Amiin insallah tesekkürler canım :)Sağ ol, Inşallah canımrica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu ilaç için doktora sor hep ben her gittiğimde sordum. Kullanayım mı ya da keseyim mı diye ? Bazen yoğunluktan unutabiliyor doktorlar. Bide sormayınca söylemiyorlar. Rabbim senin de yüzünü güldürsün tüm isteyenlerinde
Aaa akşam yapılmıyomu işteyim gündüz ama nasıl yapcam kiYan taraflarina not al canim tarih ve saati siraya dizeceksin daha ohoo☺☺ gunduz saat 12 ile 5 arasi yap ama aksam yapma canim bilgin olsun bol sansss
Amiin cok dogru söyledin allah bu süreçte içimize ferahlık versinZamandan daha kötüsü varsa hiç olmaması o yüzden zaman önemli değil sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.Bekliyorum inanıyorum gelecek. Gelmezse de nasip yokluğuyla sınanmayız inşlh.
Hamilelik için 7 den fazlası zarar diye biliyorum, düşük nedeni olabiliyorInşallah ya iki ay önce düşmüştü iki aydır gebelik oluşmadı zaten benimki birden yükselmişti önce yüksek değildi amhbiraz yüksek gibi ama doktor normal dedi 7 değeri bi sitede en fazla 3.5 olması gerek diye yaziyor
hayırlısı neyse o olsun canim..Canim benim tesekkur ederim dusuncen icinbenim hala gelen giden yok canim yumurtlama 3 gun surdu 1 2 3 subatti ama olmadim uygulamada 3 gun gecikme gosteriyor cumartesi erken gebelik testi yaptim tertemiz bir negatifti☺ bekliyorum halen gelir diye
Anladım canim kaset test yaptir bir gün onceden yine cift cizgi daha net gorunur..Teşekkür ederim inşallah ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum
İbrahim saracoğlu kesinlikle incir yemeyin diyor, prolaktini düşüren testere dişli aslan pencesi otu varmış kesinlikle işe yarıyormuşProlaktinim olduğunu bilmezdimtabi ki bilememek çok kötü. Birde nette incir kürü ile havuç kürü varmış bende iyi geldiğini duydum yumurta büyüyüp çatlamasına gittim incir aldım yedim başıma böyle iş açtım. İncir meğersem prolaktini yükseltirmiş
Tebrik ederim canıım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kac haftalıkken düşük oldu, doktorun bu konuda bişey dedi mi,Aynıyız neredeyse bende ekim ayında düşük yaptım doktor 3 ay korunun dedi, özeldeki hiç korunmayın dedi, biz iki adet bekledik, sonra denedik o ay olmadı 2.ay oldu şükür Rabbimeseni çok iyi anlıyorum insan o üzüntüden sonra bi an önce tekrar olsun istiyor hep aklına geliyor yaşasa şu kadar olcaktı diyor, sabırsızlanıyor tekrar hamile kalmak için ben öyle oldum yani, Rabbim danada nasip etsin inşallah canım benim anlattığın lekelenme inşallah yerleşmedir dua edicem senin için
Canim ben peak girdugum ilk geceyi degerlemdirdim sadece baska da iliski olmadi 5 gun sonra tekrar iliski oldu. Ama hamileyim. Mesela asilamada da dr erkege perhiz veriyor birkac gun oncesinden iliski yapmiyor erkek. Sende oyle cok yapma. Peak oldugu ilk gunu muhakka degerlendir derimÇatladığı akşam devam edeyim mi pik benim 2 gün o zaman ilk akşam boş geçip 2. Pik akşamı değerlendireyim böylemi olsun
Bilmiyorum ki hiç bir sorun yok dedi banadaHamilelik için 7 den fazlası zarar diye biliyorum, düşük nedeni olabiliyor
Elimde 2 tane daha test var cumaya kadar yapıp koyulaşmasını takip edicem evetAnladım canim kaset test yaptir bir gün onceden yine cift cizgi daha net gorunur..
Düzenli artmış umarım daha yüksek rakamları görürsünKızlar ben bgn tekrar beta yaptırdım
İlk beta 10 çıkmıştı regilden 6 gün önce 2 gün sonra regile 4 kala beta 22 çıktı dün regil günümdü bgnde beta yaptırdım en son yaprirdgimdan 4 gün sonra 183 çıktı nasıl sizce
Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerle birlikte..Elimde 2 tane daha test var cumaya kadar yapıp koyulaşmasını takip edicem evet
Hadi hayırlısı bakalım senin adet songun kaç gün bence sende var biseyler bende daha olmadım ama bakalımCanim benim tesekkur ederim dusuncen icinbenim hala gelen giden yok canim yumurtlama 3 gun surdu 1 2 3 subatti ama olmadim uygulamada 3 gun gecikme gosteriyor cumartesi erken gebelik testi yaptim tertemiz bir negatifti☺ bekliyorum halen gelir diye
Teşekkür ederim canım, ben normalde 9+5 9+6 falandım, doktorun gel dediği tarihe vardı sonra netten baktık randevu açılmış boşluk vardı randevumdan 4 gün önce falan gittik, doktor ultrasonda kalp atışı olmadığını hatta kalbinin duralı 1 haftadan fazla süre geçtiğini söyleyince çok üzüldüm, zaman geömeden kürtaj yapmalıyız sana zararı olur zehirlenme olur dedi. Yani biraz uzun oldu detaylı anlattım ama,8*5 te durmuş kalbi. Ben kan pıhtılaşmasından falan olablir mi diye sordum doktora, o da ilk düşüklerin gayet normal sıradan olduğunu söyledi ilk 12 haftadan önce olduğu için muhtemelen sağlıksız ondan dedi,Kürtaj yaptı 3 ay korunun dedi, patolojiye gönderdi temiz çıktı, özel deki doktor hiç korunmayın rahim hazır olmasa zaten gebelik oluşmaz dedi, biz yinede 2 kez adet olmamı bekledik sonra denedik 2 ay oldu şükür Rabbim eTebrik ederim canıım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kac haftalıkken düşük oldu, doktorun bu konuda bişey dedi mi,
Esim bana olmadi tavana as kendini demisti hahaha ne hallere dusuyoruz yaAaa onu yapıyorummm
Bide 10 ayaklarım havada beklıyorum garanti olsun hahaha
İnşallahHayırlısı olsun insallah güzel haberlerle birlikte..
İki ve daha fazlası düşük olduğunda araştırıyoruz dedi çünkü düşük için 1000 tane ihtimal olablir dediTeşekkür ederim canım, ben normalde 9+5 9+6 falandım, doktorun gel dediği tarihe vardı sonra netten baktık randevu açılmış boşluk vardı randevumdan 4 gün önce falan gittik, doktor ultrasonda kalp atışı olmadığını hatta kalbinin duralı 1 haftadan fazla süre geçtiğini söyleyince çok üzüldüm, zaman geömeden kürtaj yapmalıyız sana zararı olur zehirlenme olur dedi. Yani biraz uzun oldu detaylı anlattım ama,8*5 te durmuş kalbi. Ben kan pıhtılaşmasından falan olablir mi diye sordum doktora, o da ilk düşüklerin gayet normal sıradan olduğunu söyledi ilk 12 haftadan önce olduğu için muhtemelen sağlıksız ondan dedi,Kürtaj yaptı 3 ay korunun dedi, patolojiye gönderdi temiz çıktı, özel deki doktor hiç korunmayın rahim hazır olmasa zaten gebelik oluşmaz dedi, biz yinede 2 kez adet olmamı bekledik sonra denedik 2 ay oldu şükür Rabbim e