Benim ilk hamileligimde yumurtlamadan sonra ıslaklık hissi hiç geçmemişti ve o kremsi akıntı gelmişti .İnşallah siz de hamilesinizdir .Güçlü bir hamilelik belirtisi o akıntı .Hamileliğin ortalarına kadar devam eden bir akıntı .Benim acayip derecede Beyaz kremsi akıntım var sürekli ıslak hissediyorum 8 gün var belirti olabilir mi hamile kalanlar bu akıntı var mıydı sizde de
Canım muayene önemli benim anlattığım şekilde başıma geldi belki sende böyle bir şey yoktur her şey normaldirNasıl karar veriyor ki doktorlar ne olduğuna yarin gideceğim teşhis koyar mi ki
Teşekkür ederimBel ağrısı yaşamıştım bende bacaklarıma vurmuştu bide kasık ağrısı çok yaşadım 5 haftalık olduk hala adet olacakmisim gibi kasık ağrım var bebekten dolayı dua edicem senin icin
Canim hayalet gibi bir cizgiydi kameramda cok iyi olmadigi icin belli olmuyordu testi tekrarlicamTestinizi atar mısın benimde bata 6 gün var sabaha karşı test yaptım çizgi var mı yok mu anlayamadım
Ben yaptım o hatayı bat 20 Şubat benim bugün dayanamadım yaptım etken gebelik testi ama tek çizgi..amin inşallah :) benimde 9 günüm var BAT a ama yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum ya meraktan çatlicam. bir yandan da negatif çıkarsa yada pozitif çıkar ama regl olursam korkusu var ne zor bir süreçmiş
Kese yoksa zaten kürtaja gerek kalmaz kimyasal gebelik olabilir kendi kendine adet kanaması gibi atarsın.Karından görünmedi doktor kan ver 1500un üstüne çıkmış olması lazim keseyi görmek için yarin vajinal muayene yapalım dedi ama değer düşmüş sende nasıl bir işlem uyguladılar 4 günde 100den fazla azalmış değerim kürtaj mi yaparlar sonra gebe kalmaya mani olur mu ki bu durum
Bu da benimki çizgi var gibi yok gibi bişey ama galiba yokCanim hayalet gibi bir cizgiydi kameramda cok iyi olmadigi icin belli olmuyordu testi tekrarlicam
Bende öyleyim ıslak gibi hissiyatla gidiyorm iç çamaşırımda birşey de yok gelende yok yani akıntı desem o da değilBenim acayip derecede Beyaz kremsi akıntım var sürekli ıslak hissediyorum 8 gün var belirti olabilir mi hamile kalanlar bu akıntı var mıydı sizde de
Banâ gel demedi doktorumBaya vermiş doktorun senin yumurtalar tavan yapar bakalım ne diyecek doktorun sana muayene ne zaman gideceksin?
Memeyi sıkma canım o da hormonları uyarıyormuş durduk yere yükseltme süt hormonunu bende de sıkınca geliyordu ebe kızdıBende öyleyim ıslak gibi hissiyatla gidiyorm iç çamaşırımda birşey de yok gelende yok yani akıntı desem o da değilbirde gögüslerim acırdı şimdi arada iğne gibi birşey batıyor. Çok ama çok acıyorlar akşam olunca özellikle uçlarında süt var gibi sıkınca beliriyor sıvı inşallah iyi birşeydir süt hormanım bazen yüksek çıkardı ilaç kullanmıştım bunun için daha önceden.öyle birşey olabilr mi ki?
Sen gorebiliyor musun benim ki de fotografta belli olmuyodu yarin yine yapBu da benimki çizgi var gibi yok gibi bişey ama galiba yok
Memeyi sıkma canım o da hormonları uyarıyormuş durduk yere yükseltme süt hormonunu bende de sıkınca geliyordu ebe kızdı
Eğer süt hormonum çıkarsa onu böyle öğrenebilirsin dedi bana da ablayoksam keyfine fantazi olsun diye sıkmadım yafff çıkmamıştır inşallah ilk defa sıkmak istedim neyi uyarılıyorsa acıyor çok aşırı merak ettim. Korkuyorum prolaktinim çıktıysa diye o zaman adetim geçikiyor
işte yani çok net değil onun için emin olamıyorumSen gorebiliyor musun benim ki de fotografta belli olmuyodu yarin yine yap
Ayrıca dokunmayla uyarılan gögüslere tüküreyimMemeyi sıkma canım o da hormonları uyarıyormuş durduk yere yükseltme süt hormonunu bende de sıkınca geliyordu ebe kızdı
Nasıl demedi al bunu iç dedi sonra ne yap dedi ilaç bittikten sonra gel demedi mi yaniBanâ gel demedi doktorum
Ilaci kullan 2 gunde bir iliski dedi okadar ...Nasıl demedi al bunu iç dedi sonra ne yap dedi ilaç bittikten sonra gel demedi mi yani
Yarın tekrarla canim belirtin var mi ben bugün koku hassasiyeti yasiyorumişte yani çok net değil onun için emin olamıyorum