- 8 Şubat 2018
- 931
- 2.046
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun.Ben de erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Umutlar marta kaldı.
Ayy benim de 20 Şubat.Ben de normal test var .Onu yapayım mi diye düşünüyorum .Benimki hiç çıkmaz heralde ,Ben yaptım o hatayı bat 20 Şubat benim bugün dayanamadım yaptım etken gebelik testi ama tek çizgi.. Erken olduğunu biliyordum ama acayip bulantı var o kafamı karıştırdı yaptım bide ilk idrarla bile yapmadım o derece kafama esti yaptım. Bir hafta hiç bişey yapmadan bekleyeyim diyorum adet gecikmesini bekleyemem dayanamam ama en azı fan adete 2-3 gün kala yapacak ya da kan verecem
Ben 5 gun once yapinca cok silik bi sekilde ciktiAyy benim de 20 Şubat.Ben de normal test var .Onu yapayım mi diye düşünüyorum .Benimki hiç çıkmaz heralde ,
Adete 5 gun kalinca demek istedimBen 5 gun once yapinca cok silik bi sekilde cikti
Döllenme zamanına göre değişir tabi ama daha erken galiba benim erken gebelikte çıkmadı belki de yoktur hamilelik orası ayrı ama varsa da biraz daha sabredelim biz benim yumurtlama 4 şubattıAyy benim de 20 Şubat.Ben de normal test var .Onu yapayım mi diye düşünüyorum .Benimki hiç çıkmaz heralde ,
Erken gebelik testi bile 6 gün öncesine kadar belli olabiliyor. Şuan sanırım çıkmaz canım benim bat 18 Şubat. Beklemek çok zor seni anlıyorumDöllenme zamanına göre değişir tabi ama daha erken galiba benim erken gebelikte çıkmadı belki de yoktur hamilelik orası ayrı ama varsa da biraz daha sabredelim biz benim yumurtlama 4 şubattı
@ipeksmom sana yazmıştım. KarıştıErken gebelik testi bile 6 gün öncesine kadar belli olabiliyor. Şuan sanırım çıkmaz canım benim bat 18 Şubat. Beklemek çok zor seni anlıyorum
İnşallah canım benim de 2. Çocuğumda vardı sanırım bu akıntı birinciyi pek hatırlamıyorum 8 sene oldu 2. De 5. 5 sene oluyor ilkinde evlendim 3 ay sonra kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım. Akşam 8 de uykum geliyor uyuyordum halsizdim bir de hiç yemediğim halde pazarda enginar görüp alıp yapmıştım içime doğdu 5 gün kala test yaptım çok silik çıktı 2 gün sonra 461 çıktı değerim erken döllenme olmuş.Benim ilk hamileligimde yumurtlamadan sonra ıslaklık hissi hiç geçmemişti ve o kremsi akıntı gelmişti .İnşallah siz de hamilesinizdir .Güçlü bir hamilelik belirtisi o akıntı .Hamileliğin ortalarına kadar devam eden bir akıntı .
Benim de 4 şubatDöllenme zamanına göre değişir tabi ama daha erken galiba benim erken gebelikte çıkmadı belki de yoktur hamilelik orası ayrı ama varsa da biraz daha sabredelim biz benim yumurtlama 4 şubattı
Prolaktin yüksek çıkarsa düşürmek gerekiyor gebelik için sanırım. Benim göğüslerim acımıyor pek göğsüme vurmaz belirti benim sadece daha damarlarım belirgin sanki inşallah hepimiz güzel haber alırız siizn bat 19 muydıBende öyleyim ıslak gibi hissiyatla gidiyorm iç çamaşırımda birşey de yok gelende yok yani akıntı desem o da değilbirde gögüslerim acırdı şimdi arada iğne gibi birşey batıyor. Çok ama çok acıyorlar akşam olunca özellikle uçlarında süt var gibi sıkınca beliriyor sıvı inşallah iyi birşeydir süt hormanım bazen yüksek çıkardı ilaç kullanmıştım bunun için daha önceden.öyle birşey olabilr mi ki?
Amin inşallah güzel haberler alırız :) benim 29 u çatlama olmuştu bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum sabahtanBENİMDE bat yarın benim bu ay yumurtlamam geç oldu o yüzden adet sürecim uzayacak gibi 3 gün kadar hatta bugün sabah ilk idrarla yine gebelik testi yaptım çıkmadı bişey senin geç yumurtlama yoksa benim gibi çıkar diye düşünüyorum. inşallah güzel haberlerini alırız burdan :)
Kızlar adet sancısı çok oluyor bende öncesinden hep başlıyorum ağrı kesici almaya. Sizce ağrı kesici içeyim mi. Hamile olsam kasıklarım ağrımazdı herhalde dimi bilemedimAdet öncesi yaşadığım kasık ağrısı başladı sanırım kızlar bata 3 gün var ama sanırım erken gelicek yine hüsran
Cesaretlendim şimdi bakalım yarın test yapıcam inşallah çok sağolasınMerhaba. Varsa gebelik kesin çıkar
Benim bat 8 subatti ben 5 Şubat'ta öğrendim testteTeşekkür ederim peki sen hamileliğini ne zaman ogrendin
Ağrır özellikle adetine varsa bı kaç gün kasik ağrısı olmaz ben hamileligimi kasık ağrısından öğrendim sadece parol icebilirsin digerlrini sakın icmeKızlar adet sancısı çok oluyor bende öncesinden hep başlıyorum ağrı kesici almaya. Sizce ağrı kesici içeyim mi. Hamile olsam kasıklarım ağrımazdı herhalde dimi bilemedim
Valla adete 10 gün vardı başladı şuan 5 haftaligiz hala varCanım o ağrı nezaman başladı?
Hamileysem de ağrım olur mu yani. Aa bilmiyordum bunu umudumu yitirmeyeyim o zaman 3 gün var bata erken başladı ağrı diye üzüldüm bendeAğrır özellikle adetine varsa bı kaç gün kasik ağrısı olmaz ben hamileligimi kasık ağrısından öğrendim sadece parol icebilirsin digerlrini sakın icme
Hahahah ay valla ne bileyim prolaktin yükseltiyormuş hatta prolaktin baktırmadan önce 2 gün dokunmayın duş falan alırken diyeAyrıca dokunmayla uyarılan gögüslere tüküreyim uşak nasıl emzircez öyleyse uyarılıyorsa
Yaa bekle bence o da kesin sonuç vermiyorBen de erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Umutlar marta kaldı.