Canım malesef regl oldumKızlar günaydın var mı güzel haberi olan :)
@izmirliiigs canım sen nasıl oldun bu arada?
@izmirliiigs
12.02.2021 30 Folik Asit Laboquick 7 AY - Dış Gebelik ile sonuçlandı
KelebekkB 12.02.2021 27 Proceive women Surelab 8 AY Morfoloji @Dido337
12.02.2021 @LaaLeemSii
12.02.2021 26 - Laboquick 3 YIL -
Ben gordum hayirli olsunUyuya kalmışım gece kalkıp idrara sıkışık olunca yaptım testimi ilk 5 dakikada çıktı çok çok silik çizgi hemen var diyemeyiz belki test yanlış gösterdi markası labaquick 2 gün sonra tekrar yaparım bata 4 gün var bakalım kısmet diyorum
Benden başka gören var mı çizgi
Geçen sene de bu tarz olmuştu yoktu ama çizgiler sonradan çıkıyordu ilk 5 dakikada çıktı bu sefer ama yine de erken sevinmeyeyim diyorum gerçi 3 gün önce yaptığım testte hiçbir şey çıkmamıştı ama markası başkaydı umarım vardır ve ilerler günümüzü beklemeye test yapmaya devamBen gordum hayirli olsun
Hayyy maşallah sizin oralarda testte çok pahalıymış bizim burada 15 veya en fazla 20 TL predictor hatta bana o pahalı gelmiştiAy evet 50 TL bir testben yapmıcam canım 20 si bat ama benim yumurtlama 7 si oldu 21 ne denk geliyor 14. Gün o da pazar günü olmazsam pazartesi yaparım inşallah çünkü çıkmıyor testlerde çok meraktaysan eğer kan ver düşükte olsa bir değer çıkar erken dönemde
Insallah pozitiftir. Bat nezaman? Ve hangi marka kullandinizGeçen sene de bu tarz olmuştu yoktu ama çizgiler sonradan çıkıyordu ilk 5 dakikada çıktı bu sefer ama yine de erken sevinmeyeyim diyorum gerçi 3 gün önce yaptığım testte hiçbir şey çıkmamıştı ama markası başkaydı umarım vardır ve ilerler günümüzü beklemeye test yapmaya devam
Takvime göre yumurtlama 5 bat 19 şubat markası labaquick 3 gün önce erken gebelik testimi harcadığım şu an pişmanımInsallah pozitiftir. Bat nezaman? Ve hangi marka kullandiniz
Takvime göre yumurtlama 5 bat 19 şubat markası labaquick 3 gün önce erken gebelik testimi harcadığım şu an pişmanım
İlk 5 dakika da çıktıysa vadır inşallah bende görüyorum gayet belli çizgiUyuya kalmışım gece kalkıp idrara sıkışık olunca yaptım testimi ilk 5 dakikada çıktı çok çok silik çizgi hemen var diyemeyiz belki test yanlış gösterdi markası labaquick 2 gün sonra tekrar yaparım bata 4 gün var bakalım kısmet diyorum
20 TL miHayyy maşallah sizin oralarda testte çok pahalıymış bizim burada 15 veya en fazla 20 TL predictor hatta bana o pahalı gelmiştibenimde yumurtlama 6 sı oldu. Kan vericem sağlık ocağına gidiyorum iğne vurulmaya gitmişken veririm yoksam özellikle gitmemde. Bakalım ne olacak hakkımızda ne olacaksa güzel olan olsun dilerim...
Yaa hiç belirti yok adet belirtisi dahil geçen ay aşırı belirtim vardı adet oldumBenim de bat 20 sinw belirtin var mi bense hic bisey yok
Aminn canımmm isteyen herkese nasip etsin Allahadetine 4 gun kalmis sen test yapmaya devam et insallah hakkinda hayirlisi olsun ne diyeyim darisi bizlere insallah
İnşallah canım 5 dakikada çıktı belirdi pembelik gibi rengi.Ben gördüm belirirken çıplak gözle daha iyigörüyosun. Ama kuruyunca o pembeliği gitti sanki çarşamba tekrar yaparım aynı marka test var bir tane daha ama bugün çarşıya çıkarsam Bi tane de başka marka alıp yarında yapıcamİlk 5 dakika da çıktıysa vadır inşallah bende görüyorum gayet belli çizgi
Oluyor bulantilarim. Hem de hastaya egzersiz yaptirirken. Birinin ustune cikaracgm diye korkuyrmCanım malesef çaresi yok doğuma kadar boyle. Bu arada snin bulanti oldumu
Canım anlattığın gibiyse var Allah ın izniyleİnşallah canım 5 dakikada çıktı belirdi pembelik gibi rengi.Ben gördüm belirirken çıplak gözle daha iyigörüyosun. Ama kuruyunca o pembeliği gitti sanki çarşamba tekrar yaparım aynı marka test var bir tane daha ama bugün çarşıya çıkarsam Bi tane de başka marka alıp yarında yapıcam
Amin canim tum hamisler insallah sagikla alsin bebeklerini kucaklarina. Benim adetim cok duzensizdi testleri alir almaz basladim takibe. Hic belli olmuyor dedigin gibi canim takipte kalmak en guzeli ovulasyonuBenım ılk gebeliğim gıbı olmus okadar emındım kı hamıle oldugum dan 2 testde cıkmıktı test rabbım sag salım kucagın almayı nasip etsin bende yukleyım programı ılk defa kullanıcam ovuslasyon testi bugun bıttı reglım elıme çarsamba gelcek yarın beklıcem ama salıdan ıtıbaren test gelene kadar baslayım gün aşırı dıyorum bellı olmuyo cunkı
Hadi gozun aydin canim saglikla kucagina al insallah.bende gordum yarin yaptigimda test daha da koyulasmis olacak eger varsa yarin veya diger gun tekrarla.Uyuya kalmışım gece kalkıp idrara sıkışık olunca yaptım testimi ilk 5 dakikada çıktı çok çok silik çizgi hemen var diyemeyiz belki test yanlış gösterdi markası labaquick 2 gün sonra tekrar yaparım bata 4 gün var bakalım kısmet diyorum
İnşallahCanım anlattığın gibiyse var Allah ın izniyletekrarla bakalım inşallah daha met belirecektir çizgi ben adete 6 7 gün kala yapmaya başlamıştım günden güne daha da belirdi seninde öyle olucak inşallah
İnşallah teşekkür ederim koyulaşır umarımHadi gozun aydin canim saglikla kucagina al insallah.bende gordum yarin yaptigimda test daha da koyulasmis olacak eger varsa yarin veya diger gun tekrarla.
Bende de aynı şekilYaa hiç belirti yok adet belirtisi dahil geçen ay aşırı belirtim vardı adet oldumbu ay düşünmüyorum işime ve eve odaklandım belki de o yüzden belirti yok sadece hamile değilmişim gibi bir his var o kadar o da kısmet bakalım