- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 25
Anladım canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkında birdahaki aya inşallah Sen ilacı araştır bi :)Canım benimki kimyasal gebelikmiş az önce hastaneden geldim kanamam da başladı zaten olmadı yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkında birdahaki aya inşallah Sen ilacı araştır bi :)Canım benimki kimyasal gebelikmiş az önce hastaneden geldim kanamam da başladı zaten olmadı yine
Sefan olsun canım yat tabiİnşallah yatıyorum bugün hiçbirşey yapmıcam istemiyor canım yapmak filan böyle telle oynicam
Yattıkça aklıma neler geliyor nelerSefan olsun canım yat tabi
benim gibi batı 28 şubat olanlar napsın?Kizlar benim son iki gün ..Cumartesi inşallah olmam ya .Yaklaştıkça sitrese giriyorum
Benim gibi 9 gün önceden kaset test yapmaya başlama da ne yaparsan yapbenim gibi batı 28 şubat olanlar napsın?
Canımm günaydın 5-6-7 yumurtlama oldu doktor 5inde iki yumurtan çok büyük ikiside çatlayabilir dedi 8inde çatladı , daha olmadım bat bugünmü yarınmı oluyor bende şimdi karar veremedimKızlar Günaydın var mı haberlerniz? :)
@sleezevil
18.02.2021 32 Folbiol - 3 AY - Ay tenli anne
18.02.2021 24 Klomen 14 AY Yumurta Tembelliği nurayksks
18.02.2021 - Laboquick 7 AY - @Portakalli cikolat
18.02.2021 25 Klomen,femara,matofin, regenesis max 16 AY PKO
2 Dış Gebelik
İnşAllah canım evet bakıcamAnladım canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkında birdahaki aya inşallah Sen ilacı araştır bi :)
İnşAllah aynen öyleYaaa geçmiş olsun mart ayı inşallah anne olmak nasip olur Rabbim ne eylerse güzel eyler
Benimkide 27 şubat insan sabırsızlanıyo hep takvime bakabakabenim gibi batı 28 şubat olanlar napsın?
progesteron canımHangi ilaç kuşum
yok ben geçen ay dersimi aldım :))Benim gibi 9 gün önceden kaset test yapmaya başlama da ne yaparsan yap
bi de çalışıyorum çalışmasam napıcam bilmiyorum :)Benimkide 27 şubat insan sabırsızlanıyo hep takvime bakabaka
telefonun gölgesine rağmen görünüyor kerata :)Kızlaaar az önce yaptım görüyor musunuz hayal görmüyorum değil miiiiiiii!!!!!!
Kimyasalmış canım olamamış bu ay datelefonun gölgesine rağmen görünüyor kerata :)
Sana zahmet bi sorsana canım. Yaşayan ve bebeği doğmuş olan birinin olması insanı bi nebze rahatlatıyorHatırlamıyorum canım sorarım senin için
İki yumurtan mı büyümüş maşallah ikiz olabilir inşallah hamilesindir canımCanımm günaydın 5-6-7 yumurtlama oldu doktor 5inde iki yumurtan çok büyük ikiside çatlayabilir dedi 8inde çatladı , daha olmadım bat bugünmü yarınmı oluyor bende şimdi karar veremedim
tamam canım akşam eve gidince arayıp sorcam aradım şimdi açmadıSana zahmet bi sorsana canım. Yaşayan ve bebeği doğmuş olan birinin olması insanı bi nebze rahatlatıyor
Maalesef canım ben dün adet oldum olmadı bu aydaKızlar Günaydın var mı haberlerniz? :)
@sleezevil
18.02.2021 32 Folbiol - 3 AY - Ay tenli anne
18.02.2021 24 Klomen 14 AY Yumurta Tembelliği nurayksks
18.02.2021 - Laboquick 7 AY - @Portakalli cikolat
18.02.2021 25 Klomen,femara,matofin, regenesis max 16 AY PKO
2 Dış Gebelik
kusura bakma canım geçmiş mesajları okuyordum moral vermek adına cevaplamıştım . çok üzüldüm geçmiş olsunKimyasalmış canım olamamış bu ay da