- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Aslında bize bunları yaşatan hormonlarımız yaşasın varolsunlar başka türlüsü zorTest yapmıcam diye inat ettim bu ay. Sonra çok üzülüyorum kesin üşüttüm bence katılıyorum sana yaşasın heveslenmemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bize bunları yaşatan hormonlarımız yaşasın varolsunlar başka türlüsü zorTest yapmıcam diye inat ettim bu ay. Sonra çok üzülüyorum kesin üşüttüm bence katılıyorum sana yaşasın heveslenmemek
Allah Allah iğne gibi acı mı peki batar gibiİlaç kullanmak istemiyorum hamilelik ihtimali var diye:)
Kasığımda iğne batar gibi oluyo öksürüp hapşırırken acı giriyo ters hareket yapsam yanlışlıkla çok canım acıyo
Aynen öyle canım valla ağzına sağlık her gece belirtiler ne diye bakıyorum ertesi gün baktığım belirtiyi hissediyorum psikolojinin geldiği son noktaAslında bize bunları yaşatan hormonlarımız yaşasın varolsunlar başka türlüsü zor
Eğer hamileysem şuan 3 haftalık olmuş olucak sanırım belirtileri ne acaba 3 haftalık hamileliğin birazda onları hissedeyimAynen öyle canım valla ağzına sağlık her gece belirtiler ne diye bakıyorum ertesi gün baktığım belirtiyi hissediyorum psikolojinin geldiği son nokta
İğne batar gibi canımAllah Allah iğne gibi acı mı peki batar gibi
Negatif olsa bile 9 gun de durum değişebiliyor diye o kadar umutsuzluga kapılmam gibi geliyor
Ben de çok duydum boyle şeyler o yüzden karından baktırdım canım çok da gerek yok riskli bir durum olmadıkça beklemekte fayda var benim kese görünmedi 14mm olmuş rahim kalınlığı yarin vajinal bakayım dedi ama gitmem yanigeçen bir arkadaş vanijal baktırmış muayne sonrası bayağı kanaması olmuş. ama öyle böyle değil. bir de tüp bebek yaptıran bir arkadaştı. kan sulandırıcının da etkisi varmı bilemiyorum ama bin pişman oldu
Çooook iyi ya Allah seni güldürsün sen hamile kal emi bazen bunları yapmışlığım ve yaşamışlığım var benimde gögüslerim acıyor birde akıntım var beyaz beyaz ıslatmıyor beni kurumuş gibi iç çamaşırımda başka hiç bir belirtim yok baktın mı bunlarda psikolojik olabilr mi bir daha bende girip bakmim gerçi bakıyorum unutuyorum sankim değişik şey yazacaklar oraya niye tekrar tekrar araştırır insan ya Bat 21 ne zaman gelir ki gelmiyormuş geçmiyormuş gibi zamanAynen öyle canım valla ağzına sağlık her gece belirtiler ne diye bakıyorum ertesi gün baktığım belirtiyi hissediyorum psikolojinin geldiği son nokta
Bu belirti çok güzel bunu yaşamıştım. İnşallah seninki yaşadığım hamilelik belirtisidir yaİğne batar gibi canım
Hemen araştıralım seninkileri de bakalım belirtilerde var mı inşallah mutlulukla böyle gülerek pozitif sonuçlarımızı atarız yine birbirimizeÇooook iyi ya Allah seni güldürsün sen hamile kal emi bazen bunları yapmışlığım ve yaşamışlığım var benimde gögüslerim acıyor birde akıntım var beyaz beyaz ıslatmıyor beni kurumuş gibi iç çamaşırımda başka hiç bir belirtim yok baktın mı bunlarda psikolojik olabilr mi bir daha bende girip bakmim gerçi bakıyorum unutuyorum sankim değişik şey yazacaklar oraya niye tekrar tekrar araştırır insan ya Bat 21 ne zaman gelir ki gelmiyormuş geçmiyormuş gibi zaman
Onun belirtisi ne hissettiğini bilememekEğer hamileysem şuan 3 haftalık olmuş olucak sanırım belirtileri ne acaba 3 haftalık hamileliğin birazda onları hissedeyim
Yapicam canim ya ne çıkarsa bahtımaÜzülmem diyosan yap kuzum merak ettim bende
kesin doğum sancıları gibi belirtileri vardır :)Eğer hamileysem şuan 3 haftalık olmuş olucak sanırım belirtileri ne acaba 3 haftalık hamileliğin birazda onları hissedeyim
İnşallah canım inşallah benim aslında hiç belirti gibi birşeyim yok memişlerim acıyor sadece o da delirdi bu ay hiç onun derdini çözemedim ben ya adet olacam ondan dedim geçen ay adet oldum gitti sandım adet bitti tekrar başladı ne olacak bakalım bu belirti hiçbir yerde yoktur varsa birisi desin.Hemen araştıralım seninkileri de bakalım belirtilerde var mı inşallah mutlulukla böyle gülerek pozitif sonuçlarımızı atarız yine birbirimize
en iyisini yaparsın canım. bu arada tebrik ederim sağlıkla devam etmesi dileğimleBen de çok duydum boyle şeyler o yüzden karından baktırdım canım çok da gerek yok riskli bir durum olmadıkça beklemekte fayda var benim kese görünmedi 14mm olmuş rahim kalınlığı yarin vajinal bakayım dedi ama gitmem yani
Direkt olarak gebelik testi deyince yapiyorlarKizlar acilde gebelik testi yaptıran varmi ne sikayetle gitmem gerekiyo
Merhaba. Varsa gebelik kesin çıkarMerhaba kızlar benim de bat yarınyarın sabah kaset test yapsam uygun olur mu acaba
Pik gibi ama çok emin olamadım bu yüzden sevmiyorum şu kaset testleri.kaç günde bir adet oluyorsunuz ve adet düzensizliğiniz var mı?Eki Görüntüle 2780890
Arkadaşlar merhaba ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz ilk kez yapıyorum da sanırım bugün pik yapmış değil mi yanlış yorumlamıyorsam
Çok teşekkürler cevabınız için öncelikle evet adet düzensizliğim var 35-40 gün arasında adet olurum genelde bugün adetin üzerinden geçen 25. Gün düşünün.kızım var 5 yaşında onda da uygulama ile takip etmiştim yanılmıyosam onda da yumurtlama böyle 26-27. Günlere denkgelmişti.Pik gibi ama çok emin olamadım bu yüzden sevmiyorum şu kaset testleri.kaç günde bir adet oluyorsunuz ve adet düzensizliğiniz var mı?