Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Bence de test yap bir evde ama doktora da git sonra ihmal etme, tabii inşalla h pozitif çıkar da doktora teyit etmeye gidersin sadece:) Ne zaman yapacaksın, bizi habersiz bırakma..

birazdan eve gidcem testi alıp yapıcam zaten pozitif çıkarsa 7 cihana duyurucam ilk öncede buraya tabiki :)) ahdim var hamile kalırsam hamileliim boyunca buradakilere teselli olucam anlatıcam her yaşadığımı..çünkü ben forumları okurken uğraşmış ve hamile kalmış kişilerin hikayelerini okurkan çok teselli oluyorum herşeyi unutuyorum sanki..

sitenin bu bölümünde herkes ne kadar çok bebek istiyor vay bee...bende hiç istemeyenlerdenim ne işim var burda acaba....:) sizi etkilemiş olmıyım ben çocuk istemiyorum.. asla yanii.. bana olmamalı.....

aslında birazda olmayınca insan hiç olmamasından korktuğu için çok inatlaşıyor ondan çok istiyor yoksa ben bazen düşünüyorum eminim bu rahat günlerimide çok arıcam :) ama yine de acaba olmazmı korkusu bana inatla hamileleği istetiyr .. alllah yaşatmasın sende kalmayı deneyip kalamasan takılırsın yani emin ol :)))

teşekkürler banu da benim 3 şubatda adetim başladı sandım fakat 3 gündür daha bişey yok gelmedi davamı :))

Maalesef idrar testi 2 denemede de negatif gösterdi ama hala adet olmadım. Herhalde stresse girdim İnşallah bir dahaki aya

inşallah arkadaşım.. olsa da destek olmaya devam etsek keşke.. ara ara girip bakıyorum buraya, haberini bekliyorum bugün ona göre:)

teşekkurler sildiler sandın da:) bu arada aranızda klomen kullanan varmı

hiç bilgim yok o konuda ama onla ilgili bi konu başlığı görmüştüm, belki daha net cevaplar verebilirler sana oradaki deneyimli arkadaşlar.. bi sor istersen..

allahım ya şurda bile sonuncuyum ama inşallah hepimiz sevinçli haberler alırız arkadaşlar allah bebek isteyen bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin! bence herşeyin bir zamanı var ve bebişlerimizde gelmek için bu zamanı bekliyor:)

arkadaslar mrhb yeni üyeyim bende öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.Benim adet günüm 1 gün geçince dayanamadım test yaptım sonuç negatifti 4.gün sonra tekrar yaptım yine negatif daha doğrusu varla yok arası 2.çizgiyi gördüm ama 2 saat sonra baktığımda gördüm.Adet olucakmış gibi ağrılarımda var.Hamilemiyim acaba yorumlarınızı bekliyorum.Bazen midem bulanıyo ve sürekli ateş basıyo (

evet eve geldim testimi yaptım fakat nagatif galiba yada geçersiz control çizgisi bile çok azcıktı yok gibi silik silikti ..fortel marka yoktu eczanede öyle farklı bir tane aldım neyse en güzeli, doktora gitmek hamile değilsemde biran önce adet olayım baride düzenim iyice bozulmasın ..bu ay doktoruma yumurta takibi yaptırıcam çatlıyormu çatlamıyrmu hangi gün vs belkide orada bi sorun vardır 2 aydır adetm düzensizleşti ..yada stresten doktor söyleyecek artk bakalım ..off kadn olmak ne zor yaa

nurdancım bence hemen git kan testi yaptır:)

merhaba ben 2 aydır klomen kullanıyorum adetin 3. veya 5. günü başlanıp 5 gün kullanılıyor sonrasında çalışmalara başlıyorsunuz zaten klomen bittiğinde yumurtlama döneminiz başlamak üzere oluyor. ben 8 aydır bebek istiyorum eşimde ve bende sorun olmadığını yapılan testlerle öğrendik.bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bat 18 şubat bakalım bekliyorum :) dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz klomene falan. bana doktorum 3 ay kullan dedi bu ikinci ayım öbür ay da kullanmayı düşünmüyorum artık akışına bırakacağım sıkıldım bu arada çatlatma iğnesi klomen kullanıp yumurtan geliştikten sonra vuruluyor.

merhaba canım belkı bende sana umut olurum ben 3 asılama ve 1 tup bebek denemesınden sonra dogal yolla hamıle kaldım allahıma sukurler olsun olmuyo dıye esımle cok uzuluyorduk aglıyorduk sonra allah buyuk dogru zaman deıl heralde dedık ve baska seylere odaklandık ama dualarımızı eksık etmıoduk tabı veeee allahım bıze bır mucıze gonderdı ben hamıle oldugumu ogrendım canım fazla kafana takma yanı rahat ol allah ol deyınce oluyo herseyın zamanı mevlam buyuk stres yapmayın en buyuk dusman dua edın ama ayları takıp etmeyın oyle cok uzuluo ınsan ben her ay aglama krızlerıne gırıodum tedavıler sonrasını ıse hıc sormayın rabbım hepınızın kucagını doldursun kımseye aratmasın

Canım sorun neydi sizde

Listeyi güncellemek istedim :)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…