Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahh keşke durabilsem yarında vereyim sonra bidaha pazartsi veririm smdi ilk ya aşırı çok heyecanlıyız çok merak ediyoruz hep bu günü bekliyorduk
Ah canım heyecanın hiç bitmesin rabbim daim etsin inşallah

Benim de 6 Şubat çatlama oldu sanirim.Pembe lekelenmeden anladım.Seninle yakın.Gec mi yumurtladin bu ay?

Ben yumurtladığımı kasık ağrısı ve akıntıdan anlıyorum ama bu ay ovulasyon deneyeceğim, bakalım.

Kan nezman vereceksiniz bide regil gununz ne zamandi sizin
Daha kan vermedim malesef testle takip etim vermeyi düşünüyorum ama henüz fırsatım yok bide kimliğim yanımda değil sağlık ocağında sadece tcmle kan verebilirmiyim acaba afet tarihim dündü iki gündür sabaha karşı karnım ağrıyor onun dışında çok ıyimbi sorun yoktur dimi

Bu aydan itibaren ben de ovulasyon testiyle takip etmek istiyotum O sayfayi da takib ediyorum.Siparişi nasıl verdiniz watsaptan mi cesaret edemedim bir türlü rica etsem bilgi verir misiniz

Bu aydan itibaren ben de ovulasyon testiyle takip etmek istiyotum O sayfayi da takib ediyorum.Siparişi nasıl verdiniz watsaptan mi cesaret edemedim bir türlü rica etsem bilgi verir misiniz
Watsaptan aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı aldıktan 3 veya 4 iş günü sonunda geldi. Siparişi ver oradan adrese teslim olur sayfanın sahibi ebru ablaya yaz o numarayı yollar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…