Gözükmes canım 1500 olmadan gitmeKızlar kan sonucum çıktı beta 762 ilki 149 Du 4 gün sonra 762 iyi değil mi doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum cumaya randevu alsam kese gözükür dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözükmes canım 1500 olmadan gitmeKızlar kan sonucum çıktı beta 762 ilki 149 Du 4 gün sonra 762 iyi değil mi doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum cumaya randevu alsam kese gözükür dimi
Yok ignenin yani catlamaninNeyin 17.gününde görmüş adet gecikmesininmi
10 ve 11. Gunler negatifmis normal testte 17. Gun erken gebelikte poztifmisYok ignenin yani catlamanin
Mmm bizim normal çatladı desek bazen geç çatlayabiliyormuş adet olmazsak iki gün sonra çıkabilir anlamına mı geliyor kendimimi avutuyorum10 ve 11. Gunler negatifmis normal testte 17. Gun erken gebelikte poztifmis
Valla ben de sabahtan beri hic bir is yapamadim olayim artikMmm bizim normal çatladı desek bazen geç çatlayabiliyormuş adet olmazsak iki gün sonra çıkabilir anlamına mı geliyor kendimimi avutuyorum
2 günde 2 katı artıyorsa carşamba 1500 lerde olmaz mıGözükmes canım 1500 olmadan gitme
Stresten adet olmuyo olamam ben universite sinavinda kpss de nisanimda dugunumde hepsinde stresten adet olmus insanimMmm bizim normal çatladı desek bazen geç çatlayabiliyormuş adet olmazsak iki gün sonra çıkabilir anlamına mı geliyor kendimimi avutuyorum
hahah bende bir yandan iş bir yandan buraya takılı kaldımValla ben de sabahtan beri hic bir is yapamadim olayim artik
stres yapma saldım benStresten adet olmuyo olamam ben universite sinavinda kpss de nisanimda dugunumde hepsinde stresten adet olmus insanim
Olur tabi ben sadece 1500 olmadan gözükmüyor diye biliyorum onu söylemek istedim o zamana yükselir tabi2 günde 2 katı artıyorsa carşamba 1500 lerde olmaz mı
Stresten olsa ben adet olurdum strestenstres yapma saldım ben
Hahhah beni şu günümde cok güldürdün canım yasayende mutsuzluğumu yaşayamadım hahaha yarın ola hayrola bakalım ben bugün gelmezse yarın tekrar yapıcam sabahStresten olsa ben adet olurdum stresten
Yaparsan bana da haber ver olmazsam belki ben de yaparim aslinda ben dun arkadasimla konustum adetim hic gecikmez bugun olmazsam test yapmama gerek yok hamileyimdir dedim gordumHahhah beni şu günümde cok güldürdün canım yasayende mutsuzluğumu yaşayamadım hahaha yarın ola hayrola bakalım ben bugün gelmezse yarın tekrar yapıcam sabah
Haber ederim tabi canım sende haber et inşallah hamişizdirbenim umut ısrarla devam ediyooYaparsan bana da haber ver olmazsam belki ben de yaparim aslinda ben dun arkadasimla konustum adetim hic gecikmez bugun olmazsam test yapmama gerek yok hamileyimdir dedim gordum
Uf benim de ya cok az belim agriyo onun disinda hic biseyim yokHaber ederim tabi canım sende haber et inşallah hamişizdirbenim umut ısrarla devam ediyoo
Benim sadece ayaklarım ağrıyor bide çık akıntım geliyor çok susuyorum aşnı zamanda içim yanıyor sankiUf benim de ya cok az belim agriyo onun disinda hic biseyim yok
Aramıza hoş geldin merakla adeti bekler olduk bizdebatın kaçtı seninSabah tekrar test yaptım yine negatif :))) bu ayı adet olmadan geçiricem sanırım
Benim de akintim vardi ama bugun yokBenim sadece ayaklarım ağrıyor bide çık akıntım geliyor çok susuyorum aşnı zamanda içim yanıyor sanki
Senin kacinci gunAramıza hoş geldin merakla adeti bekler olduk bizdebatın kaçtı senin