- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Amin çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBaşınız sağolsun çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın böyle bişey size ve herkse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBaşınız sağolsun çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın böyle bişey size ve herkse
Aminn inşallah canım benim. Birdenbire başladı bacaklarım belim ağrımaya ve kısa sürede kesildi. Şimdi de hiçbir ağrım yok. Ama her an adet olacağım diye diken üstündeyim. Az önce lavaboya gittim ve şükür ki birsey yok.İnsallah sende pozitif görürsün canım benimde cok agrımıstı belim bacaklarım ben 5 gün her an adet olacakmışım gibi sancılanıyordum zaten
Evet canim gorunuyor. Gozun aydin saglikla kucagina al insallahKızlar günaydın bugün adet günüm normalde gecesinde rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz hamilelik testi yaptım ve sonuç böyle benim gördüğüm silik çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz değilmi newmoon10 topiginin uğuruna çok inanmıştım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar günaydın bugün adet günüm normalde gecesinde rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz hamilelik testi yaptım ve sonuç böyle benim gördüğüm silik çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz değilmi newmoon10 topiginin uğuruna çok inanmıştım
Çok teşekkür ederimEvet canim gorunuyor. Gozun aydin saglikla kucagina al insallah
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Canım aslında yine yapmıcaktım da, bugün sevgililer günü ya, sevgili kocama hediye olarak bunu verebilirim diye düşünmüştüm. Çok güzel olmaz mıydı ama yaGeçen ay dayanmıstın
Hayırlısı olsun sağlıcakla alın kucagını za Belirti var mıydı?Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar günaydın bugün adet günüm normalde gecesinde rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz hamilelik testi yaptım ve sonuç böyle benim gördüğüm silik çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz değilmi newmoon10 topiginin uğuruna çok inanmıştım
Çok güzel darısı bize inşallah sağlıkla kucağınıza alasınızKızlar günaydın bugün adet günüm normalde gecesinde rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz hamilelik testi yaptım ve sonuç böyle benim gördüğüm silik çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz değilmi newmoon10 topiginin uğuruna çok inanmıştım
Vardı kuzum meme hassasiyeti aşırı artmıştı adet zamanlarımdaki gibi degil özellikle meme ucu kıyafet bile deyince sızlıyordu Kasık batmalarım vardı girip girip çıkan baya ağrılıHayırlısı olsun sağlıcakla alın kucagını za Belirti var mıydı?
Amin canım darısı tüm isteyenlereHayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah darısı sizlereÇok güzel darısı bize inşallah sağlıkla kucağınıza alasınız
Sizi merak ettim .Sevindim adet olmamissiniz daha .Güzel haberinizi bekliyoruzAminn inşallah canım benim. Birdenbire başladı bacaklarım belim ağrımaya ve kısa sürede kesildi. Şimdi de hiçbir ağrım yok. Ama her an adet olacağım diye diken üstündeyim. Az önce lavaboya gittim ve şükür ki birsey yok.
Tebrik ederim.Bugun günün ilk güzel haberi de sizden geldi.Bu topic çok bereketli,uğurlu gerçekten .Ben de inanıyorum .Darısı bizlere inşallah .Sağlıkla ilerlesin gebeliginizKızlar günaydın bugün adet günüm normalde gecesinde rüya gördüm sabah uyanır uyanmaz hamilelik testi yaptım ve sonuç böyle benim gördüğüm silik çizgiyi sizlerde görebiliyorsunuz değilmi newmoon10 topiginin uğuruna çok inanmıştım
Çok teşekkür ederim inşallah sizlerden de peş peşe güzel haberler gelicek inanıyorumTebrik ederim.Bugun günün ilk güzel haberi de sizden geldi.Bu topic çok bereketli,uğurlu gerçekten .Ben de inanıyorum .Darısı bizlere inşallah .Sağlıkla ilerlesin gebeliginiz