- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 36
T c den koyu olunca mi gebelik pozitiftir?Benimde 7 8 gun kala goguslerim cok hassaslasrdi bu sefer hic yok goguslerimde bisi tek fark buadet gecikmeden gebelik yapmicam ovulasyonla bakicam dun yaotim negatifti ovulasyon bugun de yapip bi bakicam koyulasiyomi die anca t c den koyu gorursem o zmn gebelik yapablirim gecikmeden
Valla kuzum benim de cok benzer. Sabah kalkinca deli gibi acikmis olyrm. Aklimdan hemen bisey yemeliyim fikri gecyr. Goguslerim dolgunlasti. Adet zamani hic yasamazdm bunu. Bel ve sirt agrim var. En belirgin olani ise ilk hamileligimde salcaya daldirirdm kendmi. Istemsizce salca yyrm surekliYani şuan en belirgin belirti adet olacakmisim gibi bir kasik ağrısı kalça ağrısı. Halsizlik var. Goguslerimde çok belirti yok zaten adet zamanı da olmazdı. Biraz da iştahım açıldı sankiinşallah piskolojik değildir ve çizgi dogrudur
Evet canim.Ya çok saçma bir şey sorucam ama cidden sormak istiyorum. Ben iki buçuk yıllık evliyim. Hep korunduk. Dün itibariyle korunmayı bıraktıkama yumurtlama dönemim değil. Sorum şu hamile kalmak için illa yumurtlama döneminde mi olmak gerekiyor?
O kadar da vahim değilmiş,benim doktorum 0.03 amh la tüp bebek yaptırıp gebelik sağlamıştıMerhaba. Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Amh:0,75 çıktı.
Yani yumurta olmazsa neyi dölleyecek sperm?Ya çok saçma bir şey sorucam ama cidden sormak istiyorum. Ben iki buçuk yıllık evliyim. Hep korunduk. Dün itibariyle korunmayı bıraktıkama yumurtlama dönemim değil. Sorum şu hamile kalmak için illa yumurtlama döneminde mi olmak gerekiyor?
Evet canımSenin de pozitif cikmisti di mi
Insallah be kuzum. Cok heyecanliyim. Yarin mesaim 8.30 da ama ben ilk otobuse atlayip gidecegm hastaneye. 6.30 gbi. Acilden kan baktiricam. Snra hastalrm geliyr zaten. Onlar kafami oyalar sonuc cikana kadarEvet canım
Inş güzel haberler alırsın canımInsallah be kuzum. Cok heyecanliyim. Yarin mesaim 8.30 da ama ben ilk otobuse atlayip gidecegm hastaneye. 6.30 gbi. Acilden kan baktiricam. Snra hastalrm geliyr zaten. Onlar kafami oyalar sonuc cikana kadar
Insallh hamilesindr canim yaron guzel haberlerinoz aliriz inssallhhhhDaha yeni yaptim. Yine koyu cikti. Sizce?
Ona hiç güvenmeyin bende çok koyuydu ama gebelik yoktu. En iyisi gebelik testi, ovu testi boşuna umut veriyorT c den koyu olunca mi gebelik pozitiftir?
Benim de böyleydi fotoyu bulabilsem yüklerdim ama silmişim... Tabi ki olabilir ama siz yine de çok ümitlenmeyin, en iyisi dediğim gibi gebelik testi. Ayrıca adete yakın da lh hormonunda değişilik oluyormuş o yüzden böyle çıkabiliyormuş. İnşallah hamilesindir ve bizlere dua edersinDaha yeni yaptim. Yine koyu cikti. Sizce?
Yok bu gebelik ya oyle hissediyorum canim sen bir gebelik testi alip yap bence cunku hamile olup silik gorende var ovulasyon testi yanıltabilirDaha yeni yaptim. Yine koyu cikti. Sizce?
Sabah güzel haberler alalım inşallahInsallah be kuzum. Cok heyecanliyim. Yarin mesaim 8.30 da ama ben ilk otobuse atlayip gidecegm hastaneye. 6.30 gbi. Acilden kan baktiricam. Snra hastalrm geliyr zaten. Onlar kafami oyalar sonuc cikana kadar
Elimde gebelik testi var ama bi tane. Is yerinde cok samimi bir arkadasim var. Beraber yasayacagiz bu heyecani diye pazartesi sabahina sakliyrm onu. Erkenden eczane de bulamam.9 da aciliyr .Yok bu gebelik ya oyle hissediyorum canim sen bir gebelik testi alip yap bence cunku hamile olup silik gorende var ovulasyon testi yanıltabilir
En gec 11 de yazacagim buraya. Ama ben de oyle hissediyrm. Sanki minnagim benimle gbi. Ilk gebekikte de sebepsiz bunu hissetmstm. Aylarc a bu duyguyu bekledim, yoktu. Ama bu ay hissedyrm yineSabah güzel haberler alalım inşallah