gün geçince dayanamadım test yaptım sonuç negatifti 4.gün sonra tekrar yaptım yine negatif daha doğrusu varla yok arası 2.çizgiyi gördüm ama 2 saat sonra baktığımda gördüm.Adet olucakmış gibi ağrılarımda var.Hamilemiyim acaba yorumlarınızı bekliyorum.Bazen midem bulanıyo ve sürekli ateş basıyo :((

merhaba ve hoş geldin, öncelikle inşallah güzel haberleri çabuk alırsın.. ve bence de bir kan testi yaptırman da fayda var..

Canım bir süre uğrayamadım... Beni de unutmamışsın çok teşekkür ederim... Az kaldı günümün gelmesine ama acayip derecede ağrım var ve regl olacak gibi hissediyorum... Bakalım hayırlısı inşallah. Olmadı marta artık :)

senin yolunu gözlüyordum vala, nerede bu nasıl diye, az kaldı gerçekten, inşallah alıcaz senden de güzel haberleri:)

Listeyi güncelledim kızlar; yeni arkadaşları da ekledim.. Listemizdeki iki hamişimizi tekrar tebrik ederim.. allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin:nazar: Darısı bizlerin başına.. :49:
Herkese bol şans, kimse sıkmasın canını, stres yok, üzüntü yok,kafaya takmak yok.. herşey olması gereken zamanda ve şekilde olacaktır .. inşallah yakın zamanda mutlu mesut keyifli anne adayları olarak hamilelik deneyimlerimizi paylaşırız burada yine:)

tugsad:2subat =HAMİLEEEE :nazar:
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :nazar:
edaerdugan : 20 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat

Listeyi güncelledim kızlar; yeni arkadaşları da ekledim.. Listemizdeki iki hamişimizi tekrar tebrik ederim.. allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin:nazar: Darısı bizlerin başına.. :49:
Herkese bol şans, kimse sıkmasın canını, stres yok, üzüntü yok,kafaya takmak yok.. herşey olması gereken zamanda ve şekilde olacaktır .. inşallah yakın zamanda mutlu mesut keyifli anne adayları olarak hamilelik deneyimlerimizi paylaşırız burada yine:)

tugsad:2subat =HAMİLEEEE :nazar:
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :nazar:
edaerdugan : 20 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat

Amin canım çok saol. Allah dileklerinizi kabul etsin inşaallah. Hayırlı (hayırlı olan en kısa zamanda :) ) zamanda hayırlı evlatlar versin

ne güzel iyi çalışmalar :D ilk olarak kendini şuna hazırla hemen ilk aydan olacak diye bi şart yok telaşa kapılmak için en az 6 ayın var bu arada hiç düşünme ve rahat ol ..yinede temennimiz ilk aydan güzel haberi alman tabiki ..:)

çok teşekkür ederim.. çok erken henüz ama gerçekten heyecanlanıyorumm :1:

Back