Yaa 2. çizgi görünüyor... kan vermeye gitmelisin hemen cnm ya :):) çok heyecanlıArkadaşlar test alıp geldim ve hemen yaptım bu sefer başka marka aldım bebe time hemen 5 dk içinde bu şekilde oldu koyulaşıyor sanırım kesin hamileyim umarım sağlıkla ilerler bekleyenler de bir an önce güzel haberler alırCuma günü kan vermeye gideceğim inşallah nasip kısmet
yumurta için klomen femara, eşin için de Profertil kullanabilirsin canım. Biz öyle devam ediyoruz.valla ben yumurtamın büyümediğini sanıyorum . hislerim o yönde . o yüzden araştırma aşamasındayım büyütmeye yönelik ne yapabilirim . eşimde de ileri hareket azlığı var ona da birşeyler bakınıyorum . bu gidişle kimyager olacam :) başıma ağrılar girdi zaten işim gereği bilgisayarla çok haşır neşirim birde bu araştırmalar beni ve minik gözlerimi çok yordu
sende durumlar nasıl canım
Cuma gidicem inşallah canım bu benim 3. Heyecanım olacak nasipse Allah olmayanlara da en kısa zamanda tattırsın anneliğiYaa 2. çizgi görünüyor... kan vermeye gitmelisin hemen cnm ya :):) çok heyecanlı
Aaa onu yapıyorummmDene dene canim stres yapmadan illa bebek icin yapiy9rmus gibi degil. Eglenceye dokerek yap. Birde muhakkak beline yastik koy canim klasik bir yontem ama bence cok ise yariyor
Hergün aynı saatte yapmaya çalış bide canımM minikooommm canımm testini gördüm ben bugun akşam başlıcam test yapmaya günleri sayarken reglın ilk gununumu baz alıcaz.eger öle ise benım daha 6. Gunum bakalım ne cıkcak
Allah seniiiGittim kaset test yaptım tek çizgi karnım ağrıyor sinirlerim tepemde akşama sabaha işaret gelir adet olurum hiç gününü şaşırmaz çok lazım ki çok sadıktır
Zaten aksi söz konusu değil biz kaderinizi çabanız doğrultusunda kıldık diye açıkça yazılmış umarım sınavımız sevinçle biterÇünkü Allah isterse olur Allah istemezse olmaz.Derdi veren dermanı verecek olan o ol demezse olmaz.
Hic kan vermedim canimbence bir kere daha kan verin yarın da gelmezse...
Arkadaşlar test alıp geldim ve hemen yaptım bu sefer başka marka aldım bebe time hemen 5 dk içinde bu şekilde oldu koyulaşıyor sanırım kesin hamileyim umarım sağlıkla ilerler bekleyenler de bir an önce güzel haberler alırCuma günü kan vermeye gideceğim inşallah nasip kısmet
Benimde öyleydi canim sonra gittim kana gittim 98 çıktı hamileydim.. Sende hamilesin bence idrar testleri pek yanıltmıyo..Arkadaşlar test alıp geldim ve hemen yaptım bu sefer başka marka aldım bebe time hemen 5 dk içinde bu şekilde oldu koyulaşıyor sanırım kesin hamileyim umarım sağlıkla ilerler bekleyenler de bir an önce güzel haberler alırCuma günü kan vermeye gideceğim inşallah nasip kısmet
Senin ne oldu adasim son durumun ney acaba.. Merak ettim doğrusu..Hic kan vermedim canimbekliyorum tesrif etmediler henuz☺☺☺
Canim benim tesekkur ederim dusuncen icinSenin ne oldu adasim son durumun ney acaba.. Merak ettim doğrusu..
Yan taraflarina not al canim tarih ve saati siraya dizeceksin daha ohoo☺☺ gunduz saat 12 ile 5 arasi yap ama aksam yapma canim bilgin olsun bol sansssKızlar ılk defa yaptım suan bırsey yok yapmaya devam
Teşekkür ederim inşallah ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorumBenimde öyleydi canim sonra gittim kana gittim 98 çıktı hamileydim.. Sende hamilesin bence idrar testleri pek yanıltmıyo..
Kolay gelsinEki Görüntüle 2784528 Kızlar ılk defa yaptım suan bırsey yok yapmaya devam
Doktora gitmeden de klomeni kullanabilir miyimyumurta için klomen femara, eşin için de Profertil kullanabilirsin canım. Biz öyle devam ediyoruz.