Çok teskkur ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım regl ile hamilelik belişrtileri çok benzer net birşey söylemek doğru olmaz, herkesin bedeni farklı.. Test alıp denesen daha sağlıklı lur, sonra da kan ver..
12-14 gün sonra sonuç çıkıyor, pozitifse ne ala, değilse moral depolayıp yeni aya sağlıkla....
Tebrik edeirm canım, sağlıklı gebelikler. :)
Seni de tebrik ederim cnm bnm, sağlıkla gelsin bebiş...
Üzülmek de lazım... tabi abartmadan; yeniden moral depolayıp gelecek sefere daha güzel bir şekilde girmek lazım :)
denemekten bir zarar gelmez bence. içinde kalıp stres yapacağına bir bak istersen. İnşallah umduğunuz gibi olurKizlar benim bat 20 Şubat yi.Acaba erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı?İki gündür dudaklarım kurudu,çatladı .Kabuk kabuk oldu.Surekli su içiyorum .Günlerce şu icmemisim gibi .Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu .Bugün eşim söyledi .Dudakların geçen seferki gibi olmuş .Hamile misin yoksa diye ??İyice sabirsizlandim .Sizce ne zaman yapayım ?
yumurtam büyümüyor dedin ovu testiyle mi takip ettin . eğer büyümüyorsa t çizgin nasıl çıkıyorduBen bira her gece intarnetten çok araştırıyorum gece gündüz YouTube den Gülbahar die bı hanım vardı onun videosuna denk geldim ondada pko varmış çok şey denemiş en son çakşır kökü suyu denemiş onunla gebe kalmış bende hem kendim hem eşim kullnadim eşimin ileri hız düşüktü 2 ay çakşır kökü suyu çoban çökerten keten tohumu yağı keçi boynuzu özü kullandı ben regil bitmeden 1 gün önce çakşır suyu içmeye başladım yumurtlama görene kadar devam ettim yumurtlama görünce hemen havuç suyu tükettim katı meyve sıkacağı da siktim ilk ay böyle ikinci ayda aynı uyguladim ama bu sefer çakşır suyunu akzer marka aldım o bize daha yoğun daha ağır geldi geçen aya göre 2 gün daha erken yumurtladim dedik bu daha yoğun daha etkili geldi bize Gülbahar hanım dedgim kişide çok takip etti beni testlerine baktı hep Allah razı olsun yani benim sorunum yumurta büyümüyor catlamiyordu pkodan dolayı
Çok güzel anlatım ve motive edici konuşmanız dediğiniz gibi dünyanın sonu değil teknoloji gelişti Rabbim derdimize dert katmasın. Derdimize çare versin hayırlısıyla inşlhbirkaç gün önce ve regl gününde yapın erken testleri çıkıyor, çıkmıyorsa da evet üzülürüz ama yolumuza bakarız dünyanın sonu değil ya...
4 ay cnm çok kısa bir ya.. 6 ay veya 1 yıldır olmuyorsa detaylı taramaya gidiliyor... Nasip olur canım neden olmasın, sonucta regl oluyorsun yumurtlama yaşıyorsun.. bence ufak problemler var olabilir o da teknoloji ilerledi çözümü basit :))
Benimde oyle bugun daha cok belirgin dudaklarim kuru su tuketmemisim gibi. Arada batma oluyor kasikta karinda ve akintim var ama benim cumartesi gunu erken gebelik testi negatif cikti reglimi bekliyorum.. Ben yaptim sen yapma:) regline 1 gun kala yada gecesinde kaset testi yap ben sabirsiz davrandim malesef keske yapmayip bekleseydim diyorum kendimi uzdum cok.Kizlar benim bat 20 Şubat yi.Acaba erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı?İki gündür dudaklarım kurudu,çatladı .Kabuk kabuk oldu.Surekli su içiyorum .Günlerce şu icmemisim gibi .Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu .Bugün eşim söyledi .Dudakların geçen seferki gibi olmuş .Hamile misin yoksa diye ??İyice sabirsizlandim .Sizce ne zaman yapayım ?
canım ben gördüm çizgiyi. tebrik ederim.Şimdi Bi tane daha yaptım idrara sıkışmayı beklemeden diğer test bozuk mudur diye o da böyle silik çıktı 5 dakika içinde
İnşallah koyulaşır Bi kaç gün test yapmayıp normal hayatıma dönmem lazım daha bulaşıklar duruyo.canım ben gördüm çizgiyi. tebrik ederim.
Bence Bi dene normal testle benim silik çıktı denemekten bir şey kaybetmezsin sonra kafana takıp üzülmeye eksen yap amaKizlar benim bat 20 Şubat yi.Acaba erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı?İki gündür dudaklarım kurudu,çatladı .Kabuk kabuk oldu.Surekli su içiyorum .Günlerce şu icmemisim gibi .Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu .Bugün eşim söyledi .Dudakların geçen seferki gibi olmuş .Hamile misin yoksa diye ??İyice sabirsizlandim .Sizce ne zaman yapayım ?
Aç şöyle bir canlı müzik dinleye dinleye yıka bulaşıklarını derdin tasan olmasın. zoru bitti Allah ın izniyle :)İnşallah koyulaşır Bi kaç gün test yapmayıp normal hayatıma dönmem lazım daha bulaşıklar duruyo.
İnşallah bekleyen herkes görür çizgileri sağlıkla
Ovulasyon ile takip yaptım evet herks dedi pko olanlar hep t çizgisi kırmızı çıkıyor ama benim öyle değildi yani sadece yumurtlama olunca t köyü oluyordu onun haricinde hep silikti t cizgisiyumurtam büyümüyor dedin ovu testiyle mi takip ettin . eğer büyümüyorsa t çizgin nasıl çıkıyordu
Evet canım çizgiyi bende gördüm hayırlı olsunŞimdi Bi tane daha yaptım idrara sıkışmayı beklemeden diğer test bozuk mudur diye o da böyle silik çıktı 5 dakika içinde
Bat yarın canım negatif çıktı normal testteCanım regl ile hamilelik belişrtileri çok benzer net birşey söylemek doğru olmaz, herkesin bedeni farklı.. Test alıp denesen daha sağlıklı lur, sonra da kan ver..
12-14 gün sonra sonuç çıkıyor, pozitifse ne ala, değilse moral depolayıp yeni aya sağlıkla....
Tebrik edeirm canım, sağlıklı gebelikler. :)
Seni de tebrik ederim cnm bnm, sağlıkla gelsin bebiş...
Üzülmek de lazım... tabi abartmadan; yeniden moral depolayıp gelecek sefere daha güzel bir şekilde girmek lazım :)
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla koyulaşır ve bekleyenlerde en kısa zamanda görür çizgilerini ve kucaklarına alırlar bebişleriniEvet canım çizgiyi bende gördüm hayırlı olsun
Sıkma canınııı bizim düğünler aynı aydaydı seninle bak hala olmadı bizim de . Çalışmalara devam pes etmek yok, daha çok başındayız her şeyinNasil agladim uzuldum bilsen☺ neden yeni evliler hemencik hamile kalabiliyorda bizim problem yokken olmuyor diye dusundum durdumsimdide regl bekliyorum
Aminn canım inşallahTeşekkür ederim inşallah sağlıkla koyulaşır ve bekleyenlerde en kısa zamanda görür çizgilerini ve kucaklarına alırlar bebişlerini
Kuzum bende sabah böyle çıktı işte kan verdim 16.2 çıktı sonuç gidip kan verseneŞimdi Bi tane daha yaptım idrara sıkışmayı beklemeden diğer test bozuk mudur diye o da böyle silik çıktı 5 dakika içinde