Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?

Kızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?
Bende bugün 8.gunundeyim iğnenin benimde kremsi akıntı bugün başladı. Ama 1 haftadır sag kasigimda ara ara ağrı oluyor.

Bende bugün 8.gunundeyim iğnenin benimde kremsi akıntı bugün başladı. Ama 1 haftadır sag kasigimda ara ara ağrı oluyor.
Dün gece de sol kasığımda batma oldu bikaç saniye hiç yormuyorum bu ay bu tip şeyleri hamileliğe ama bugünde bu akıntı olunca bilemedim. 1 gün var gibi aramızda hayırlısı bakalım inşallah 🙏

Amin inşallah kuzum 🙏 inşallah bu sefer tutmuştur da sende bebişini öğrenirsin biran önce 8.gün öğrenmek için erken ben 10.gün yaptım silik bile çizgi yoktu tertemizdi 11.gün silik çizgi vardı biraz daha dayan öğrenmek için erken.bu strip testlerden çok anlamıyorum ama 9 12 13.günler koyu geldi bana ben 1 kere ovülasyon kullandım kaset o ayda hamile kaldım bilgili değilim :)

Bende bugün yine test yaptim bembeyazdi bu ayda yok anlasilan😔 catlamanin 10.günüydü bugün aksam yaptim normal testle

Canin benimde dün 9.günümdü dün basladi bugün test yaptim normal aksam saa 18 de yaptim testi negatifti😞

Kizlar bugün catlamanin 10.günü testte bisi görüyomusunuz 🤭 az daha görmeye calisirsam gözlerim geri dönecek🤣

Eklentiler

• 20210225_183134.jpg
    20210225_183134.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 80
merhaba arkadaşlar bende gebelik düşünüyorum şu an adetim 1-2 gun kadar gecikti gibi geçen ay biraz düzensiz gelmişti. onceden düşük yaptım. bu ay adet gecikme var geçen ay 28 de adet oldum 28 günde bir adet oluyorum gecikti sanki. ama ilk gebelikte yasaidgim belirtiler yok goguslerde siskinlik ucunda koyulasma yok, karında sancilanma yok, surkeli idrara çıkmıyorum sizce geç gebelik mi yani gebe olur olmadığıma emin olamadım ne kadar beklemeliyim

merhaba arkadaşlar bende gebelik düşünüyorum şu an adetim 1-2 gun kadar gecikti gibi geçen ay biraz düzensiz gelmişti. onceden düşük yaptım. bu ay adet gecikme var geçen ay 28 de adet oldum 28 günde bir adet oluyorum gecikti sanki. ama ilk gebelikte yasaidgim belirtiler yok goguslerde siskinlik ucunda koyulasma yok, karında sancilanma yok, surkeli idrara çıkmıyorum sizce geç gebelik mi yani gebe olur olmadığıma emin olamadım ne kadar beklemeliyim
Belirti vermeden de hamile olduğunu öğrenen çokmuş burada okuduğum kadarıyla. Adet günün geldiyse sabah bi kaset test yap istersen canım.

Kızlar benim kanamam başladı gibiii ne oldu böyle anlam veremedim 12 sinden beri lekelenme yaşadım bugğn kanamam yoğun gibi başladı bu ay da olmadı rabbim isteyen herkese de bana da en kısa zmnda nasip eder inşallah marta bakıcam artk umarım kimse peşimden gelmez herşeyin hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun💕
Çok şaşkınım resmen aynı şeyleri yaşadık 😳 benim de 10 gün süren lekelenmelerden sonra bugün adetim başladı, stresden mi oluyo noluyo ben de anlamadım. Benim de silik çıkmıştı testim kan verdim sonuç <2 çıktı. Hayırlısı artık napalim

Testlerini sabah yap canım. Ben de hafta sonu diyordum ama yarın sabah dayanamayıp yapabilirim 10. Gün 🙈
Hahah valla bende aksam misafirlerim gidince bi denim dedim ama görücem diye sasi oldum dedim belki bisiler varsa gören olur🤭 bat 5 martta benim bakalim yarin sabah denim bide bende üsenmezsem 🤭

Bi bulanıklık var sanki bana öyle geldi. Hiç yok diyemeyiz gibi
Yaaa görebildinmi valla öyle aksam gelisi güzel yaptim bi mucize olur belki diye 🤭 ama Bat 5 martta gösteriyo bunlar bu ayki testlerim kacindan itibaren saymam lazim anlamadimki 🤭 sabah yine bi denim bakalim.belki cikar

Eklentiler

• 20210217_160231.jpg
    20210217_160231.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 42
Çok şaşkınım resmen aynı şeyleri yaşadık 😳 benim de 10 gün süren lekelenmelerden sonra bugün adetim başladı, stresden mi oluyo noluyo ben de anlamadım. Benim de silik çıkmıştı testim kan verdim sonuç <2 çıktı. Hayırlısı artık napalim
Valla bende çok şaşkınım canım yumurtlamayı 7 sinde gördüm çatlamayı da 8 de ama 12 sinde lekelenmem başladı neden anlayamadm bugüne kadar da devam etti ama ayın 8 inden beri kasık ağrısımı yaşamadm adet ağrısı gibi ağrılarımmı olmadı anlatamam hepsini yaşadm ama bugün yoğun kanamam oldu bu ay aslında çok stres yapmadım düşünücem başka şeyler vardı ama neden anlayamadm ilk defa bu ay böyle bisey başıma geldi adet olarak hangi tarihi baz alıcam onu bile anlayamıyormm yaa çünkü 12 sinden beri lekelenme ve kanamalarm oldu artk kendimden hiç bisey anlayamıyorm 😯

Yaaa görebildinmi valla öyle aksam gelisi güzel yaptim bi mucize olur belki diye 🤭 ama Bat 5 martta gösteriyo bunlar bu ayki testlerim kacindan itibaren saymam lazim anlamadimki 🤭 sabah yine bi denim bakalim.belki cikar
Hadi inşallah 🙏🏼 yürekten diliyorum 🙏🏼 hepimiz için. Benim de bat 1 i yapmıyorum test ya negatif çıkarsa diye belki psikolojik bu belirtiler diyorum kendi kendime ama içim içimi yiyiyor. Mesela şuan gaz ve kasık ağrımla beraber bel ağrım da var ha bi de bi kaç gündür beyaz akıntım da var. Rabbim hayırlısıyla bu sevinci yaşatsın bizlere inşallah 🙏🏼
Yarın yaz mutlaka 😇

Valla bende çok şaşkınım canım yumurtlamayı 7 sinde gördüm çatlamayı da 8 de ama 12 sinde lekelenmem başladı neden anlayamadm bugüne kadar da devam etti ama ayın 8 inden beri kasık ağrısımı yaşamadm adet ağrısı gibi ağrılarımmı olmadı anlatamam hepsini yaşadm ama bugün yoğun kanamam oldu bu ay aslında çok stres yapmadım düşünücem başka şeyler vardı ama neden anlayamadm ilk defa bu ay böyle bisey başıma geldi adet olarak hangi tarihi baz alıcam onu bile anlayamıyormm yaa çünkü 12 sinden beri lekelenme ve kanamalarm oldu artk kendimden hiç bisey anlayamıyorm 😯
Aynen ben de neyi baz alıcam bilmiyorum, hormon tahlili yaptırmak istiyorum ama adetin 3.gunu lekelenmelerin başladığı zaman miydi, yoksa cumartesi günü mu olacak bilemiyorum. Eğer cumartesi ise poliklinikler kapalı 🤷

X