- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Peki başka çocuğunuz var mı merak ettim? İkinciye mi hazırlık yapıyorsunuz?Kesinlikle haklısın iyi ki varsınız çünkü benim çevrem de soru sorabileceğim kimsem Yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki başka çocuğunuz var mı merak ettim? İkinciye mi hazırlık yapıyorsunuz?Kesinlikle haklısın iyi ki varsınız çünkü benim çevrem de soru sorabileceğim kimsem Yok
İnşallah vardır .Tebrikler canım benim sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin. Darısı bizlere inşallah. Benim de dün yada bugün regl olmam gerekiyordu ama daha gelen giden yok. Hiçbir ağrım da yok regl olacağıma dair. İnşallah gebelik vardır.
Henüz birdaha test yapmadım canım regl de olmadım hala. Siz ne yaptınız?Benim de 10 subatti, bende hala regl olmadım. Ama ben de bel ağrısından başka hiç irsey yok. Test yaptım iki kez negatif çıktı. Siz de var mı bi gelişme?
Kabul etmiyorum :)Bende de yokhiç biri sadece senede bir iki kere günüm uzuyor sürekli olan birşeyim yok. yükseldiği zaman bir süre sonra uzatabiliyor gününü 2 günde olsa. burada bizim doktorlar veriyor arkadaşımda da çıktı ona da verdiler düşsün diye.yumurtanın çatlamasını engellermiş.
Bende onu dusunuyorum devlet hastanesi de ozel hastanede yazmadi. Demek ki bir bildikleri var. Yoksa yazar basindan savardi. Gerisini dusunmezdiBunda şimdi kafama takılan sizinkiler demiş hep düşer bizimkiler yüksek görür ilaç verir hadi tek bana verseler arkadaşıma veren başka doktor aynı olsa doktorlarımız dicem gelene yazıyor gidene. bu doktorlar cidden değişik düşüncedeler. İnşallah çıkmasında ihtiyaç kalmasın ilaca
Aynı durumdayım, sürekli çamaşır değiştiriyorumBende bu ay geç yumurtladım takvime göre ovülayon testiyle bakmıştım bat 10 Şubat halen olmadın kan vermiştim 3 gün önce negatif çıktı kanda halen bekliyorum ilkkez adetim geçikti hamile De değilim anlayamadım su gibi akıntım var altıma kaçırıyor gibi sadece böyle bişi yaşıyorum oldum diyorum su şaka gibi bilen varsa yazsın kızlar
Kan bakmadım evde yaptım bugün negatiftiSiz niye 5 gün beklediniz ilk başlarda negatifimiydi acaba benimde geçti kanda negatif ama halen olmadım
Bildiklerinden ziyade her doktor kendine özgü tedavisi var canım. Belki başka gidersin o yazar belki senin için yazılmaması daha uygun görüldü. Benim için yazılması işime geldi düşsün hep düşsede ben onu kesin yine stresle çıkarım gerizaten bunun bütün derdi stres ama gelde yapma istemeden de olsa yapıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun bunlar aşılır şeylerBende onu dusunuyorum devlet hastanesi de ozel hastanede yazmadi. Demek ki bir bildikleri var. Yoksa yazar basindan savardi. Gerisini dusunmezdi
Bende de ayni durum var ve dun testim pzoitif cikti bu gun kan vericem galiba hamilelik belirtisi o akintiAynı durumdayım, sürekli çamaşır değiştiriyorum
Neyi kabul etmiyorsun canımKabul etmiyorum :)
Catlama sonrasi 11. Gun yapmstm ben. Pozitifi gormustum. Erken dollenme oldu galibaS Sardunya21 şu anda hamile ve yumurtlama gününden saydı diye hatırlıyorum canım
İlk çocuğum olacak inş çanımPeki başka çocuğunuz var mı merak ettim? İkinciye mi hazırlık
daydream34 canım inş soruna cevap olmuşturCatlama sonrasi 11. Gun yapmstm ben. Pozitifi gormustum. Erken dollenme oldu galiba
Bebetimeeee . Benim ilk goz agrisi testim. Totem yapmistim. Bu hamileligimi de onunla ogrenecektim. Ama koca eskisehirde bulamadm bu markayi. Cok memnundum o testten.Sende de cok net gostermis. Hayirli olsn kardes.Günaydın kızlar bat 5 gün gecikti dün bebe time marka test buldum aldım sizce pozitif mi ben mi yanlış görüyorum
Hmm tamam cnm şimdi anladım kese 5 haftadan sonra görünüyor ben kontrole gittim öyle dedi doktor erken görünmez tatlım ama mutlaka git kontrole sen yine
Ayy benimle aynı ne kadardır düşünüyorsun?İlk çocuğum olacak inş çanım
Şu mesajı okurken bile aynı kendim gibi hissettim o derece sevindim bizlere de dua eder misin hamile duası tez olurmuş kabul her anını yaşamayı nasip etsin Rabbim sizeArkdaşlar çok şükür bugün doktora gittik 5 haftalık dedi kesede göründü, embriyo da çok küçük gözüktü, haftaya kalp atışını dinlemek için yine çağırdı
Teşekkür ederim canım benim darısı sizlere olsun insallah vardırTebrikler canım benim sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin. Darısı bizlere inşallah. Benim de dün yada bugün regl olmam gerekiyordu ama daha gelen giden yok. Hiçbir ağrım da yok regl olacağıma dair. İnşallah gebelik vardır.
Canım rabbim tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip etsin, çok dau edeceğim. Sizde buraya en kısa zamanda yazacaksınız inşallahŞu mesajı okurken bile aynı kendim gibi hissettim o derece sevindim bizlere de dua eder misin hamile duası tez olurmuş kabul her anını yaşamayı nasip etsin Rabbim size