Valla bu kalite olayi garip tek iliskiyle kalan var her gun deneyip kalan var her gun deneyip kalamayn varBende 2 gün geciktim diye düşünüyordum kızlar sanırım benim regl döngüm kaydı 4 aydır hep 28 günde bir oluyordum takip ettim 30 güne bir e dönmüş. yumurtlamayı ovulasyon testi ile takibe geç başladım bu ay kaçırdım çünkü ben 6 sı diye erken değerlendirdim 7 sinde tam koyulaşıp 8-9 da renk açıldı benim değerlendirmeler çöp oldu yanikısmet diyelim inşallah geriye kalan arkadaşlar hayırlı haberler alırlar ve iyi ki test alıp moralimi bozmamışım gelen geliyor zaten bu ay önceden takibe başlıcam birde çok değerlendirme yapmıcam kaliteyi de bozmamak lazım sanırım mart ayına gidiyorum ben hoşçakalın
ay canım ben kızımı tek ilişki ile kaldımValla bu kalite olayi garip tek iliskiyle kalan var her gun deneyip kalan var her gun deneyip kalamayn var
Vala kız eşimle dün onu konuşuyoruz bi kere ilişki yaşayıp hatta sevgiliyken hamile kalanlar var aldıran var biz çok istiyoruz diyemi bu anlamadımValla bu kalite olayi garip tek iliskiyle kalan var her gun deneyip kalan var her gun deneyip kalamayn var
Iste olacagi varsa oluyoray canım ben kızımı tek ilişki ile kaldımnasip işi :)
Darısı bize canımay canım ben kızımı tek ilişki ile kaldımnasip işi :)
Kac aydir deniyosunuzVala kız eşimle dün onu konuşuyoruz bi kere ilişki yaşayıp hatta sevgiliyken hamile kalanlar var aldıran var biz çok istiyoruz diyemi bu anlamadım
aynen öyle:) bakalım 2. nasıl olacak ya da olacak mı her şeyin hayırlısıIste olacagi varsa oluyor
amin inşallah canımDarısı bize canım
Ben de canım ne olur ne olmaz diye yumurtlama 5 ini gösteriyordu ama 7 si ve 9 unda da yaptık hatta daha sonra da ne olur ne olmaz dedim belki geç çatlar yani gün aşırı ilişki öncesi. Sonrası önemliBende 2 gün geciktim diye düşünüyordum kızlar sanırım benim regl döngüm kaydı 4 aydır hep 28 günde bir oluyordum takip ettim 30 güne bir e dönmüş. yumurtlamayı ovulasyon testi ile takibe geç başladım bu ay kaçırdım çünkü ben 6 sı diye erken değerlendirdim 7 sinde tam koyulaşıp 8-9 da renk açıldı benim değerlendirmeler çöp oldu yanikısmet diyelim inşallah geriye kalan arkadaşlar hayırlı haberler alırlar ve iyi ki test alıp moralimi bozmamışım gelen geliyor zaten bu ay önceden takibe başlıcam birde çok değerlendirme yapmıcam kaliteyi de bozmamak lazım sanırım mart ayına gidiyorum ben hoşçakalın
İlki ilk denemeyle oldu tabi iki ay görüşemedik kurstaydım ama nasip olmadı zaten ne olduğuysa o zaman oldu mutluluğum yarıda kaldı şimdi çok istiyorum 5 şubatta denemeye başladık nasip olmadı çok zormuşKac aydir deniyosunuz
Size tavsiyem aşağı yukarı yumurtlama bir iki gün oynuyorsa testle falan uğraşmayın adet bitsin iki gün sonra diyelim gün aşırı ilişki olsun yumurtlama sonrası da öncesi de 20 dakika yataktan kalkmayın duşa girmeyin wcye gitmeyin en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallahVala kız eşimle dün onu konuşuyoruz bi kere ilişki yaşayıp hatta sevgiliyken hamile kalanlar var aldıran var biz çok istiyoruz diyemi bu anlamadım
ay biz baya önce başlamışız yabancı da değilim bu konulara aslında amaBen de canım ne olur ne olmaz diye yumurtlama 5 ini gösteriyordu ama 7 si ve 9 unda da yaptık hatta daha sonra da ne olur ne olmaz dedim belki geç çatlar yani gün aşırı ilişki öncesi. Sonrası önemli
Valla insan hemen olcak saniyo dimi cok garip bi duyguİlki ilk denemeyle oldu tabi iki ay görüşemedik kurstaydım ama nasip olmadı zaten ne olduğuysa o zaman oldu mutluluğum yarıda kaldı şimdi çok istiyorum 5 şubatta denemeye başladık nasip olmadı çok zormuş
Oldun mu sen canım?Hayırlısı olsun ,canını sıkma .Umutlar Mart a inşallah canımNewmoon 10 beni de listeden çıkarabilirsiniz canım bende bu sabah regl oldum.
Gittim ama ultrasonla bakti bisey demeden yine beta istedi. Kan tahlilinden snra yine gel dedi. Sanirim kotu bisey varcanım gittin mi kontrolee nasıl durumlar merak ettim seni
canım naptın bugün yine test yaptın mı? dün silik çizgi vardı testinde.
Betan kaç çıktı canım 1500-1600 olmadan kese görünmüyor diye biliyorum belki ondan istemiştir canını sıkma geç döllenme olduysa çıkmaması normal ayrıcaGittim ama ultrasonla bakti bisey demeden yine beta istedi. Kan tahlilinden snra yine gel dedi. Sanirim kotu bisey var
Aynen canım ben öyle sandım şu an da adetim gelsin istiyorum gelmiyorValla insan hemen olcak saniyo dimi cok garip bi duygu
Ayaklarım ağrıyo ne olacaksa olsun moddayımAynen canım ben öyle sandım şu an da adetim gelsin istiyorum gelmiyorçıldıracam
Oldum canım sabah uyandım olmuşumOldun mu sen canım?Hayırlısı olsun ,canını sıkma .Umutlar Mart a inşallah canımBenim de geldi gelecek gibi .Ben de yakında yazarim oldum diye..
Ben de gelsin istiyorum cunku boyle yok acaba testte mi cikmadi acaba soyle mi olduAyaklarım ağrıyo ne olacaksa olsun moddayım