Aynen benim de öyle hala kafamda eve giderken bi tane dahamı alsam test kasetiBen de gelsin istiyorum cunku boyle yok acaba testte mi cikmadi acaba soyle mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de öyle hala kafamda eve giderken bi tane dahamı alsam test kasetiBen de gelsin istiyorum cunku boyle yok acaba testte mi cikmadi acaba soyle mi oldu
Aman bosver ya olursa zaten cikicakAynen benim de öyle hala kafamda eve giderken bi tane dahamı alsam test kaseti
Negatifi gorup durulmuyoruzAynen benim de öyle hala kafamda eve giderken bi tane dahamı alsam test kaseti
Anladım daha ağrı olabilir o zaman bekleyeyim. Sizin de hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza versinİlk gebelik testini adete 4 gün kala yapmıştım o zaman çok ağrım falan yoktu adet günü cumaydı o gün ve dün başladı kasık ağrılarım arada da iğne batması gibi oluyo
Hahhahü cok güldüm ya hakkaten negatiflere doyamıyoruz canımNegatifi gorup durulmuyoruz
Valla negatif testi pozitif yapmaya calisiyoruzNegatifi gorup durulmuyoruz
Test aldım yaptım ama çıkmadı bişey , negatif yani ama hala adet olmadım ve lekelenme devam ediyo sadece tuvalete gittiğimde oluyo açık pembe şeklinde.olmadi sanırım bu ayda benim.İnşallah seninde vardır canm isteyen herkese de bizlerede Allah nasip eder iniallah ama regl belirtileri ilr hamişlik belirtileri o kadar aynı ki duygu değişimi her iki seyin haberciside olabilir inşallah güzel seylerin habercisi olur
Erken dollenme oldu. Hatta keseyi de gecen hafta gormustu. Ama kese etrefinda sanki 2. Kese gibi bisey vardi. Ya 2. Kese ya da kanama alani gibi geldi bana. Ama korkuyrm. Hala da kan sonucum cikmadi malesefBetan kaç çıktı canım 1500-1600 olmadan kese görünmüyor diye biliyorum belki ondan istemiştir canını sıkma geç döllenme olduysa çıkmaması normal ayrıca
Anladım canım inşallah kötü bişi yoktur sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbimErken dollenme oldu. Hatta keseyi de gecen hafta gormustu. Ama kese etrefinda sanki 2. Kese gibi bisey vardi. Ya 2. Kese ya da kanama alani gibi geldi bana. Ama korkuyrm. Hala da kan sonucum cikmadi malesef
İnatla olmuyor o daValla negatif testi pozitif yapmaya calisiyoruz
Ben de testime bakiyorum bazilari 1 2 saat sonra 2. Cizgi cikti diyolar o da yokİnatla olmuyor o da
canım kalbini bozma belki kontrol amaçlı istemiştir. Bizide haberdar et mutlaka.Gittim ama ultrasonla bakti bisey demeden yine beta istedi. Kan tahlilinden snra yine gel dedi. Sanirim kotu bisey var
Benim sabahkinda hayali olmuşyemeğe geldim de hala bi bakm diyorumBen de testime bakiyorum bazilari 1 2 saat sonra 2. Cizgi cikti diyolar o da yok
Valla bekarken adet oncesi boyle bi tatli istegim falan olurdu ona da hevesim kalmadiBenim sabahkinda hayali olmuşyemeğe geldim de hala bi bakm diyorum
Ben de oldum canım az önce .Oldum canım sabah uyandım olmuşum yok üzülmedim kısmet her şey zamanı gelmeden olmaz umarım sende vardır
Hayirlisi olsun biz negatif test gorup subatta takilmaya inatla devamKizlar ben de regl oldum az önce .İki gün gecikmeyle.Artik Mart ayına transfer oldum.İnsallah diğer ay nasip olur .Hem bu arada biraz kilo da veririm .Olumlama yapayımBekleyenlere müjdeli haberi almalarını dilerim .Ben Mart ayına transfer
Kirmziilari görmeden olmuyor .Ben de dün negatif sonucu gördüm .Geç döllenme diye bekliyordum .Allah tan çok gecikme olmadı da daha fazla umutlanmadim..Hayirlisi olsun biz negatif test gorup subatta takilmaya inatla devam
Belirsizlik bitsin diye test yapiyoz ama yine de bitirmiyozKirmziilari görmeden olmuyor .Ben de dün negatif sonucu gördüm .Geç döllenme diye bekliyordum .Allah tan çok gecikme olmadı da daha fazla umutlanmadim..
nutella krizleriValla bekarken adet oncesi boyle bi tatli istegim falan olurdu ona da hevesim kalmadi