Banim daha bugün bat 22 ama bu kadar ayağım ağrıyıp olmadıysa olmam heralde bilemiyorum gece sürpraaz da olabilirSenin kacinci gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banim daha bugün bat 22 ama bu kadar ayağım ağrıyıp olmadıysa olmam heralde bilemiyorum gece sürpraaz da olabilirSenin kacinci gun
Arkandan geliyorum o halde bensenin bir gün geçti sonuçtaSenin kacinci gun
Senin de duzenliymis benim de niye olmadik kiz bizArkandan geliyorum o halde bensenin bir gün geçti sonuçta
Vala bilmiyorum takvimden şaşmam bi mevsiz değişikliğinde bir gün oynar ama şu an degişimde yokbilemiyorum akşamda olabilirim ama kasığım ağrımadı benim sancılı olur o yokSenin de duzenliymis benim de niye olmadik kiz biz
Bir hafta önce adet sancısı yaşadım diyebilirim ama şu an öyle bi ağrım yok vala bende anlamadım ama çok akıntım geliyor o korkutuyor adet kapıda diyebilirVala bilmiyorum takvimden şaşmam bi mevsiz değişikliğinde bir gün oynar ama şu an degişimde yokbilemiyorum akşamda olabilirim ama kasığım ağrımadı benim sancılı olur o yok
Benim butun etkilenmelerim erken olmasi yonunde olurVala bilmiyorum takvimden şaşmam bi mevsiz değişikliğinde bir gün oynar ama şu an degişimde yokbilemiyorum akşamda olabilirim ama kasığım ağrımadı benim sancılı olur o yok
Akijti hep var mi enfeksiyon olabilir miSimear testi yaptırdım 5 şubatta hala sonuç çıkmaz mı onuda merak ediyorum bir yandan
Yok canım bugün oldu sabahtan beri çok gelmeye başladı tabi birzhaftadır arada geliyordu ama bugün çok var enfeksiyon olamaz idrarım açık sarı yanma yok bilmiyorumAkijti hep var mi enfeksiyon olabilir mi
Ama tabi bilemem akıntım da beyaz sümükümsü geliyor arada sulu böyle böyle insan harşeyi öğreniyor yaYok canım bugün oldu sabahtan beri çok gelmeye başladı tabi birzhaftadır arada geliyordu ama bugün çok var enfeksiyon olamaz idrarım açık sarı yanma yok bilmiyorum
Ne olur ne olmaz diye peçete koyuyorum belki kırmızılara bürünürüm diyeAkijti hep var mi enfeksiyon olabilir mi
Benim de hic yanma falan yoktu ama enfeksiyon cikmistiAma tabi bilemem akıntım da beyaz sümükümsü geliyor arada sulu böyle böyle insan harşeyi öğreniyor ya
Alala akıntın nasıldı canım böylemiydi sende de smear yaptırmıştım ben senede bir yaptırıyom bakalım onda çıkar varsa hastaneyi arıyorum açmıyorlar inşallah yokturBenim de hic yanma falan yoktu ama enfeksiyon cikmisti
İnternetten baktım benim akıntı rengim ve şekli normalmişama bilemem tabi internet sonuçtaBenim de hic yanma falan yoktu ama enfeksiyon cikmisti
Valla ben azosilin kullandim iste akintim falan kalmamisti 2 gundur cok yogun vardi bugun yine yokİnternetten baktım benim akıntı rengim ve şekli normalmişama bilemem tabi internet sonuçta
Benim 15 şubattı. Olayım da artık yeni döngüye hazırlanayım istiyorum ama yok. Belirti bile göstermiyorAramıza hoş geldin merakla adeti bekler olduk bizdebatın kaçtı senin
Enfeksiyon yenimi kaptın canım geçmiş olsun inşallah benim yoktur giderim cuma günü belki doktora iş yerinden izin alabilirsemValla ben azosilin kullandim iste akintim falan kalmamisti 2 gundur cok yogun vardi bugun yine yok
Senin baya olmuş kan verdinmiBenim 15 şubattı. Olayım da artık yeni döngüye hazırlanayım istiyorum ama yok. Belirti bile göstermiyor
Ben 6 aylik evliyim iste yeni evlilerdr cok oluyo dedi doktorEnfeksiyon yenimi kaptın canım geçmiş olsun inşallah benim yoktur giderim cuma günü belki doktora iş yerinden izin alabilirsem
7 gun gecmis biz gunde delirdik kiz sen napiyon 7 gundurBenim 15 şubattı. Olayım da artık yeni döngüye hazırlanayım istiyorum ama yok. Belirti bile göstermiyor