- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Hamilelik var tebriklerGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti dün bebe time marka test buldum aldım sizce pozitif mi ben mi yanlış görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik var tebriklerGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti dün bebe time marka test buldum aldım sizce pozitif mi ben mi yanlış görüyorum
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere size olsun insallahHamilelik var tebrikler
Hayırlı olsun, peki 5 gün önceki günde test yaptınızmı nasıl çıktı acabaGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti dün bebe time marka test buldum aldım sizce pozitif mi ben mi yanlış görüyorum
Yumurtlama geç olmuş canım senin. 7 sinde yeni çatlaman olmuş çatlamadan 3 gün sonra adet olmazsın zaten en erken 14 gün sonra olursun canımKızlar şubat 1 den başlayıp ovu testiyaptım 3, 4,5,pik olup 6 ve 7 de silik oldu, adet günümde 9 şubatta ama hala adet olamadım3 gün gecikti yumurtlama geç olduğu içinmi adett gecikti veya kaçgün gecikir bu durumu yaşayan varmı
Markası labqouick.. yumurtlamayı takıp ettim ama gebelik olmadı bugün test yaptım negatif çıktı bakalım.. umutlar marta kaldiUmarım testinizi nereden aldınız net görünüyor
Son testini atabilirmisinKızlar benim ovu testim de pik olmadan silikleşti acaba neden böyle oldu ne yapmam gerek bu durumda
Pozitif hayırlı olsunnnGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti dün bebe time marka test buldum aldım sizce pozitif mi ben mi yanlış görüyorum
Pikten 14 gün sonra oluyor regl genelde canımKızlar şubat 1 den başlayıp ovu testiyaptım 3, 4,5,pik olup 6 ve 7 de silik oldu, adet günümde 9 şubatta ama hala adet olamadım3 gün gecikti yumurtlama geç olduğu içinmi adett gecikti veya kaçgün gecikir bu durumu yaşayan varmı
Tşk ederim ağrı ve göğüs hassasiyeti olmayınca e adetimde 3 gün geçti test yapıyorum oda negatif. Yumurtlama zamanıda değişti 12,13.gün olurdu kaç aydır adete yakın oluyor, test yapmasam onu anlamayacamPikten 14 gün sonra oluyor regl genelde canım
Testlerini atar mısın bksam.Kızlar benim ovu testim de pik olmadan silikleşti acaba neden böyle oldu ne yapmam gerek bu durumda
Son testini atabilirmisin
Tebrik ederim güzel haber bu sevindim adınıza.Günaydın kızlar bat 5 gün gecikti dün bebe time marka test buldum aldım sizce pozitif mi ben mi yanlış görüyorum
Attım canımTestlerini atar mısın bksam.
Kaçıncı günün adetten sonra mı yaptınız. Ben böyle bir sorun yaşamıştım bana testi aldığım abla lh değişkenlik inip çıkıp günlük değişebilir demişti devam et testine dedi. Sizinde öyle olblr belki. Bugünku testinizi yapın bakalım silikleşecek mi yoksa artış olacak mı?Üstteki dün akşam yaptığım alttaki 11 inde yaptığım test
Birde merak ettiğim ilk kullanmanız mı testi?Attım canım
üstteki dün yaptığım silikleşen test alttaki pike yakın olan testti
Evet testi ilk defa bu ay kullanıyorum. Ama hep düzenli Saatte hatta 5 saat öncesi sıvı alımını keserim akşam 9 da yapıyorum pike yakın olduğunda adetimin 14.günüydü silikleşen de 15 günüydü .benim korktuğum yumurtam olgunlaşmıyor mu yaşım 39 çünkü doktora mı gitsem acaba tekrardanBirde merak ettiğim ilk kullanmanız mı testi?