Mesela ben cok az su iciyorum ondan da olurmus enfeksiyon boyle tek hijyen olarak dusunmeEnfeksiyon yenimi kaptın canım geçmiş olsun inşallah benim yoktur giderim cuma günü belki doktora iş yerinden izin alabilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ben cok az su iciyorum ondan da olurmus enfeksiyon boyle tek hijyen olarak dusunmeEnfeksiyon yenimi kaptın canım geçmiş olsun inşallah benim yoktur giderim cuma günü belki doktora iş yerinden izin alabilirsem
En basta bol dua, yedigim ictigim herseyi "ya şafi" diyerek yedim ictm. Abdestli iliskiye girdim hep.hayırlı olsun gebiş darısı başımıza inşallah ya sen neler kullandında hamiş kaldın
Anladım canım ama ben cok su tüketiyorum tabi hayırlısı bakalım bu arada çok geçmiş olsun canım üşütmeden de olabiliyormuş internetten gördüm şimdiMesela ben cok az su iciyorum ondan da olurmus enfeksiyon boyle tek hijyen olarak dusunme
Tebrik ediyorum hakkaten bende daha benim bugün bat duramıyorum yerimde7 gun gecmis biz gunde delirdik kiz sen napiyon 7 gundur
Evet usutuncede oluyo bi de cok cabuk kapilan biseyAnladım canım ama ben cok su tüketiyorum tabi hayırlısı bakalım bu arada çok geçmiş olsun canım üşütmeden de olabiliyormuş internetten gördüm şimdi
Alisa senin burcun neTebrik ediyorum hakkaten bende daha benim bugün bat duramıyorum yerimde
Yok bu gece de gelmezse yarın gidicem. Çünkü yumurtlama belirtilerim de geç oldu o yüzden yarını bekliyorumSenin baya olmuş kan verdinmi
Günaşırı test :)Ben 6 aylik evliyim iste yeni evlilerdr cok oluyo dedi doktor
Oğlak senin kiAlisa senin burcun ne
Anladım bence de git ve haber et canım senin olma ihtimalin yüksek çok geçmiş üzerinden inşallah hamişsindirYok bu gece de gelmezse yarın gidicem. Çünkü yumurtlama belirtilerim de geç oldu o yüzden yarını bekliyorum
Normal kaset mi yaptın canım tebrik ederim darısı bizlere rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba önceden yazmıştım bugün regl günüm test aldım ve yaptım hemen öğlen ikinci çizgiyi gördüm tam net olmasa da 2. Bebeğim son adet 31 ocak yas 29 oldum herseyin hayrilsi versin Rabbım kızım 5 yaşına girecek inşallah. Hayirlsi ile gelsin
Evet öyleymiş canım hemen hemen herkes de oluyormuş belki bende daha öncede oldu anlamadımNormal kaset mi yaptın canım tebrik ederim darısı bizlere rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah ama ben artık sanmıyorum testler hep negatif olsaydı bugüne kadar çıkardı sanırım Erken gebelik testi de yaptım hep koca bir negatif. Ben artık stresten sürekli rahmimde bir değişiklik var mı diye kendimi dinlemekten gecikti sanıyorumAnladım bence de git ve haber et canım senin olma ihtimalin yüksek çok geçmiş üzerinden inşallah hamişsindir
canım ya senin yaşta gençtir benim 39En basta bol dua, yedigim ictigim herseyi "ya şafi" diyerek yedim ictm. Abdestli iliskiye girdim hep.
Biosteron, solgar koenzim q10, folik asit ve omepa balik yagi kullandim. Haftada 2 balik, gunasiri avokado, hergun yumurta yedim. Ovulasyon takibu yaptim. Saglikli beslendim hep. 5 kilo kadar da verdim. Rabbmn izniyle oldu
Boga benim adet oldun muOğlak senin ki
Kizlar beni cok güldürdünüz yaaa mesajlarin sonuna kadar gittim.önce kim adet oldu acaba diyeBoga benim adet oldun mu
Canim catlatma ignesi mi vurulmustun? Bekle derim briaz daha kimisi adet gununde hatta gunu gecince goruyor hqmileligini. Eger negatifsede uzulme canim bir daha denersin saglik olsunDayanamadım erken gebelik testi yaptım iğnemin 12. Günüydü yalancı pozitif bile çıkmadı