Progestan adet söktürücü olduğundan bu belirtilerKızlar merhaba, adet duzensizligi sebebiyle doktor bana progestan verdi. 10 gun kullanip birakiliyor sonra adet goruluyor. biraktiktan 3 gün sonra pembe-kahverengi akıntı geldi yani dün akşam. Ben adet oldum dedim. Ama ayni zamanda da daha önceki adet başlangicindan farklı gibi geldi. Daha öncekilerinden beyaz akıntı içinde kirmizi cizgilerle başlar. Bu sefer direk pembe kahverengi şeyler geldi. Şu anda da pek yok. Yani yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa progestan etkisi mi? Ayrica lekenmeden 12 gün önce gelismis yumurtam vardı doktor demişti. bir de dün akşam yeğenimle ilgilenirken gergin bir hareket yaptim sağ kasığim yirtiliyor gibi bir his oldu sonra geldi bu leke...
Üç ay önce kürtaj oldum canım 5 şubatta doktorum deneyin dedi ilaç verdi denuyoruz şu ansen hamilemisin anlamadım
Hatırlamıyorum canım sorarım senin içinBenimki de kaybolur inşkaç cm di ablanınki? İlaç falan kullandı mı ya da ağrısı oldu mu?
folbiol verdi yani değil mi o zaman kuzum denemeye devam peki neden kürtaj oldunÜç ay önce kürtaj oldum canım 5 şubatta doktorum deneyin dedi ilaç verdi denuyoruz şu an
Evet folbiol verdi canım bebeğimin kalbi atıyordu bir hafta sonna yavaşladı üç gün sonra durdu beni zehirlemeye başladı 9 buçuk hafta olmuştu nasip olmadı ilk gebelikti hamile olduğumu çok geç öğrendim ev taşıdım denetlemeye girdim bilmiyorum belki etkisi olabilir sağlıklı beslenmedimfolbiol verdi yani değil mi o zaman kuzum denemeye devam peki neden kürtaj oldun
Plansız gebelikti nasip olmadıEvet folbiol verdi canım bebeğimin kalbi atıyordu bir hafta sonna yavaşladı üç gün sonra durdu beni zehirlemeye başladı 9 buçuk hafta olmuştu nasip olmadı ilk gebelikti hamile olduğumu çok geç öğrendim ev taşıdım denetlemeye girdim bilmiyorum belki etkisi olabilir sağlıklı beslenmedim
Aman kullanma onu bari birde sizin oralar soğuk kar kış çıkmazsan meraktan duramazsınHa bu @mydream4567 varya o bana yap yap dedi dayanamadım yaptım benderahatladım bu kadar tuttum. Neyse kaldı bir test
Merkezdeyim bende soğuk çok var kar da var erimedi ama yarın iğnemi vurulcam sağlık ocağına gidecemAman kullanma onu bari birde sizin oralar soğuk kar kış çıkmazsan meraktan duramazsınbende yarın akşam alıcam bir erken bir normal hepsini olmazsam pazar akşam yaparım ya da pazartesi sabah
Canım daha olmadım. Testimde şüpheli yarına kadar olmazsam kan vericem yarınKızlar Günaydın var mı haberlerniz? :)
S sleezevil
18.02.2021 32 Folbiol - 3 AY -
Ay tenli anne 18.02.2021 24 Klomen 14 AY Yumurta Tembelliği
nurayksks 18.02.2021 - Laboquick 7 AY -
Cookiie 18.02.2021 25 Klomen,femara,matofin, regenesis max 16 AY PKO
2 Dış Gebelik
En garantisi kanMerkezdeyim bende soğuk çok var kar da var erimedi ama yarın iğnemi vurulcam sağlık ocağına gidecemgidince bir kan alırlarsa veririm söylerim durumumu
Canım benimki kimyasal gebelikmiş az önce hastaneden geldim kanamam da başladı zaten olmadı yineCanım bende ekim ayı düşük yapmıştım şükür bu ay hamileyim, bugün doktor randevuma gittim ve folik asit kullanıyor musun dedi evet folbiol dedim, onu kullanmacaksın dedi, başka bi ilaç yazdı adı da Vifolic internetten araştırdım şimdi çok güzel yorumlar var ve sadece dolik asit değil 14 çeşit vitamin var içinde gebelik öncesi gebelik sırasında kullanım içinmiş 30 kapsül 85 tl bilgilendirmek için yazmak istedim, düşük doğum ağırlığını dahi önlüyormuş son aylarda bilginize...
Burayada inan öyle çok yağmadı.En garantisi kanaz bize de yağış gönderin iki gün yağdı durdu buralara bizde size sıcak gönderelim mersinden
Folik asiti bırakmasaydın kullan dedi senin dediğinden alırım o zaman kullanırımCanım bende ekim ayı düşük yapmıştım şükür bu ay hamileyim, bugün doktor randevuma gittim ve folik asit kullanıyor musun dedi evet folbiol dedim, onu kullanmacaksın dedi, başka bi ilaç yazdı adı da Vifolic internetten araştırdım şimdi çok güzel yorumlar var ve sadece dolik asit değil 14 çeşit vitamin var içinde gebelik öncesi gebelik sırasında kullanım içinmiş 30 kapsül 85 tl bilgilendirmek için yazmak istedim, düşük doğum ağırlığını dahi önlüyormuş son aylarda bilginize...
Yaaa geçmiş olsun mart ayı inşallah anne olmak nasip olurCanım benimki kimyasal gebelikmiş az önce hastaneden geldim kanamam da başladı zaten olmadı yine
Hadi yerleşmedir inşallahBenim kasığıma iğne batırıyorlar sankim baskı yapıyor kasığıma birde şimdi damla damla kahverengi kan gelmiş günlük pedime
İnşallah yatıyorum bugün hiçbirşey yapmıcam istemiyor canım yapmak filan böyle telle oynicamHadi yerleşmedir inşallah
Hangi ilaç kuşumben ilk gebeliğimde kullanmıştım çok güzel bir hap oğlum şuan 17 yaşında :) allahım ömür versin inşallah sakın moralini bozma o ilaç çok güzel bir ilaç