Hormon testinde hangi kanda belli oluyor ki yumurtalık tembelliği falanya bana alttan muayene yaptı hormon testlerime bakmadan söyledi biraz tembel dedi sadece.
adetim düzenlidir yani 31-32-33 günde bir olur ama olur yani bilmiyorum. baktığında yumurtam 17 mm idi. kilo da etkiler dedi 2 ayda 9 kg verdim hala devam ediyorum diyete spora. başka bir doktora daha gidip fikrini alıcam.
argifertil diye bi takviye vermişti. sadece.
kan testinde çıkmıyor , alttan muayanede söylemişti bana drHormon testinde hangi kanda belli oluyor ki yumurtalık tembelliği falan
Tamam canımkan testinde çıkmıyor , alttan muayanede söylemişti bana dr
ya daha 2 aydır deniyormuşsun bi dur hele allasen :)Kizlar durumlar nasıl. Ben çok duygusalim. Her ota boka aglayasim geliyor. Bu ay da olmazsa kocamı ikna edip tüp bebek yapalım diycem
doktora gittin mi hiç ne diyor. amh baktı mıKizlar durumlar nasıl. Ben çok duygusalim. Her ota boka aglayasim geliyor. Bu ay da olmazsa kocamı ikna edip tüp bebek yapalım diycem
Ya nedense çok istek düştü içime birden yeminle iki ay önce yoktu korunuyorduk yaa eşimin ısrarıyla bıraktık sonuç buya daha 2 aydır deniyormuşsun bi dur hele allasen :)
Yok canım evlenmeden baya önce gitmiştim tüm değerler iyiydi ultrasonla da bakilmisti. Sadece dhea s04 biraz yüksekti ama sonra gitmedim eğer bu ay olmazsa adet olursam gidicemdoktora gittin mi hiç ne diyor. amh baktı mı
eğer 2 aysa hiç gitmene gerek yok doktor geri yollarYok canım evlenmeden baya önce gitmiştim tüm değerler iyiydi ultrasonla da bakilmisti. Sadece dhea s04 biraz yüksekti ama sonra gitmedim eğer bu ay olmazsa adet olursam gidicem
Genel kontrol için gidicem ya herşey yolunda mı sorun var mı diyeeğer 2 aysa hiç gitmene gerek yok doktor geri yollar
Offf haklısınız bana kızmayın yaatosbaga aynen ya yeni nesil çok sabırsız :)
kurk mantolu madonna anlıyorum seni insan isteyince hemen olsun diye bekliyor. ama hesaba katmadığımız birde nasip meselesi var :)
hay ağzına sağlık ne güzel dedin. o nasip meselesini için pare pare yanmadan anlayamıyorsun . önce bir kül olacaksın sonra nasibi anlıyorsun.tosbaga aynen ya yeni nesil çok sabırsız :)
kurk mantolu madonna anlıyorum seni insan isteyince hemen olsun diye bekliyor. ama hesaba katmadığımız birde nasip meselesi var :)
kendimizi hazırlamaya duaya istemeye devam , moral bozmak yok ki daha 2 ay olmuş lütfen ya :)Offf haklısınız bana kızmayın yaaya hiç böyle çocuk modunda değildim bir anda oldu herşey nasıl oldu anlamadım kızlar. Tabiki nasip Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Geçen eşime şey dedim. Bu ay da olmazsa gidicem çocuk esirgeme den bebek kacircam bak o derece delirdim diyorumkurk mantolu madonna gebelik planlaması için git tabi, takviye vs verir ama tüp bebek için gitme bi dur
Genel olarak değerlerine baktırmak için git canım ama tüp bebek daha gerek var mı senceGenel kontrol için gidicem ya herşey yolunda mı sorun var mı diye
çok haklısın ben de gittiğimde 2 ay önce bana yumurtalıkların tembel biraz , bikaç ay deneyin sonra eşine sperm testi yaptırırız dedi. eşim pztesi sperm testi verdi sorun çıkmadı şükür o kadar rahatladım ki. hatta doktorla görüştü eşim . demiş ki dr sorun yok ama zaten 3-4 ay olmaması çok normal acele etmeyin :) eşim diyor doktora diyemedim tabi karım kudurduduydum çok rahatladım vallahi ya.