- Konu Sahibi pembemasal
-
ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
aynen gerçekten bekleme süreci insanı mahvediyor hele birde emeğinin karşılığını alamadıgı zaman
şeytan diyor al test yap ve yine hüsrana ugraeşimde kızıcak artık her dakika test yapılmaz daha adetine 1 hafta var diye :)
beni listeden çıkardınızmı(( bat 20 şubat
carmenta kan testi sonucunu yazmamış.haberi olan var mı ne oldu acaba?Ben de dayanamadım idrar testi yaptım.Birşey yok.Kan testi yaptırmak için cuma gününü bekleyeceğim.
yok henüz haber çıkmadı.. hay allah ya , cumaya kadar nasıl sabretceksin ? :)
kizlar ya benim gogus altimda karnimda sızılamalar var hareket ettikce :S umudum yok ama bunu yasiyanlar varmi ?
yok henüz haber çıkmadı.. hay allah ya , cumaya kadar nasıl sabretceksin ? :)
hatunlar bu yerleşme kanaması dediğimiz şey ne kadar süre devam ediyo acaba bilgisi olan varmı ?
Ah bir bilsem.Aman inşallah hamileyimdir cumaya kadar adet olmam da cuma testimi yaptırırım.Yarabbim inşallah bir daha tüp bebeğe gerek kalmadan kendi kendime hamile kalabilirim.Maddi manevi göçtük.
bunla ilgili topiği okudum ben de bugün, yani kimi damla damla gördüğünü, kimiyse adetiyle aynı olduğunu söylüyor.. sen bir takip durumunu ama devam ediyorsa da bi doktora gidip kontrol ettirmen de fayda var bence..
inşallah hayatım.. ne kadardır uğraşıyorsunuz, ilk bebiş mi olacak?
dün gece başladı canım ama o kadar azkii anlatamam şimdilik doktorluk birşeylik yokki gibi gözüküyor ama bakalım ilerde ne olucak..
o okudugun topik nerdeydi canım bende okumak isterim
sitenin bu bölümünde herkes ne kadar çok bebek istiyor vay bee...bende hiç istemeyenlerdenim ne işim var burda acaba....:) sizi etkilemiş olmıyım ben çocuk istemiyorum.. asla yanii.. bana olmamalı.....
2 yıldır uğraşıyoruz ilk bebğimiz için.4 kere aşılama 2 kere tüp bebk oldu.ilk tüp bebkte hamile kaldım.8 haftalıkken öldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?