- 7 Ekim 2020
- 141
- 162
- 31
Bebek yerleşiyor olabilir bende de öyle olduKızlar adetime daha var bat 25 şubat, bugün yumurtlamanın ilk haftası kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi sancı giriyo aralıklı hiç bu kadar erken olmazdı sancı neden oluyo olabilir ki
İnşallah canım güzel haberlere sayılı günler kaldıÇok iyi anlıyorum çok gerçekler rüyalar arası şeyler insanı deli edebilir. Geçen gece çocuk gördüm gülüyor bana ben kimin bu çocuk diyorum ağzı burnu minnacıktı. Artık rüyalara inanmıyorum kandırıyorlar beniBen zaten adet öncesi hep saçma rüyalar görüyorum ki ne eylerse yaradan iyi eylesin. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
Normal olabiliyor bazen hamilelikte kist de oluşuyormuş sonra ileriki süreçlerde kayboluyormuş böyle olan çok var canımKızlar şimdi doktordan geldim kan verdim ama ultrasonla muayene etti ve kist olduğunu söyledi. Başınıza geldi mi ve ya duydunuz mı hamilelikte kist olması durumunda neler olabilir? Sıkıntı olur mu ?
Ben yaptım negatifMerhaba kızlar, Bat 22 şubat olup test yapan var mı aranızda
Sağol canım sanada herkese hayırlı kandillerKızlar hepinize hayırlı kandiller
Sizede hayırlı kandiller dilerimKızlar hepinize hayırlı kandiller
ben ilk gebeliğimde kullanmıştım çok güzel bir hap oğlum şuan 17 yaşında :) allahım ömür versin inşallah sakın moralini bozma o ilaç çok güzel bir ilaçİnşallah seninledir yavrun kuzummmm
Doktor bebekte sakatlık falan yapmaz dönerse patlarsa ameliyat gerekir dedi. küçük değilmişte ☹Normal olabiliyor bazen hamilelikte kist de oluşuyormuş sonra ileriki süreçlerde kayboluyormuş böyle olan çok var canım
Ablamın olmuştu iki üç ay sonra kaybolmuştu inşallah seninde öyle olur canım şimdi bir buçuk yaşında oğlu var maşallah sen gönlünü ferah tut stres düha çok tetikler dikkat et kendineDoktor bebekte sakatlık falan yapmaz dönerse patlarsa ameliyat gerekir dedi. küçük değilmişte ☹2 hafta önce yoktu 2 haftada oluşmuş kaybolur inş benim ki de
Canım sohbeti göremedim bu ilaç ne ilacı merak ettimben ilk gebeliğimde kullanmıştım çok güzel bir hap oğlum şuan 17 yaşında :) allahım ömür versin inşallah sakın moralini bozma o ilaç çok güzel bir ilaç
Kendimi zor tutuyorumBen yaptım negatifdün yaptım erken gebelik testi çok erken yaptım bence yapma şu an bekle boşa gitmesin testin canınıda sıkmış olmazsın canım
progesteron bebeğin anne rahmine tutunması için çok verimli bir ilaç sanırım ben sana yanlışlıkla yazdımCanım sohbeti göremedim bu ilaç ne ilacı merak ettim
Doktorum bana sadece folbiol verdi bu bahsettiğin ilacı hamile olunca mı veriyorlar bana ilkinde de pek bişi vermediler hoş doktorlar çok ilgisiz burdakilerprogesteron bebeğin anne rahmine tutunması için çok verimli bir ilaç sanırım ben sana yanlışlıkla yazdım
ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım şuan 5 gün önce düşük yapmaya başladım ilk 4 testim pozitif çıktı hemde kıpırmızı sonra bir kan tahlili gebelik yok adetim geçmiş 18 gün ben iyice girmişim hamile moduna testler pozitif adet olmak yok kim olsa girer sonra bir adet kimyasal gebelik yani ama durmak yok yola devam yani pes etmek yok allah ne zaman ol derse olacaktır elbet bu ay ol der inşallah bu günün hürmetineKendimi zor tutuyorumama negatif olduğunada eminim çünkü hiçbir belirtim yok
Nasip canım bugün yapma bence 21nde yap benimki boşa gitti seninki gitmesinKendimi zor tutuyorumama negatif olduğunada eminim çünkü hiçbir belirtim yok