Öyle hayırlısı inşallah hepimiz içinÇatlamış hayırlı olsun artıkın beklemek de sıra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle hayırlısı inşallah hepimiz içinÇatlamış hayırlı olsun artıkın beklemek de sıra
Baklm yarın tekrarlamam lazimmi ki aksam acile gidip kan vericektim annemler geldielr gidemedim elimdeki son testi yaptin boyle cikti insallah vardirVayyy süper demek ki sen erken yapiyordun testleri cikmamisti. Hadi hayirli olsun kan ver mutlaka
Sen yarin ilk is kan vermeye kos☺☺ sabah ilk idrarla yapabilirsin testin yoksa direk kan testlerle ugrasma var var uzaktan bile belli. Senin catlama ustune kac gun gecmis oldu? Birde belirtiler nasil suan☺Baklm yarın tekrarlamam lazimmi ki aksam acile gidip kan vericektim annemler geldielr gidemedim elimdeki son testi yaptin boyle cikti insallah vardir
13 gun gecti bu gun gazim ve gaz sancim cok fazla dun yolculuk yaptik koye gittik gece migdemin bulantisi kalktim afedeesin ayaga kalkamadan istifar ettim cok siddetli seffa yapiskan akintim var ve sık idrara cikiyorum 10 gundur yaklasikSen yarin ilk is kan vermeye kos☺☺ sabah ilk idrarla yapabilirsin testin yoksa direk kan testlerle ugrasma var var uzaktan bile belli. Senin catlama ustune kac gun gecmis oldu? Birde belirtiler nasil suan☺
Hayirli olsun simdiden saglikli bir sekilde ilerlesin☺☺13 gun gecti bu gun gazim ve gaz sancim cok fazla dun yolculuk yaptik koye gittik gece migdemin bulantisi kalktim afedeesin ayaga kalkamadan istifar ettim cok siddetli seffa yapiskan akintim var ve sık idrara cikiyorum 10 gundur yaklasik
Bende adet duzensizligi yok. Her ay duzenli oluyorum. Sut akintisi filan da yok. Belki de o yuzdendirDemek ki herkesin düşüncesi farklı. Yan etkisi var ama bana hiç olmadı hatta iyi geldi sadece 2 tanecik vardı kücük kutu da. Çok düşmüyor onun dozu var ki. Öyle yapıyor olmasak zaten taktıkça yükselir. birde hamile kalmadan sütle uğraşıyoruz benim senede bir çıkmış sonuçlarımda hiç ilaç vermezlerdi bu sefer ilac verdi doktorum onun yüksek olması yüzünden geç adet olurdum hatta testim silik olsa pozitif çıkardı birde sonra gittim kanda değerim 0.200 çıkmıştı adet olmuştum üstüne.
Aynen valla Benim duruşum bile değiştiBenimde 19 Şubat ama 9 aylık hamileler gibiyim
Ay inş hayırlısı ile versin Rabbim. Benim belirtiler gidip geliyor. Psikolojik hamileyim benKendini dinleme canım. Hayırlısı ile inşallah bu ay hamileyizdir Gerçi bende hiç bir belirti yok
Bulantı olacak kadar yükselse hormonlar testte çıkardı diye düşünüyorum zaten. Stresten değil de enfeksiyon falan varsa korkusu da varBence sitres yaptığınız için bulantı oluyor .Her mesajda bulantı bahsi geçiyor neredeyse ama bu kadar erken bulantı olmaz bence .
Tesekkur ederim inşallahHayirli olsun simdiden saglikli bir sekilde ilerlesin☺☺
Bende fen bilimleri öğretmeniyim zümrelerimOoo ne güzel zümrem
Ne güzel zümreler toplanmışızBende fen bilimleri öğretmeniyim zümrelerim
Bende de yokhiç biri sadece senede bir iki kere günüm uzuyor sürekli olan birşeyim yok. yükseldiği zaman bir süre sonra uzatabiliyor gününü 2 günde olsa. burada bizim doktorlar veriyor arkadaşımda da çıktı ona da verdiler düşsün diye.yumurtanın çatlamasını engellermiş.Bende adet duzensizligi yok. Her ay duzenli oluyorum. Sut akintisi filan da yok. Belki de o yuzdendir
Bunda şimdi kafama takılan sizinkiler demiş hep düşer bizimkiler yüksek görür ilaç verir hadi tek bana verseler arkadaşıma veren başka doktor aynı olsa doktorlarımız dicem gelene yazıyor gidene. bu doktorlar cidden değişik düşüncedeler. İnşallah çıkmasında ihtiyaç kalmasın ilacaBende adet duzensizligi yok. Her ay duzenli oluyorum. Sut akintisi filan da yok. Belki de o yuzdendir
Hayrlısı olsun diğrr ay inşallaholdum malesef
Anladım canım hayırlı olsun gebelimiz sağlıkla ilerlesin inşallahCanım ben adet olacağım gun yaptım idrar testini. Göğüslerimde bi dolgunlarla olunca bi farklılık olduğunu anladım. O gun de pozitifti zaten
Bende de geçen sene yüksek çıktı bana da verdi aynen 2 taneyi. Ama benim o aralar adetim geç gelmeye başlamıştı ve azalmıştı o baya etkili oldu bu konu da.Bende de yokhiç biri sadece senede bir iki kere günüm uzuyor sürekli olan birşeyim yok. yükseldiği zaman bir süre sonra uzatabiliyor gününü 2 günde olsa. burada bizim doktorlar veriyor arkadaşımda da çıktı ona da verdiler düşsün diye.yumurtanın çatlamasını engellermiş.
Umarım testinizi nereden aldınız net görünüyorAz önce yaptığım ovu testi pik yapmış bu sabahı degerlendirdim akşamı da değerlendirmeyi düşünüyorum herhalde 24 saat içinde catlar yumurta
Anladım. Namaza uyandım Rabbim herşeyimizi en doğru zamanda olmasını nasip etsin oymuş buymuş hiçbir neden sebeb bırakmasın o isterse olur hamile kalırsak hayırlı hamilelk nasip etsin bu sayfada benim gibi bekleyiş içinde olan tüm kardeşlerimi nasibinden mahrum etmesin inşallahBende de geçen sene yüksek çıktı bana da verdi aynen 2 taneyi. Ama benim o aralar adetim geç gelmeye başlamıştı ve azalmıştı o baya etkili oldu bu konu da.