- 7 Ocak 2021
- 2.103
- 4.194
- 30
Ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım bi de lekelenmem hiç kırmızıya dönmediBen evliliğimin 3 ayında doğum kontrol hapı kullandım. Son iki ay korunmayı bıraktım gebelik düşündüğüm için. Doğum kontrol hapı geçen aya kadar benim kanamalarımı azalttı . Gebelikten şüphelenmiyorsan belki bu sebepten olabilir. Daha yeni yeni düzeliyor kanamalarım. Ama inşallah senin ki gebelikten dolayıdır
beta hcg değeri çok çabuk artan bir değer sen hamilesin bence kaset test al hemen yap adetin ne zamanPazartesi kan testi yaptırdım 2.80 çıktıdoktor dediki ya gebelik yok ya da daha çok yeni adet tarihini bekleyelim . O yüzden kafalar çok karışık bende
o zaman hayırlısı bir haberdir inşallah diyelimBen doğum kontrol hapı hiç kullanmadım bi de lekelenmem hiç kırmızıya dönmediBenim normalde adetim geldiğinde ilk gün çok feci olurum lekelenme yaşamam direk kırmızılar gelir pıhtı eşliğinde o yüzden içime şüphe düştü
Geçen ay 21 inde oldum bu ay 26 sında bekliyorum yani yarınbeta hcg değeri çok çabuk artan bir değer sen hamilesin bence kaset test al hemen yap adetin ne zaman
güzelim sen bence hamilesin test al yaptır eğer varsa hemen çıkar beta hcg testi yaptıralı 4 gün geçmiş yap testi haber ver güzel güzel haber verGeçen ay 21 inde oldum bu ay 26 sında bekliyorum yani yarın
kızlar pik olmuş muMERAKLI MELO kızlar yorumlayabilir misiniz
Bakalm canm bugün veremem de belki yarın bi bahaneyle hayırlısı artkkk☺yerleşme kanaması adet gibi olmaz koyu kahve ya da açık pembe olur az az gelir uzun surebilir yeterki adet olma gebesin yada değilsin diyemicem benim pozitif çıkan testim resmen bağırıyordu ben hamileyim diye ama kanda negatif sen böyle meraktan eziyet edene kadar kendine kan testi versene bakalım ne çıkacak
hayırlısı ozmanBakalm canm bugün veremem de belki yarın bi bahaneyle hayırlısı artkkk☺
İş çıkışı alıp yapıcam insallah varsa paylaşırım burda dagüzelim sen bence hamilesin test al yaptır eğer varsa hemen çıkar beta hcg testi yaptıralı 4 gün geçmiş yap testi haber ver güzel güzel haber ver
yap vallahi beni de etiketle sabah göreyim ben çok fazla bilmiyorum bu form nasıl kullanılıyor :) vallahi inanamayacaksın ama bulduğum yere yazıyorum :) korkuyorum bunları birine mail atacağım yanlışlıkla diye şirket pc den yazıyorum çünkü :))))))İş çıkışı alıp yapıcam insallah varsa paylaşırım burda da
kasık veya bel ağrısı var mı yada göğüs hassasiyetiİş çıkışı alıp yapıcam insallah varsa paylaşırım burda da
telefonundan google dan kadınlar kulubü yaz giriş yap ordan da görebilirsin canımyap vallahi beni de etiketle sabah göreyim ben çok fazla bilmiyorum bu form nasıl kullanılıyor :) vallahi inanamayacaksın ama bulduğum yere yazıyorum :) korkuyorum bunları birine mail atacağım yanlışlıkla diye şirket pc den yazıyorum çünkü :))))))
sana birşey diyim mi beni umutlandırdın çok mutlu oldum.inşallah sen de güzel sonucu bugün alırsın diyorum.yap bi testGeçen ay 21 inde oldum bu ay 26 sında bekliyorum yani yarın
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için7+1 de gitmistim. O zaman duyduj.10.4 mm kese boyutu
kızlar cevap bekliyorum sizce nedir ????MERAKLI MELO kızlar yorumlayabilir misiniz
çıkar varsayapım gereği fazla sabırlıyım :) sabah normal test yaptım negatif çıktı . oyüzden erken testte çıkar mı bilmiyorum
Amiin amiin inşallahallahım müjdelendirsin sizi bekletmeden versin rabbim
E bu baya çift çizgi, di mi?MERAKLI MELO kızlar yorumlayabilir misiniz
ovulasyon canım o bende isterdim çok beta hcg olmasını emmeee :)Amiin amiin inşallahsize de isteyen herkese de inşallah
E bu baya çift çizgi, di mi?
E şey durumu varmış ya bi de bat a yaklaşırken ovülasyon testi yapınca koyu çıkarsa hamile olabilirmişsin gibi başka bi yazışmada öyle şeyler yazmışlardı ordan okumuştum.ovulasyon canım o bende isterdim çok beta hcg olmasını emmeee :)
İnşallah canımmmm bugün yapıcam ben de testsana birşey diyim mi beni umutlandırdın çok mutlu oldum.inşallah sen de güzel sonucu bugün alırsın diyorum.yap bi test