bugün 16.günüm ama henüz yumurtlamayla ilgili bir çizgi falan göremedimde oyüzden karasız kaldım. sanırım erken yumurtladım . bir de yumurta akı gibi akıntı gelince mi yumurtlama oluyor yoksa birkaç gün sonramı yumurtlama oluyor ?Bende o markayi kullaniyodum memnundumda genelde baya kisi de memnun 2 aydir deniyorum ama bu ay degsiiklik yapip bir gebenin gunlgunden aldim onada iyi diyolar
Bat 3 şubat şu an normal adet belirtilerim var. Sadece bu ay kasık ağrılarım biraz erken başladı. Beklemek zor, hayırlısı bakalım :)şubat başı bekleyenler ne durumda acaba? var mı belirtiler:)
1 haftadır bel sırt baş ağrısı çektim hatta geğirmede vardı şu iki gündür bir şey yok artık psikolojik olarak düşündüm ama bu kdr uzun süre de yaşayamam offf yıprandım valla kızlar dün test yaptım 7 gün kala negatif tabikide ümidim de kalmadı 1 şubatı nasıl bekleyecem bilmiyrmşubat başı bekleyenler ne durumda acaba? var mı belirtiler:)
Yaaa çok sevindim inşallah Rabbım nasip eder bu ayHayirli olsun canım rabbim tez zamanda kavuştursun, hosgeldin aramıza
Bu ay olursa ayni gün bebislerimiz tutunmuş olacak galiba benimde 24 ocak pik 25 catlama
Devam et canım henüz piki görmemiş olabilirsinKızlar benim ovülasyon testlerim böyle olmuş sebebi ne olabilir
Devam et canım henüz piki görmemiş olabilirsin
Bugünü yaptın miRenkler dağılmış ya onun için sordum yanlış olmasında
Bugünü yaptın mi
Onu da atarsan daha doğru değerlendirme yapabilirizDaha yapmadım 1 de yapıcam
benimde 5 şubat :) bende bekliyorumTest yaptir bence benim bat 5 Şubat onu bekliyorum yoksa durmazdim
Tamam yapınca atayımOnu da atarsan daha doğru değerlendirme yapabiliriz
Ben artik laboquick e guvenmiyrm. 5 ay oyaladi beni. Bir gebenin gunlugunu tavsiye ederm. Kabak gbi cikartiyr pik gununumerhaba kızlar önerebileceğiniz ovulasyon testi var mıdır? laboquick aldım internetten ama çizgiler çok belirsiz .internetten aldığım için mi böyle oldu markaylamı ilgili anlayamadım
Bana da aynisini demislerdi. Ne eksik ne fazla. Ama zamani var arkadasim. Bak suan hamileyim.Follikul sayısı da 6 çıktı ama menstrüasyonda bakılmamıştı. İlk gittiğim doktor bu sonuçlar erken menepoz dedi ve testleri yaptırdığım yerleri beğenmedi, küçük yerlerde iyi sonuçlar çıkmaz daha büyük özellere git, rahim filmi çektir gel dedi. eşimin sperm testine iyi dedi ama bundan daha iyilerini de gördüm dedi. 2. başka bir doktora gösterdim o da doktor kısaca burda vakit kaybetme direk tüp bebek merkezine git dedi.
Canım 30 gün mü periyodların daha mı erken 12de olduysaBenim yumurtlama 12. Gün oldu değerlendirdim o günleri
adet gününden kaç önce belli olmuştu :) hayırlınolsunBana da aynisini demislerdi. Ne eksik ne fazla. Ama zamani var arkadasim. Bak suan hamileyim.
Yumurtlama 2 3 gün içinde oluyor diyorlar akıntı kesilince de çatlamış oluyor diye duydumbugün 16.günüm ama henüz yumurtlamayla ilgili bir çizgi falan göremedimde oyüzden karasız kaldım. sanırım erken yumurtladım . bir de yumurta akı gibi akıntı gelince mi yumurtlama oluyor yoksa birkaç gün sonramı yumurtlama oluyor ?