Erken bence çıkmazsa üzülürsün canımamin inşallah :) benimde 9 günüm var BAT a ama yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum ya meraktan çatlicam. bir yandan da negatif çıkarsa yada pozitif çıkar ama regl olursam korkusu var ne zor bir süreçmiş
Negatif olsa bile 9 gun de durum değişebiliyor diye o kadar umutsuzluga kapılmam gibi geliyorErken bence çıkmazsa üzülürsün canım
İkiz olabilir canımKizlar ben adet gunden bir gub sonra kan verdim beta 507 cikmis yuksek degilmi
TeşekkürlerAyrılma şekliniz çok iyiben tuttum bunu sizede bol şans
Tamam canım çok çok teşekkür ederim bilgilendirdigin icin inşallah sizde pazartsi güzel sonuçlar alırsınız smdiden hayırlı olsun rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de nasip etsin inşallahCnm benim bende erken öğrendim o yüzden strese girme sakın ama çok dikkat et bu zamanlarda sabahları güne süt içerek başla ve kendini sakın yorma bol bol dinlen ve çerez ye mutlaka
Korkma geciktiyse testini yap ben bata 4 gün kala öğrendimAy inş canım benim hayatımda ilk defa adet geçikti hiç başıma gelmemişti ya önce öğrenirdim gebeliklerimi bakalım inş hamileyimdir korkuyorum hala negatif olur diye neden se
Hayır cnm ilk olarak gebelik testi al yap pozitif çıkarsa sağlık ocağına git kan tahlili ver hatta sağlık ocağında testin pozitif çıkarsa sunuda şöyle ben doktora gidecem tüm tahlillri istiyorum de ekstradan hastade tahlil yaptırıp para verme ben öyle yaptimya hastaneye gitmek için erken bi süre mi adet öncesi öğrenmek? yani doktorlar anormal karşılıyor mu kan testine erken diyor mu? arkadaşım da yeni hamile kaldı doktoru 1 hafta geçsin üstünden öyle gelin diyorum hastalarına diyormuş
Beta değerin yüksek çıkınca doktor randevusu al git zaten ilk yumurtaliklara bakıyor ultrasonla kist veya miyom varmı diyeKorkma geciktiyse testini yap ben bata 4 gün kala öğrendim
Hayır cnm ilk olarak gebelik testi al yap pozitif çıkarsa sağlık ocağına git kan tahlili ver hatta sağlık ocağında testin pozitif çıkarsa sunuda şöyle ben doktora gidecem tüm tahlillri istiyorum de ekstradan hastade tahlil yaptırıp para verme ben öyle yaptim
Moral bozmak miiii ustumuze yokKızlar bata 3 gün kaldı. Dün geceden beri bulantım var. Bel ağrım hafifledi, kasık ağrılarım geçmişti ama şuan sanki adet olucakmışım gibi ara ara sızı giriyor. Göğüslerde hassasiyet falan yok aslında olurdu adet öncesikafam çok karıştı. Sizce psikolojik midir bulantılar yine heveslenmek istemiyorum. Beni heveslendirmeyecek şeyler söyleyin moralimi bozun azcık
Test yapmıcam diye inat ettim bu ay. Sonra çok üzülüyorumMoral bozmak miiii ustumuze yokcanim saka bir yana senin azicik kalmis testte varsa cikar gec dollenme yoksa diger belirtiler tamamda bulanti isi daha sonralari basliyor usuttun mu acaba. Ilac falan kullanmada dikkat et canim insallah gebelik vardir
yarın sabah o zaman bir test yapayım sonuca göre hareket edeyimKorkma geciktiyse testini yap ben bata 4 gün kala öğrendim
Hayır cnm ilk olarak gebelik testi al yap pozitif çıkarsa sağlık ocağına git kan tahlili ver hatta sağlık ocağında testin pozitif çıkarsa sunuda şöyle ben doktora gidecem tüm tahlillri istiyorum de ekstradan hastade tahlil yaptırıp para verme ben öyle yaptim
hastane tahilil ücretleri özellerde nasıl? test için acile mi gidiliyor yoksa kadın doğuma mı?Korkma geciktiyse testini yap ben bata 4 gün kala öğrendim
oldum malesefRegl oldnz mu merk ettm bndede aynı sorun var da
Bizim Burda 50 TL acilden girip tahlil yaptırcam dediğimizde yapıyorlarhastane tahilil ücretleri özellerde nasıl? test için acile mi gidiliyor yoksa kadın doğuma mı?
BENİMDE bat yarın benim bu ay yumurtlamam geç oldu o yüzden adet sürecim uzayacak gibi 3 gün kadar hatta bugün sabah ilk idrarla yine gebelik testi yaptım çıkmadı bişey senin geç yumurtlama yoksa benim gibi çıkar diye düşünüyorum. inşallah güzel haberlerini alırız burdan :)Merhaba kızlar benim de bat yarınyarın sabah kaset test yapsam uygun olur mu acaba
Bulantı için çok erken canım yaKızlar bata 3 gün kaldı. Dün geceden beri bulantım var. Bel ağrım hafifledi, kasık ağrılarım geçmişti ama şuan sanki adet olucakmışım gibi ara ara sızı giriyor. Göğüslerde hassasiyet falan yok aslında olurdu adet öncesikafam çok karıştı. Sizce psikolojik midir bulantılar yine heveslenmek istemiyorum. Beni heveslendirmeyecek şeyler söyleyin moralimi bozun azcık