100 mg kullanıyorum hipotroidi varmerhaba hoşgeldin Eutrox kaçlık kullanıyorsun haşimato için mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 mg kullanıyorum hipotroidi varmerhaba hoşgeldin Eutrox kaçlık kullanıyorsun haşimato için mi?
Kesinlikle öyle akışına bırakıp en umulmayan anda mutlu haberi almak herkese nasip olsunben bildiğin 2 gün yolda nefesim kesildi yürüyemiyorum kaldırıma öylece çöküverdim dedim kesin hamileyim ama malesef . belirtiler bizi yanıltıyor tek ilacımız zaman
amin canım inş.Kesinlikle öyle akışına bırakıp en umulmayan anda mutlu haberi almak herkese nasip olsun
Ben ilk kez yaşıyorum böyle şeyler canım geçen ayda implatasyon kanı gibi pembe geldi ama negatifti sonuç bu ay da sadece böyle bi adet olacakmışım gibi hissediyorum bende incir alayım yemeye başlayim çikolata kistim var soğan kürü yapmak istiyorum ama hani hem onu içip hem hamile kalabilirmiyim bi zararı olacak diye yapamıyorumben geçen ay 1 hafta kasık ,rahim ve bel ağrısı çektim ama malesef hiçbirşey yok
Devamli olmuyor benimde kuzu ama bilmiyorum tabi Rabbım bilirgeçenlerde hamile kadının biri eğer hamileyseniz sürekli devam eden kasık vb.ağrılar yaşamazsınız ( ara ara olabilir ) demişti çok dikkatimi çekti ama genellemek ne kadar doğru o tartışılır
Bat günün ne zaman canımBende bu ay kasık bel ağrısı yaşadım hem adet olacakmış gibi hem bıçak saplantısı gibi ağrı oldu kasıklarımda. Bu yaşanan belirtiler hem adet hem gebelik belirtisi olduğu için herkesin kafası karışık...
soğan kürünü kullanan arkadaşlar varsa cevaplasın.Ben ilk kez yaşıyorum böyle şeyler canım geçen ayda implatasyon kanı gibi pembe geldi ama negatifti sonuç bu ay da sadece böyle bi adet olacakmışım gibi hissediyorum bende incir alayım yemeye başlayim çikolata kistim var soğan kürü yapmak istiyorum ama hani hem onu içip hem hamile kalabilirmiyim bi zararı olacak diye yapamıyorum
ben düzenli görüyorum . bir iki defa 2 gün gecikmiştiArkadaşlar merhaba
aranızda düzenli adet görüp, bebek fikri kafasında olduğu için adeti gecikenler, geç olanlar var mı?
Geçen ay denemeye başladik ilk defa dört gün geciktim normalde gecikmez neden oldu anlamadimArkadaşlar merhaba
aranızda düzenli adet görüp, bebek fikri kafasında olduğu için adeti gecikenler, geç olanlar var mı?
Bende ocak ayında denemeye başladım. 27-28 ocak bat tarihim ama hala bir şey yok. Gebelik testi yaptım bugün negatif. boşuna heveslenmek istemiyorum. yıllardır çoğu şeye stres yapıyorum ama gecikme olmuyordu. bebek fikri neden gecikmeye sebep oluyor anlamadım:)Geçen ay denemeye başladik ilk defa dört gün geciktim normalde gecikmez neden oldu anlamadim
benim de 1-2 gün gecikmeli olacak demek kiben düzenli görüyorum . bir iki defa 2 gün gecikmişti
1 Şubat canımBat günün ne zaman canım
Canım ilk defa mi korunmayi bıraktın, eğer öyleyse spermle karşılaşan vücudun dengesi şaşıyor ondan olabilir ya da hamile sındır :)Bende ocak ayında denemeye başladım. 27-28 ocak bat tarihim ama hala bir şey yok. Gebelik testi yaptım bugün negatif. boşuna heveslenmek istemiyorum. yıllardır çoğu şeye stres yapıyorum ama gecikme olmuyordu. bebek fikri neden gecikmeye sebep oluyor anlamadım:)
5 üzeri rakam gebelik diye biliyorum.kızlar merhaba benim bugün iğneden sonraki 16.günüm ve değerim 9,31 çıktı sizce kimseyal gebelikmi böyle oluğ değeri artan varmı
1.5 ay oldu bırakalı ama korunan bendim zaten. o spermlerle tanışıyoruz bence :)Canım ilk defa mi korunmayi bıraktın, eğer öyleyse spermle karşılaşan vücudun dengesi şaşıyor ondan olabilir ya da hamile sındır :)
Günün geçmesini mi bekliyorsun test için kuzu ben yapsam negatif olur demi şubat 7 bat1 Şubat canım
Öyle canım vaktı değilmiş diyorum sorun değil herşey Allahtan diyorum ama insanların baskısından çok yoruluyorum. Sanki oturmuş herkes benim müjdeli haberi vermemi bekliyormuş gibi yoruldumHer tedavinin prosedürü var kuzum işte 3 ay başarısız olursa alternatif tedaviye geçiyorlar. Sabret.. Her şeyin bir zamanı var. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Hamilelik var demek bu değerle ultrasonla bakacaklar kimyasal falan olup olmadığına inşallah Rabbım nasip etmiştir canımkızlar merhaba benim bugün iğneden sonraki 16.günüm ve değerim 9,31 çıktı sizce kimseyal gebelikmi böyle oluğ değeri artan varmı