Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bence eşini dinle bu sefer tatlım az kalmış zaten az daha bekle:)

ŞUBAT LİSTESİ

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat

Son düzenleme:
carmenta kan testi sonucunu yazmamış.haberi olan var mı ne oldu acaba?Ben de dayanamadım idrar testi yaptım.Birşey yok.Kan testi yaptırmak için cuma gününü bekleyeceğim.

carmenta kan testi sonucunu yazmamış.haberi olan var mı ne oldu acaba?Ben de dayanamadım idrar testi yaptım.Birşey yok.Kan testi yaptırmak için cuma gününü bekleyeceğim.

yok henüz haber çıkmadı.. hay allah ya , cumaya kadar nasıl sabretceksin ? :)

hatunlar bu yerleşme kanaması dediğimiz şey ne kadar süre devam ediyo acaba bilgisi olan varmı ?

kizlar ya benim gogus altimda karnimda sızılamalar var hareket ettikce :S umudum yok ama bunu yasiyanlar varmi ?

benim adetimden önce karnımın altı böyle sanki arada içten kaşınıyor gibi garip şeyler hissettim ama biliyorsun umudum boş çıktı.. daha var ama sana, inşallah göbüşün doludur :)

yok henüz haber çıkmadı.. hay allah ya , cumaya kadar nasıl sabretceksin ? :)

Ah bir bilsem.Aman inşallah hamileyimdir cumaya kadar adet olmam da cuma testimi yaptırırım.Yarabbim inşallah bir daha tüp bebeğe gerek kalmadan kendi kendime hamile kalabilirim.Maddi manevi göçtük.

hatunlar bu yerleşme kanaması dediğimiz şey ne kadar süre devam ediyo acaba bilgisi olan varmı ?

bunla ilgili topiği okudum ben de bugün, yani kimi damla damla gördüğünü, kimiyse adetiyle aynı olduğunu söylüyor.. sen bir takip durumunu ama devam ediyorsa da bi doktora gidip kontrol ettirmen de fayda var bence..

Ah bir bilsem.Aman inşallah hamileyimdir cumaya kadar adet olmam da cuma testimi yaptırırım.Yarabbim inşallah bir daha tüp bebeğe gerek kalmadan kendi kendime hamile kalabilirim.Maddi manevi göçtük.

inşallah hayatım.. ne kadardır uğraşıyorsunuz, ilk bebiş mi olacak?

bunla ilgili topiği okudum ben de bugün, yani kimi damla damla gördüğünü, kimiyse adetiyle aynı olduğunu söylüyor.. sen bir takip durumunu ama devam ediyorsa da bi doktora gidip kontrol ettirmen de fayda var bence..

dün gece başladı canım ama o kadar azkii anlatamam şimdilik doktorluk birşeylik yokki gibi gözüküyor ama bakalım ilerde ne olucak..

o okudugun topik nerdeydi canım bende okumak isterim

sitenin bu bölümünde herkes ne kadar çok bebek istiyor vay bee...bende hiç istemeyenlerdenim ne işim var burda acaba....:) sizi etkilemiş olmıyım ben çocuk istemiyorum.. asla yanii.. bana olmamalı.....

sitenin bu bölümünde herkes ne kadar çok bebek istiyor vay bee...bende hiç istemeyenlerdenim ne işim var burda acaba....:) sizi etkilemiş olmıyım ben çocuk istemiyorum.. asla yanii.. bana olmamalı.....

:)) yaşın gençse belki istememen ondandır, ilerde değişebilir düşüncelerin:)

2 yıldır uğraşıyoruz ilk bebğimiz için.4 kere aşılama 2 kere tüp bebk oldu.ilk tüp bebkte hamile kaldım.8 haftalıkken öldü.

Çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırsın bebek haberini, tüm çektiğin sıkıntılara maddi manevi değer arkadaşım.. canı gönülden diliyorum bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…