Yemin ederim aynı şeyi yaşıyorz bnde sabah normal kaset test yaptım çıkmadı bisey ama adet olsa yaşadığımız sey sökülmez mi yaaa delirecemmmTest aldım yaptım ama çıkmadı bişey , negatif yani ama hala adet olmadım ve lekelenme devam ediyo sadece tuvalete gittiğimde oluyo açık pembe şeklinde.olmadi sanırım bu ayda benim.
yerleşme kanaması olabilir. ben de yaşamıştım ve regl sanmıştımYemin ederim aynı şeyi yaşıyorz bnde sabah normal kaset test yaptım çıkmadı bisey ama adet olsa yaşadığımız sey sökülmez mi yaaa delirecemmmsadece leke oda peçeteye geliyo lavaboya gittiğimde ve bu 8 gündür aynı adet olsa çoktan çözülmesi lazm başka bi sorun mu var acaba ya
Zaten yerlesme kanamasiysa testte cikmazyerleşme kanaması olabilir. ben de yaşamıştım ve regl sanmıştım
Amin çok teşekkürler siz de bir an önce güzel haberler alırsınız inşallahAnladım daha ağrı olabilir o zaman bekleyeyim. Sizin de hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza versin
Uff anlayamadm ki ya bugün 10. Gün lekelenmemin asla kanamaya regl e dönmedi prodictor early test yaptım dün onda belirgin pembemsi çizgi mevcut bu sabah da normal kaset test yaptım bisey çıkmadı noluyooo inanın anlayamadmyerleşme kanaması olabilir. ben de yaşamıştım ve regl sanmıştım
Kan mı versem acaba yada beklesemmi yaa bilemedimZaten yerlesme kanamasiysa testte cikmaz
Yani erken gebelikte pozitif cikiyo muUff anlayamadm ki ya bugün 10. Gün lekelenmemin asla kanamaya regl e dönmedi prodictor early test yaptım dün onda belirgin pembemsi çizgi mevcut bu sabah da normal kaset test yaptım bisey çıkmadı noluyooo inanın anlayamadm
Yerlesmeyse mantik olarak hormon salgilanmadigi icin cikmaz diye dusunuyorum bi de oyle okumustum ogrenenler yerlesmden 3 4 gun sonra ogrenmistiKan mı versem acaba yada beklesemmi yaa bilemedim
Yani silikte olsa çıkıyooo bunun gibi acaba bu kuruma mı dicem ama 5 dakikada böyleydi hatta resmini çektim ki 5 dakika snrası geçersizdir diyeYani erken gebelikte pozitif cikiyo mu
Bu 5 dk da cikansa cok net yaniYani silikte olsa çıkıyooo bunun gibi acaba bu kuruma mı dicem ama 5 dakikada böyleydi hatta resmini çektim ki 5 dakika snrası geçersizdir diye
Sen kan ver kanaman da varmis ya kan ver ki hamileysen yapilcak bisey varsa yapabilesinBu 5 dk da cikansa cok net yani
Evt 5 dakikada çıkan resmini çektim buraya atmak için kuruma çizgisi falan değil yani ne bilim bu sabah normal testte negatif görünce bi noluyoo dedim yaniBu 5 dk da cikansa cok net yani
Su an gidip verebilir miyim acaba kahvaltı yapmıstm aç olmak mı gerekir kan testi içinSen kan ver kanaman da varmis ya kan ver ki hamileysen yapilcak bisey varsa yapabilesin
yok ac olmak gerekmiyoSu an gidip verebilir miyim acaba kahvaltı yapmıstm aç olmak mı gerekir kan testi için
Demek ki normali algilamiyoEvt 5 dakikada çıkan resmini çektim buraya atmak için kuruma çizgisi falan değil yani ne bilim bu sabah normal testte negatif görünce bi noluyoo dedim yani
Tamam bakim o zmn bugün eşim erken çıkabilirse işten gidicem hastane biraz uzakta inşallah Rabbim burda isteyenlere de bana da nasip ederS yok ac olmak gerekmiyo
Amin insallah haberdar etTamam bakim o zmn bugün eşim erken çıkabilirse işten gidicem hastane biraz uzakta inşallah Rabbim burda isteyenlere de bana da nasip eder
Ederim canm çok saolllAmin insallah haberdar et
Tebrik ederim bence hamilesin hayırlısı olsun canımYani silikte olsa çıkıyooo bunun gibi acaba bu kuruma mı dicem ama 5 dakikada böyleydi hatta resmini çektim ki 5 dakika snrası geçersizdir diye