Kan nezman vereceksiniz bide regil gununz ne zamandi sizinKan vermedim malesef canım daha bu gidişle bi belki cuma günü veririmkoyulaşma bu gün daha çok canım diğer iki güne göre artık net çıkıyor
Herkese merhaba, yeni katıldım. Bat 14 şubat benim de. Olursa ikinci gebeliğim olacak. Kasıklarımda ara ara batma ve ağrılar oluyor ve felaket yorgun hissediyorum ama iki kez erken test yaptım negatif çıktı. Az önce peçetede pembelik gördüm. İlkinde yerleşme kanamam olmadığı için nasıl bişey olduğunu bilmiyorum. Sabahki erken geb. test negatif çıksa da yerleşme kanaması olabilir mi bu? Sevgiler
Ah canımAhh keşke durabilsemyarında vereyim sonra bidaha pazartsi veririm smdi ilk ya aşırı çok heyecanlıyız çok merak ediyoruz hep bu günü bekliyorduk
Benim de 6 Şubat çatlama oldu sanirim.Pembe lekelenmeden anladım.Seninle yakın.Gec mi yumurtladin bu ay?Insallah canim benim yumurtlama 1 2 3 subatti 3 gun surdu. 4 subat catlamaydi. Normalde regl tarihim yarin ama ben 18.gün yumurtlama gorunce takvim otomatik olarak regle kadar olan sureyi uzatti tabi o yuzden 6 diyorum☺ bazen alt karında cekilme tarzi seyler hissediyorum ama neydendir bilemedim
Bence öyle bir gereklilik yok.Hatali testmiydi?Sabab yaptigim testi tekrarlamak istiyorum ama yarin sabahi mi beklemeliyim
Çok güzel heyecanlar yaaa.Saglikla ilerlesin inşallah canım.Darisi biz bekleyenlere inşallahYaaaa, Ne kadar tatlisin. Tam simdi yaziyrdum ki mesajini gordum.
Gittim ve keseyi gorduk sukurler olsn. 2 hafta snraya randevu verdi
Diger aylara gore gec oldu canimBenim de 6 Şubat çatlama oldu sanirim.Pembe lekelenmeden anladım.Seninle yakın.Gec mi yumurtladin bu ay?
Bilemedm ki ben silik cizgi gordum emin olamadim ondan tekrarladimBence öyle bir gereklilik yok.Hatali testmiydi?
Tekrarladığıniz testte de çıktı mı aynı silik çizgi??Bilemedm ki ben silik cizgi gordum emin olamadim ondan tekrarladim
Ben İzmir'e gelin geldim, 1.5 yıl oldu.Arhavide yaşıyorum. Evet Rize'de doktor buldum Trabzon Medical parkta , Rize de Şar da bir de Mora mi neydi buralarda yapıyor seçimi bize bırakıyor..sen nerde yaşıyorsun ben daha geleli 2 ay oldu buraya
Ben yumurtladığımı kasık ağrısı ve akıntıdan anlıyorum ama bu ay ovulasyon deneyeceğim, bakalım.Ovulasyon testine erken yumurtlama ihtimalini dikkate alarak reglden sonraki gun ile baslamalisin. Piki gorene kadar her gun 12 ile 5 arasi 2 saat sivi kesimini yaparak devam edilmeli ve her gun ayni saatlerde yapilmalidir. Takvimle pek ayni gune denk gelmiyor
Aminnn inşallahAh canımheyecanın hiç bitmesin rabbim daim etsin inşallah
Daha kan vermedim malesef testle takip etim vermeyi düşünüyorum ama henüz fırsatım yok bide kimliğim yanımda değil sağlık ocağında sadece tcmle kan verebilirmiyim acaba afet tarihim dündüKan nezman vereceksiniz bide regil gununz ne zamandi sizin
Anladım canım hiç kan vermedim sadece testle takip etim iki günde bir rengi baya değiştiKuzum beta hcg değeri 1000 ile 3000 arasında olması gerekiyormuş sanırım değişiyor herhalde
Buda iyiye işaret kuzum benim 6 7 ay önce 12 gün geçti 4 5 gün üst üste test yaptın hep silik sonra regl oldum kimyasal gebelik geçirmişim yaniAnladım canım hiç kan vermedim sadece testle takip etim iki günde bir rengi baya değişti
Anladım canım inşallah benim öyle olmaz artış var düzenli farkındayım yarın kan Vercem inşallahBuda iyiye işaret kuzum benim 6 7 ay önce 12 gün geçti 4 5 gün üst üste test yaptın hep silik sonra regl oldum kimyasal gebelik geçirmişim yani
Bu aydan itibaren ben de ovulasyon testiyle takip etmek istiyotum O sayfayi da takib ediyorum.Siparişi nasıl verdiniz watsaptan mi cesaret edemedim bir türlü rica etsem bilgi verir misinizBen birgebeningünlüğü var intagram oradaki abladan aldım hem o çok yardımcı oluyor oradan alabilirsin. Birde takip etmeniz iyi gelecektir onu o çok güzel bilgiler veriyor bu test hakkında bilgilere oradan sahibim daha çokyoutube da videoları var tek tek erinmeden izledim aklımdaki soruların cavabını buldum. Sende bu şekilde ondan alıp yapabilirsin istersen.
Aaa ben de İzmir'den geldim orda yaşıyorduk. Esim buralı artık yerlesmek istedi. İzmir'de nerde yaşıyorsunBen İzmir'e gelin geldim, 1.5 yıl oldu.
Malesef cikmadjTekrarladığıniz testte de çıktı mı aynı silik çizgi??
Watsaptan aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı aldıktan 3 veya 4 iş günü sonunda geldi. Siparişi ver oradan adrese teslim olurBu aydan itibaren ben de ovulasyon testiyle takip etmek istiyotum O sayfayi da takib ediyorum.Siparişi nasıl verdiniz watsaptan mi cesaret edemedim bir türlü rica etsem bilgi verir misiniz