Merhaba. Size conceive jeli doktor mu tavsiye etti. Biz de kayganlaştırıcı kullaniyoruz en azindan onun yerine bunu alayim diyorum ama emin olamadımMerhaba, hayirli olsun yeni topik insallah hepimize uğur getirir..
Ben de geliyorum
Bat 9 şubat
27 Yas
8 ay
Benim saglik sorunum yok ama (esim daha muayene vs olmadi )
Proceive women folic asitli vitamini kullanıyorum eşime keci boynuzu kürü yapiyorum 2 aydır
Conceive plus jel deneyeceğiz.
Yok canim doktor vermedi, bu ürün yurtdisinda cok kullanılıyor ve olumlu sonuc alan baya yorum vardi preseed jel ile aynı kulvarda bir ürün preseed jel ile ilgili konu vardı KK da baya olumlu sonuç alan vardi diye hatırlıyorum ben onu da kullandım 2-3 ay boyunca.Merhaba. Size conceive jeli doktor mu tavsiye etti. Biz de kayganlaştırıcı kullaniyoruz en azindan onun yerine bunu alayim diyorum ama emin olamadım
Canim biz hergunu değerlendiriyorduk ama spermde sorun var mi eşimde bilmiyorum bu ay sonu test olucak insallah, bakalim duruma göre gun asiri denemeyi düşünüyorum ben de.Kizlar siz yumurtlama donemi hergun mu giriyosunuz iliskiye gun asirimi
Canım günaydın bilgilerini verirsen tabloya ekleyeyim :)Geçen ay çok umitliydum çift çizgi bile gördum ama 3 gün önce adet oldum. İnşallah bu ay hamile kalırız
EKLEDİM CANIM sende hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alırız. :)merhaba kızlarBeni de listeye eklermisiniz?
Bat 5 şubat, 26 yaşındayım, folactive ve famera kullanıyorum 6 aydır çocuk istiyoruz fakat tedavide bu 2. Ayım. Herhangi bir sağlık sorunum yok.
Bat 3 Şubat. Yaş 30 . 2. Bebeğimi istiyorum. 2. Denememiz olacak. Yarışmacı arkadaşlara basarilarCanım günaydın bilgilerini verirsen tabloya ekleyeyim :)
ekledim canımBat 3 Şubat. Yaş 30 . 2. Bebeğimi istiyorum. 2. Denememiz olacak. Yarışmacı arkadaşlara basarilar
Yok yok üzülme .Ben oğluma 2. Denemede hamile kaldımYa ilk aydan sakkadanak hamile kalanları görünce bende mi sorun var oluyorum sanki yarışma kaybetmiş gibi üzülüyorum
Ayyy ayneeen. Dün eşimle konuşuyoruz işte dedim bir daha tobeeee adetim bir hafta geçmeden kaset testi bile yapmam. Onu da bir iki tekrar ederim net çizgi varsa kan veririm yoksa beklerim. Ben olmayan çizgiyi büyüteçle ariycaktim neredeyse. Bir de üç idrar testi negatif işte ne diye gittin kan verdin ertesi güne adet oldum zaten beklesene be kadın diye bağırdım kendimeBen kendime söz verdim hiç bisekilde adet geçmeden test yapmayacam belirti aramayacam
Ama öyle sabirsizin tekiyim ki böyle tezcanlilikk yok yani. Ama bu bana iyi ders oldu. Bekleyip göreceğiz olmazsa da artık çaresine bakarız yani dimiBen kendime söz verdim hiç bisekilde adet geçmeden test yapmayacam belirti aramayacam
Ben ilk gebeliğimde hemen hamile kaldım Türk filmi gibiOglumda ilk ayda yumurtlama oncesi sonrasi iki iliski bi hafta sonra zaten hamile oldgumu anldim ve hic test yapmdim o kdr emindimki cunku hamile olduguma gerek bile duymadim reglinin 3. Gununde adettendir die test yaptim cok da rahat bekledim.simdi 3. Ayim olicak ilkinde hemen hamile kalinca simdi belirtileri bilsem bile hissetmis olsam bile 2 aydir oksursem belirtimi dicek konuma geldimadete 1 hafta kala test yapmaya basliyorum hic belirtim yokken
Canım bizim de aynen 5 aylık evliyken olsun dedik ilk ayda gebe kaldim masallah bat bile bilmiyorduk 5 yıl ara verdik yazın tekrar ikinci çocuğa karar verdik 7 aydır yok sorun da yok bebis de yok sorun yoksa bebis neden yokOglumda ilk ayda yumurtlama oncesi sonrasi iki iliski bi hafta sonra zaten hamile oldgumu anldim ve hic test yapmdim o kdr emindimki cunku hamile olduguma gerek bile duymadim reglinin 3. Gununde adettendir die test yaptim cok da rahat bekledim.simdi 3. Ayim olicak ilkinde hemen hamile kalinca simdi belirtileri bilsem bile hissetmis olsam bile 2 aydir oksursem belirtimi dicek konuma geldimadete 1 hafta kala test yapmaya basliyorum hic belirtim yokken
Kafana çok takma bence sebepsiz infertilitenin tek sebebinin stres olduğunu söylerler. Süreyi uzatma canımE hepiniz ilk ayda hamile kalmışsınız işte bir şekilde bak şimdi iyice bende neden olmadı moduna girdimbu gidişle olacağı varsa da olmayacak bende canım çok sıkkın
Normal yaşantına devam et.Çok odaklanma canım sen yapman gerekenleri yap gerisini bırak.O kadar çok böylesi gebelıklere tanıklık ettim ki doğru yaniE hepiniz ilk ayda hamile kalmışsınız işte bir şekilde bak şimdi iyice bende neden olmadı moduna girdimbu gidişle olacağı varsa da olmayacak bende canım çok sıkkın