- 26 Aralık 2020
- 337
- 250
İnşallah canım normal kasette çıkmayınca ihtimal veremiyorum su an ama inşallah ya bana da sizlere de nasip etsin Allah'ımmmTebrik ederim bence hamilesin hayırlısı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım normal kasette çıkmayınca ihtimal veremiyorum su an ama inşallah ya bana da sizlere de nasip etsin Allah'ımmmTebrik ederim bence hamilesin hayırlısı olsun canım
Adet oldun munutella krizleri
Yok canım olmadım henüz sen oldunmuAdet oldun mu
İnşallah canımİnşallah canım normal kasette çıkmayınca ihtimal veremiyorum su an ama inşallah ya bana da sizlere de nasip etsin Allah'ımmm
Yok ben de olmadim sadece belim biraz agriyo o kadarYok canım olmadım henüz sen oldunmu
hayırlı olsun gebiş darısı başımıza inşallah ya sen neler kullandında hamiş kaldınYarin kalp atisini duyacagiz insallah. Cok heyecanliyim. Isin tuhafi su icemiyrm. Icince midem bulaniyor. Eskisi gbi kaliteli seyler de yiyemiyrm artik. Cok uzuluyrm
anladım canım benim de ayaklarım çok ağrıyor ck wc ye çıkıyorum bide çok akıntım geliyor senin normalde batın dünmüydüYok ben de olmadim sadece belim biraz agriyo o kadar
Evet ve ben 7 aylik surecime baktim 5 ay 26. Gun olmusum 2 ay 27. Gun ama uygulamayla ayni gidiyodu ona gore dunduanladım canım benim de ayaklarım çok ağrıyor ck wc ye çıkıyorum bide çok akıntım geliyor senin normalde batın dünmüydü
Değerim 2 gün sonra 117 çıktı ama ondan sonraki 2 günde 46 ya indi ama henüz kanamam başlamadı. Dış gebelik olacak diye çok korkuyorumCanım ben 4 gebelik geçirdim 1 kızım var. Hepsinde adet sancısı uzun sürdü kanama olmadığı sürece sıkıntı olmuyor merak etme 2 güne bir kan testini yenile 2 kat artması gerekiyor. Korkma dikkat et dinlenmeye çalış rabbim size bağışlar inşallah
O zaman dündür sen bence yarın da gelmese tekrar test yap canımEvet ve ben 7 aylik surecime baktim 5 ay 26. Gun olmusum 2 ay 27. Gun ama uygulamayla ayni gidiyodu ona gore dundu
Olsa bugun cikmaz miydiO zaman dündür sen bence yarın da gelmese tekrar test yap canım
Yine baktim hala bembeyazO zaman dündür sen bence yarın da gelmese tekrar test yap canım
Dayanamadım erken gebelik testi yaptım iğnemin 12. Günüydü yalancı pozitif bile çıkmadıBende krem ak
Intimin ertesi gunu erken gebelik testinde ogrendim hamileligimi canim. Insallah sizinde hamislik belirtisidir
Bu testlerin bize garezi var bence kafamda hala bi umut çıkamıyom moddanYine baktim hala bembeyaz
Ay ben de ya teste bakip duruyorum hele biri simdi yorum yapmis 17. Gun pozitifi gormus once negatif cikiyomusBu testlerin bize garezi var bence kafamda hala bi umut çıkamıyom moddan
Dış gebelik değildir canım onda değer düzensiz artar muhtemelen kese boş ultrason muayenesi olman lazım ona göre belirler drDeğerim 2 gün sonra 117 çıktı ama ondan sonraki 2 günde 46 ya indi ama henüz kanamam başlamadı. Dış gebelik olacak diye çok korkuyorum
Hayırlısı olsun canım Mart ayında inşallah güzel sonuçları alırsınKizlar ben de regl oldum az önce .İki gün gecikmeyle.Artik Mart ayına transfer oldum.İnsallah diğer ay nasip olur .Hem bu arada biraz kilo da veririm .Olumlama yapayımBekleyenlere müjdeli haberi almalarını dilerim .Ben Mart ayına transfer
İnşallah canım .Tesekkur ederimHayırlısı olsun canım Mart ayında inşallah güzel sonuçları alırsın
Neyin 17.gününde görmüş adet gecikmesininmiAy ben de ya teste bakip duruyorum hele biri simdi yorum yapmis 17. Gun pozitifi gormus once negatif cikiyomus